Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 65 Pro

Meteor 65 Pro 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Meteor 65 Pro - Чудовий народний міні-вуп від BetaFPV

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Не рекомендую брати про версії. Таке робить тільки одна компанія, деякі деталі не сумісні з усім іншим (зазвичай майже все, що під 65мм сумісне із усім, із 75мм те саме), під них набагато гірший вибір пропів. Останнє особливо актуально для 75про. Чув від кількох людей, що вони хотіли його заставити літати нормально, і абсолютно всі пропи 45мм не збалансовані.

Про - це не покращення, це просто більший розмір пропів. Більшим пропам треба більші мотори і більшу раму і це все разом накопичується у дуже багато зайвої ваги.

А конкретно метеори після виходу Air65 i Air75 нема сенсу брати при майже однаковій ціні.

Не рекомендую брати про версії. Таке робить тільки одна компанія, деякі деталі не сумісні з усім іншим (зазвичай майже все, що під 65мм сумісне із усім, із 75мм те саме), під них набагато гірший вибір пропів. Останнє особливо актуально для 75про. Чув від кількох людей, що вони хотіли його заставити літати нормально, і абсолютно всі пропи 45мм не збалансовані.

Про - це не покращення, це просто більший розмір пропів. Більшим пропам треба більші мотори і більшу раму і це все разом накопичується у дуже багато зайвої ваги.

А конкретно метеори після виходу Air65 i Air75 нема сенсу брати при майже однаковій ціні.
vproДякую, друже. Наступного разу добряче підготуюсь перед купівлею дрона (Meteor 75 Pro вже майже приїхав). А краще я зберу наступного дрона самостійно.

якщо я хочу лишити 65 про. які мотори варто на нього поставити замість стокових?

якщо я хочу лишити 65 про. які мотори варто на нього поставити замість стокових?
Luis0802 із найвищим kv, яке знайдете. Їх насправді мало, найлегше купити HappyModel EX 0802 25000Kv.
Там ще багато нюансів крім самого кв. Наприклад, для збільшення кв не просто зменшується кількість витків у статорі, а ще треба збільшити товщину дроту, щоб об'єм міді не зменшився. Деякі виробники цього не роблять, а Happymodel схоже що роблять.

Є одні мотори кращі за ці, але вони в наявності з'являються пару разів на рік невеликими партіями. IGOW 27kkv.

0802 із найвищим kv, яке знайдете. Їх насправді мало, найлегше купити HappyModel EX 0802 25000Kv.
Там ще багато нюансів крім самого кв. Наприклад, для збільшення кв не просто зменшується кількість витків у статорі, а ще треба збільшити товщину дроту, щоб об'єм міді не зменшився. Деякі виробники цього не роблять, а Happymodel схоже що роблять.

Є одні мотори кращі за ці, але вони в наявності з'являються пару разів на рік невеликими партіями. IGOW 27kkv.
vproдивився ще на такі

Спробував сьогодні оновити прошивку Meteor 65 Pro до 4.5.1.
Використовуючи бекап офіційних налаштуваннь версії 4.4.3 вупчик не вдалося привести до тями. Серед іншого в Betafligt була відсутня вкладка OSD.
Повернувся до попередньоъ прошивки та налаштуваннь.

Використовуючи бекап офіційних налаштуваннь версії 4.4.3 вупчик не вдалося привести до тями. Серед іншого в Betafligt була відсутня вкладка OSD.
MagshifterНе може бути, бо я ж при тобі шив його рідного брата на 4.5.1
Може ти вимкнув OSD при зборі прошивки випадково?

MagshifterПри прошивці метеора65 на 4,5 (принаймі в мене) по дефолту вимкнуте ОСД.
Screenshot_4.png
Ось тут.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю.
Підкажить, вирішив присобачити до Метеора бузер (не смійтеся, це скоріше як експеримент, але ще й інколи бувають спроби літати на вулиці, а знайти такий маленький дрон досить складно)
Так, от, на контролері окремих місьць для бузера немає. А в мене задача не просто щоб він пищав без батареї, а саме по кнопці (бо батарея на метеорі не відвалюється впринципі, а чекати поки здохне батарея щоб воно почало пищати - це довго).
Тому треба припаяти кудись управління.
Начеб то треба паяти до LED

Screenshot_10.png Screenshot_1.png
Схема польотніка та схема бузера JHE20B (купив пару штук).

Я так розумію пару проводів треба припаяти до батареї (+ та -), а один до LED.
Але мої знання поки дозволяються зрозуміти шо куди.
Плюс, я так розумію (по оцьоу відео) треба змінити шось в консолі ( )

Кріпити сам бузер хочу на знімну деталь метеора, і приєднувати лише на вулиці через конектор.
Сподіваюсь що метеор впринципі зможе підняти таку вагу)))

Вообщем, якшо хто вкурсі, скажіть шо куди паяти.

Мені виглядає що на ЛЕД сигнальний треба паяти

Мені виглядає що на ЛЕД сигнальний треба паяти
AkceptorТобто червоний на плюс, чорний на мінус, а зелений на лед. Тільки судячи з відо, на ЛЕД іде плюс, і треба в консолі змінити парметр, щб правльно реагувао. Ну і далі я так розумію налаштувати ввімкнення ЛЕД на пульт

Тобто червоний на плюс, чорний на мінус, а зелений на лед. Тільки судячи з відо, на ЛЕД іде плюс, і треба в консолі змінити парметр, щб правльно реагувао. Ну і далі я так розумію налаштувати ввімкнення ЛЕД на пульт
Archmaxтак. ймовірно ЛЕД може довестися перемапити на базер, тоді шукай відео по мапингу ресурсів

так. ймовірно ЛЕД може довестися перемапити на базер, тоді шукай відео по мапингу ресурсів
AkceptorТак. Вже все зробив. Пайка, ремапінг, налаштування, пару нюансів. Все працює. Буде вільний час - викочу окремий пост з деталями.

Вітаю всіх!

Намагався оновити прошивку Bluejay до 0.21 версії? На ній мотори взагалі не крутились. Знайшов на оф сайті прошивку дефолтну 0.17 встановив, але, на жаль, крцтиться лише один мотор. В конфігураторі всі мотори визначаются. Є якісь ідеї чи досвід з подібним?

Вітаю всіх!

Намагався оновити прошивку Bluejay до 0.21 версії? На ній мотори взагалі не крутились. Знайшов на оф сайті прошивку дефолтну 0.17 встановив, але, на жаль, крцтиться лише один мотор. В конфігураторі всі мотори визначаются. Є якісь ідеї чи досвід з подібним?
momosНа 0.21 startup power вже працює правильно, тому треба або поставити як написано тут

Або піднімати потрохи, поки всі не запрацюють.
Але переконайтеся, що із моторами, які не крутяться, все механічно ок, чи там якогось волосся нема і т д.

На 0.21 startup power вже працює правильно, тому треба або поставити як написано тут

Або піднімати потрохи, поки всі не запрацюють.
Але переконайтеся, що із моторами, які не крутяться, все механічно ок, чи там якогось волосся нема і т д.
vproДякую за допомогу! У мене виявилась проблема простіша, я просто після прошивки забув/не знав зберегти загальні налаштування) То ж зараз вже крутяться всі, хоч і на стоковій прошивці. А за посилання дякую, зараз ще раз спробую оновити, але вже з інструкцією)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху