Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPV Logic

FPV Logic 0.6

Не має прав доступу, щоб купити (415.00 ₴)

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
502
618
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
Akceptor створив новий ресурс:
FPV Logic - FPV LOGIC — це симулятор польотів на FPV-дронах з оригінальним фізичним движком

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Невеличкий огляд

Akceptor
я довго терпів, але я щоразу згадую цей ролик, який може відштовхнути від думки спробувати цей симулятор.
Звісно, пройшов час, вже пройшло багато оновлень, багато чого додали і ще планується величезна карта(вже бачив анонси).
При всій повазі, в даному огляді автор ну точно не туди звертав увагу, бо навіть в тій версії симулятора вже була та база, заради якої він створювався і яку автор не показав). Перегони. 2 карти(нічний та денний стадіони) мали на той час по 6 трас для перегонів(у фрістайл режимі ця карта ніби порожня і там мало шо вигадаєш. Траси на цих двох картах найскладеніші в симуляторі. так само 2 карти для вупів. Автор показав лише зовнішній вигляд , але не залітав у будинки, де і є весь її сенс.
Якшо коротко, то для фрістайлу є 2(максимум 3) карти, а от для перегонів - усі. І перегони там дійно круті, бо навіть зіткнення дронів між собою імітується(чого я не бачив в тому ж анкрешд , ліфтоф і велосідрон).
Фізика. Був у мене мобула8(перезібрав його, але шоб показники +- залишились і шо я помітив, що Petrel85 по характеристиках і по відчуттях гри і реальності схожий. А от в анкрешд як я не намагався відтворити показники реального дрону, різниця між реальним дроном завжди відчувалась. Ба більше - воно взагалі не було схожим з реальністю.
Ще додам, що в травні 2026 вийде fpv labs, який навіть за роликами вже нагадує фізику лоджика. тому, як зайде лоджик, зверніть увагу і на лабс

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
45
Назад
Зверху