Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 65 Pro

Meteor 65 Pro 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
Вітаю всіх!

Намагався оновити прошивку Bluejay до 0.21 версії? На ній мотори взагалі не крутились. Знайшов на оф сайті прошивку дефолтну 0.17 встановив, але, на жаль, крцтиться лише один мотор. В конфігураторі всі мотори визначаются. Є якісь ідеї чи досвід з подібним?

Вітаю всіх!

Намагався оновити прошивку Bluejay до 0.21 версії? На ній мотори взагалі не крутились. Знайшов на оф сайті прошивку дефолтну 0.17 встановив, але, на жаль, крцтиться лише один мотор. В конфігураторі всі мотори визначаются. Є якісь ідеї чи досвід з подібним?
momosНа 0.21 startup power вже працює правильно, тому треба або поставити як написано тут

Або піднімати потрохи, поки всі не запрацюють.
Але переконайтеся, що із моторами, які не крутяться, все механічно ок, чи там якогось волосся нема і т д.

На 0.21 startup power вже працює правильно, тому треба або поставити як написано тут

Або піднімати потрохи, поки всі не запрацюють.
Але переконайтеся, що із моторами, які не крутяться, все механічно ок, чи там якогось волосся нема і т д.
vproДякую за допомогу! У мене виявилась проблема простіша, я просто після прошивки забув/не знав зберегти загальні налаштування) То ж зараз вже крутяться всі, хоч і на стоковій прошивці. А за посилання дякую, зараз ще раз спробую оновити, але вже з інструкцією)

Інформація для новачків як я.

1) У версії на F4 в комплекті провід під Type-C, роз'єм на дроні Micro USB. Вирішив проблему за допомогою перехідника.
2) Якщо підключатись до комп'ютера іншим кабелем, потрібно переконатись, що він підтримує тередачу даних. В мене не підтримував.
3) Не зважаючи на малі розміри в будинку вчитися літати дуже важко, як слон в посудній лавці.
4) Між пропелером і двигуном іноді потрапляє ворс та пил, через що може не обертатись пропелер. Потрібно мати збільшуване скло і регулярно чистити.
5) Якщо на апаратурі стік тротлу хоч на міліметр не в нижньому положенні дрон армитись не буде.
6) Іноді амаратура видає "телеметрія втрачена" та "Телеметрія відновлена" хоча дрон в прямій видимості і управління є.
7) Іноді дрон тягне вперед і вліво. Щоб утримувати на місці потрібно вирівнбвати нахилами стіків. У чому причина не розібрався.

Інформація для новачків як я.

1) У версії на F4 в комплекті провід під Type-C, роз'єм на дроні Micro USB. Вирішив проблему за допомогою перехідника.
2) Якщо підключатись до комп'ютера іншим кабелем, потрібно переконатись, що він підтримує тередачу даних. В мене не підтримував.
3) Не зважаючи на малі розміри в будинку вчитися літати дуже важко, як слон в посудній лавці.
4) Між пропелером і двигуном іноді потрапляє ворс та пил, через що може не обертатись пропелер. Потрібно мати збільшуване скло і регулярно чистити.
5) Якщо на апаратурі стік тротлу хоч на міліметр не в нижньому положенні дрон армитись не буде.
6) Іноді амаратура видає "телеметрія втрачена" та "Телеметрія відновлена" хоча дрон в прямій видимості і управління є.
7) Іноді дрон тягне вперед і вліво. Щоб утримувати на місці потрібно вирівнбвати нахилами стіків. У чому причина не розібрався.
internet_instructorСтосовно пункту 3. Після 12 годин польотів та налаштування рейтів пролітаю в найменші шпаринки.
Стосовно пункту 6. Після оновлення версії ELRS на 3.5.6 на дроні і на пульті ця проблема зникла.
Стосовно пункту 7. Проблема вирішується калібровкою акселерометра в Betaflight

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Хочу оновити версію ELRS на 3.5.6

Скажіть, будь ласка, яку категорію пристрою та пристрій обирати в ExpressLRS Configurator

При підключенні по WiFi дрон показує таку інформацію
Generic ESP8285 2.4Ghz RX
Firmware Rev. 3.3.0 (ae9df3) ISM2G4

На бірці від дрона такий напис

photo_5305718159430516882_y.jpg

Але в конфігураторі немає таки пунктів для вибору.

Хочу оновити версію ELRS на 3.5.6

Скажіть, будь ласка, яку категорію пристрою та пристрій обирати в ExpressLRS Configurator

При підключенні по WiFi дрон показує таку інформацію
Generic ESP8285 2.4Ghz RX
Firmware Rev. 3.3.0 (ae9df3) ISM2G4

На бірці від дрона такий напис

photo_5305718159430516882_y.jpg

Але в конфігураторі немає таки пунктів для вибору.
internet_instructorМожливо, BETAFPV 2400 RX, але яку проблему ви намагаєтеся цим вирішити?

Можливо, BETAFPV 2400 RX, але яку проблему ви намагаєтеся цим вирішити?
vproЖодних проблем немає. Просто хочу розібратись як відбувається прошивка і навчитись це робити.

Знайшов відповідь на своє питання на Reddit а також в коментарях під відео від Joshua Bardwell

Категорія пристрою: BETAFPV 2.4 GHz
Пристрій: BETAFPV 2.4GHz AIO RX

Ось що вийшло

Знімок екрана 2025-08-31 154619.png

Щойно перевірив, все працює. Дрон біндиться до апаратури яка на 3.3.1

Жодних проблем немає. Просто хочу розібратись як відбувається прошивка і навчитись це робити.

Знайшов відповідь на своє питання на Reddit а також в коментарях під відео від Joshua Bardwell

Категорія пристрою: BETAFPV 2.4 GHz
Пристрій: BETAFPV 2.4GHz AIO RX

Ось що вийшло

Знімок екрана 2025-08-31 154619.png

Щойно перевірив, все працює. Дрон біндиться до апаратури яка на 3.3.1
internet_instructorЩе один момент.
Мав проблему - амаратура видає "телеметрія втрачена" та "Телеметрія відновлена" хоча дрон в прямій видимості і управління є.
Після оновлення версії ELRS на 3.5.6 на дроні і на пульті ця проблема зникла.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Оновив версію Betaflight на Meteor 65 Pro 2022 з 4.3.0 на 4.5.2, щоб на OSD виводити назви налаштувань рейтів. Після оновлення вказав всі ті самі налаштування, що відрізнялись від стандартних.
В реультаті:
1) Звук двигунів в режимі Horizon та Angle почав відрізнятись від режиму Acro
2) Змінилася фізика польоту в в режимі Horizon та Angle. Дрон став зовсім інакше реагувати на рухи стіків в цих режимах. Таке враження, що при переході в ці режими налаштування Expo та Чутливість центру рейтів змінюються. Польот став набагато стабільніший.
3) Час польоту на тих самих батарейках скоротився на +/-20 секунд.

UPDATE: Стосовно зменшення часу польоту, виявилось що проблема програмна, неправльно показувало залишкову напругу. Вирішилось за допомогою калібрування на вкладці Живлення в Betaflight.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху