Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 8 не можу налаштувати.

Оцінка теми: Mobula 8 не можу налаштувати. 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 3 189
Добрий день усім. Якщо ніхто не проти то спитаю за свою мобулу 8 тут.
З'вилась проблема, коли тисну арм, дрон заармився, і тільки стік газу трохи вверх - дрон летить в стелю наче я той газ вверх підняв, інколи встигаю зовсім вниз газ убрати наче відпускає і він просто падає. Зазвичай не встигаю, стеля не висока. Що це може бути і куди дивитися, раніше такого не було, падав і врізався і не раз. Пульт радіомастер боксер, це дрон так себе веде чи пульт може команду транслювати не правильно.
Таке було пару раз при взльоті і з інтервалом в кілтка днів, було не зрозуміло що то за фігня відбулася бо далі літав нормально, а зараз так постійно. Пробував і в acro, angle, horizont все однаково.

Добрий день усім. Якщо ніхто не проти то спитаю за свою мобулу 8 тут.
З'вилась проблема, коли тисну арм, дрон заармився, і тільки стік газу трохи вверх - дрон летить в стелю наче я той газ вверх підняв, інколи встигаю зовсім вниз газ убрати наче відпускає і він просто падає. Зазвичай не встигаю, стеля не висока. Що це може бути і куди дивитися, раніше такого не було, падав і врізався і не раз. Пульт радіомастер боксер, це дрон так себе веде чи пульт може команду транслювати не правильно.
Таке було пару раз при взльоті і з інтервалом в кілтка днів, було не зрозуміло що то за фігня відбулася бо далі літав нормально, а зараз так постійно. Пробував і в acro, angle, horizont все однаково.
ArgonЦе зазвичай механічна проблема. У вас можливо сильно побиті пропи, мотори або зламана рама?

Є пошкодження одного з "кілець захису", але конструкція наче ще жорстка. Ну корпус в мене є новий, мабуть переставлю.
Дякую

Доброго дня. Підкажіть панове знавці стосовно мобули 8. Наче не падав і нікуди не лупився але один двигун мінуснувся. Коли армлюсь він наче робе пару обертів, потім трішки смикається і все... не обертається. Це мотор чи контроллер? Можна мабуть місцями двигуни поміняти вони на роз'ємах що ще можна глянути?

Доброго дня. Підкажіть панове знавці стосовно мобули 8. Наче не падав і нікуди не лупився але один двигун мінуснувся. Коли армлюсь він наче робе пару обертів, потім трішки смикається і все... не обертається. Це мотор чи контроллер? Можна мабуть місцями двигуни поміняти вони на роз'ємах що ще можна глянути?
ArgonПочистити коннектор і роз'єм.
Перепідключити.
Завести на повній батці.

Доброго вечора. Нарешті добрався до своєї мобули. Нажаль дива не сталося... Спробував розміняти двигуни в роз'ємах, інший двигун веде себе так само, намагається крутнутись потім пікає як при армі і завмирає, інші три проводжують крутитись керуватись. Тут є можливість викласти відео, будо б зрозуміло що я намагаюсь пояснити

Доброго вечора. Нарешті добрався до своєї мобули. Нажаль дива не сталося... Спробував розміняти двигуни в роз'ємах, інший двигун веде себе так само, намагається крутнутись потім пікає як при армі і завмирає, інші три проводжують крутитись керуватись. Тут є можливість викласти відео, будо б зрозуміло що я намагаюсь пояснити
ArgonМожливо вставити відео з YouTube

Якщо не шкода, спробуйте припаяти мотор напряму без конектора.
Впевнений шо десь роз'єм підгорів або окислився.
В мене таке на метеорі постійно, причому по всім коннекторам.

Можна ще через ESC конфігуратор трохи підвищити параметри по моторам, але не факт шо сильно допоможе.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю! Скоріш за все, якийсь з трьох Mosfet до цього двигуна вийшов з ладу.
З Mobula таке часто трапляється, радує що вони є в продажу і їх можна замінити.

Вітаю! Скоріш за все, якийсь з трьох Mosfet до цього двигуна вийшов з ладу.
З Mobula таке часто трапляється, радує що вонт є в продажу і їх можна замінити.
AceЯк варіант.
Але кареще перевірити перед тим як відпаювать можливо здоровий мосфет

Як варіант.
Але кареще перевірити перед тим як відпаювать можливо здоровий мосфет
PhoenixЦе легко перевірити.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху