Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Камера fpv показує темно сірий екран | Meteor 75 Pro

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
941
803
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю! І ось мій перший невдачний Краш! Вийшов політати у дворі і на другій батці, дрончик луснувся прям камерою об щось.
Все ціле, невеличкий коц на чорній оправі лінзи і темно сіра заливка в шоломі. Все працює, двигуни, ОСД.... Але картинка статично темно-сіра. Думаю що треба заміну камери планувати, що ви скажите панове?
Ось фотка ситуації
Screenshot_2024-08-27-11-45-44-328_com.miui.gallery.jpg

Розібрав, перевірив кабель відеосигналу, все на місці нічого не відвалилось.

Цікаво, чи не могли якісь налаштування злитіти?

При повністю відірваній камері, здається, буде чорне, а не сіре. Якщо там візуально не видно, що щось відвалилось, що можна назад припаяти, то простіше купити нову

При повністю відірваній камері, здається, буде чорне, а не сіре. Якщо там візуально не видно, що щось відвалилось, що можна назад припаяти, то простіше купити нову
vproЗгодний, візуальна діагностика не виявила проблем крім цяточки на оправі, буду брати нову

Переглянути попередні відповіді...
Згодний, візуальна діагностика не виявила проблем крім цяточки на оправі, буду брати нову
Magshifterретельніше подивись провода.. может якщо ти їх не клеїв то відиравався сигнальний дріт. бо питалово іде, а сигналу нема, .. я коли перебирав та ізолював МЕТЕОРА
в мене відразу відвалився жовтий провід. і подумав, що якби я не поліз його перебирати то десь краш та провід відпав))) так то подумав я собі тоді - добре що поліз то я пропаяв усю заново.. и проклеїв.. я теж бьюсь камерой о метал стопчики)))) учора наприклад так четков влетів) на відео бачно).. але все ок..

ретельніше подивись провода.. может якщо ти їх не клеїв то відиравався сигнальний дріт. бо питалово іде, а сигналу нема, .. я коли перебирав та ізолював раму в мене відразу відвалився жовтий провід. і подумав, що якби я не поліз його перебирати то десь краш та провід відпав))) так то подумав я собі тоді - добре що поліз то я пропаяв усю заново.. и проклеїв.. я теж бьюсь камерой о метал стопчики)))) учора наприклад так четков влетів) на відео бачно).. але все ок..
NAukovecДЯкую , обов'язково гляну ще раз!

Чекаю тестер. Сьогодні продзвоню!
Magshifterта просто фізично глянь. аккурарто дергни провідки. может воно на соплі вісить, а здається що припаян.. чисто подергати обережно..а перебитий провід візуально теж бачно. він будет або дуже легко гнутись або буде видно перегиб або вздув на ізоляції.. та порив провода - то повиніі всі порватись.

Дьоргав все добре тримається
Magshifterну якщо придумаешь як перевірити провід не відео, а керування, типу щось змінешь і буде це видно в ОСД.. то можно поняти цей канал працює..чисто думки

гоню. там же три провода на камеру ...

ні ну чисто перевірити керування. поміняти потужність камери. і це щоб було на осд меню. і подивитись втх отрабатіває перемикання.. бо я так розумію Вольти бігають.. сигнал передається.. але нема зображення.. і подивимось буде лі керування..

Можна запитати Артема за ремонт, але пересилка туди-назад і сама послуга вийде по ціні як нова камера мабуть

Цікаво, чи не могли якісь налаштування злитіти?- могли.. ти перевіряв?

Перевіряв проблема в камері
MagshifterВсе вірно, проблема в камері. Була аналогічна проблема після удару метеором об перешкоду. Буває, що йдуть вертикальні різнокольорові смуги. Камера це як пропи - розхідний матеріал)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
це бетафпв, я не жартував коли говорив відваляться всі проводочки -), просто перепаяти проводи, це при робочому втх відсутність сигналу камери.
на припої заощаджують -) хоча температура не дуже висока плавлення

швидше за все, під термоклеєм проводочок вирішив, що свобода йому потрібна -)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Камеру замінив, проблема з сірим екраном залишилася. Походу перепайка проводів на VTX потрібна...
Покопався в інтернетах англомовних і знайшов ще одну причину проблеми.
Міг відвалитись роз'єм на VTX через те що він впритул стоіїт до камери при зібраному стані. Розібрав, оглянув трошки штовхнув його і він змістився як раз куди тикаю червоною стрілочкою на картинці!
То ж тепер все зрозуміло. Скоріш за все самому відремонтувати не вийде, прийдеться звертатися до майстра.

VTX crash.jpg

Камеру замінив, проблема з сірим екраном залишилася. Походу перепайка проводів на VTX потрібна...
Міг відвалитись роз'єм на VTX через те що він впритул стоіїт до камери при зібраному стані. Розібрав, оглянув трошки штовхнув його і він змістився як раз куди тикаю червоною стрілочкою на картинці!
То ж тепер все зрозуміло. Скоріш за все самому відремонтувати не вийде, прийдеться звертатися до майстра.

VTX crash.jpg
Magshifter 1725977831794.png
Там з іншого боку є контакти, які дублюють конектор, до них можна припаяти камеру напряму

Ще спирт. Бо на тверезу то робити нереально ;)
Шуткую. Щоб флюс змивати. Бажано ізопропиловий, але якщо нема, то і звичайний можна. І просушити перед ввімкненням добре.
Nickiна крайняк можно розчин із магазина антибактирії. хоча там трошки води.. але норм.. головне просушувати повністью. воно бистро висихає. є побочка але і не побочка там ще пахучка.. я свій метеор промив. а потім коли підключаешь до пк то він через деякий час починає пахнути)))))))))))))))))))))))... типа пластмаса нагрівається від втх і починає пахучка випаровуваться...))))))))))). ну і слово))))
флюз іноді можно не смивати. можно без флюсу с каніфолью або жиром або ще куча усього щоб не змивати потім..
припой тоже різний. є поганий.. паяльник бажано 25-40ватт с тонким гострм жалом.

на крайняк можно розчин із магазина антибактирії. хоча там трошки води.. але норм.. головне просушувати повністью. воно бистро висихає. є побочка але і не побочка там ще пахучка.. я свій метеор промив. а потім коли підключаешь до пк то він через деякий час починає пахнути)))))))))))))))))))))))... типа пластмаса нагрівається від втх і починає пахучка випаровуваться...))))))))))). ну і слово))))
флюз іноді можно не смивати. можно без флюсу с каніфолью або жиром або ще куча усього щоб не змивати потім..
припой тоже різний. є поганий.. паяльник бажано 25-40ватт с тонким гострм жалом.
NAukovecФлюс краще змивати. Завжди. Навіть той що "не треба змивати". Він себе веде непередбачувано, на високих частотах особливо. Просто повір на слово, це досвід.
Каніфоль краще дідам віддати, хай щось нею натирають, жир туди само. Є нормальні сучасні флюси, є припой з рм флюсом накрайняк, нащо так страждати?
Паяльник... На свій смак. Бажано з змінними 900 жалами (це стандарт) і обов'язково з регулюванням температури. Якщо буде гальванічна розв'язка та захист від статики - взагалі чудово. Про вище 300 градусів не ставити ні в якому разі я вже писав.

VTX crash.jpg
MagshifterА казали ж, продзвони роз'єм... Ех...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
40
Назад
Зверху