Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ласкаво просимо до розділу "Ідеї та пропозиції"!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дорогі учасники нашої спільноти! Цей розділ створений для того, щоб ви могли ділитися своїми ідеями та пропозиціями щодо покращення форуму та розвитку нашої FPV-спільноти. Ми завжди відкриті до нових ідей і цінуємо вашу участь.

Що пропонувати?​

• Пропозиції щодо нових розділів та тем
  • Ідеї для покращення функціональності форуму
  • Ваші особисті ідеї та бачення щодо розвитку спільноти

Як висловити свою пропозицію?​

• Створіть коментар нижче: Описуйте свої ідеї детально, щоб інші учасники могли їх зрозуміти.
  • Беріть участь в обговореннях: Висловлюйте свою думку про пропозиції інших учасників.
Разом ми зможемо зробити наш форум ще кращим і зручнішим для всіх!

З найкращими побажаннями,
Команда форуму

Привіт.
Якщо це є, то я просто сліпець і не знайшов, тикніть мені плз лінку 🤗

- Зробити можливість обирати тему форуму, наприклад темна, сірі тони чи ще щось ()

Привіт.

- Зробити можливість обирати тему форуму, наприклад темна, сірі тони чи ще щось ()
Martyn_LelekaПривіт. Так, це давно в планах але ще не дійшло до реалізації. Поставлю у найближчі плани по оновленню.

Привіт.

Martyn_LelekaЯк варіант - я використовую розширення Dark Reader. Воно дозволяє будь-який сайт зробити темним і підлаштовувати як глобально, так і для кожного сайту незалежно.

Як варіант - я використовую розширення Dark Reader. Воно дозволяє будь-який сайт зробити темним і підлаштовувати як глобально, так і для кожного сайту незалежно.
elektroNIKтак це я знаю, але часто він працює не дуже коректно і треба змінювати налаштування кольорових гам і тому подібне...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху