Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Неможливо заармити Meteor 75 pro + мерехтіння червоної та помаранчевої лампочок на платі

Victor___

Новачок
Учасник

Репутація:

21.09.25
5
1
1
🎮
Radiomaster Boxer ELRS
🥽
Skyzone 04O Pro
🛸
Meteor 75 Pro
Доброго вечора. Сьогодні трапилась неприємна ситуація: оновив сьогодні прошивку на дроні meteor 75 pro (з початкової 4.5.0. до 4.5.2), а разом із ним прошивку на пульті керування Radiomaster Boxer (з 3.4.3 до 3.6.0). Крім того, я трішки змінив кут камери (до 20 градусів). Після всіх цих процедур дрон перестав реагувати на команди тумблера, а якщо бути точним, то неможливо заармити дрон.

Крім того, на платі почали загоратись червоні та помаранчеві лампочки у такій послідовності (оранжева-червона-оранжева і так по колу). Відео з усімма переліченими фактами додається:
. Буду вдячний усім хто долучиться для допомоги вирішення цих обох проблем!

Знайдіть на оф. сайті прошивку під свій meteor 75 pro згідно з роком випуску та перепрошийте.
Після завантажте файл cli з того ж таки сайту.
Повинно працювати.

Прошивку приймача можна не чіпати.

Знайдіть на оф. сайті прошивку під свій meteor 75 pro згідно з роком випуску та перепрошийте.
Після завантажте файл cli з того ж таки сайту.
Повинно працювати.

Прошивку приймача можна не чіпати.
PhoenixСкинув прошивку дрона до заводської - вийшло заармитись. Дякую за допомогу!

Не оновлюйте дрони просто так
Ну воно нічого не дасть
Це не телефони, де краще оновитись

Не оновлюйте дрони просто так
Ну воно нічого не дасть
Це не телефони, де краще оновитись
OkalachЯ б і не оновлював прошивку дрону, якщо його би не заносило убік) До речі, зробивши все як порекомендував Phoenix - я оновив версії прошивки з 4.5.0 до 4.5.2, однак проблема залишилась такою самою. Важливо при цьому те, що тепер дрон армиться і літає

Переглянути попередні відповіді...
Я б і не оновлював прошивку дрону, якщо його би не заносило убік) До речі, зробивши все як порекомендував Phoenix - я оновив версії прошивки з 4.5.0 до 4.5.2, однак проблема залишилась такою самою. Важливо при цьому те, що тепер дрон армиться і літає
Victor___Незначний стабільний зніс в горизонтальній площині нормальне явище. Ось тема про це

Незначний стабільний зніс в горизонтальній площині нормальне явище. Ось тема про це
LolXDЦе не зовсім нормальне явище.
При тримуванні дрона мій просто зависає без будь якого зносу.
Проблема в акселерометрі, а точніше в тому що не відкалібрований на повну.

Це не зовсім нормальне явище.
При тримуванні дрона мій просто зависає без будь якого зносу.
Проблема в акселерометрі, а точніше в тому що не відкалібрований на повну.
PhoenixА по моєму цілком. Як нагрівання моторів. Запитання лише в величині яку ми різними способами намагаємось зменшити, але не зведемо нанівець.

1. При відхиленні в якусь з сторін Вам необхідно провестик калібрування акселерометру.
Виконати це на метеорі складно за рахунок того що це повинно робитися в Бетафлай, а для цього треба під'єднати дрон через USB-кабель і при цьому якось розмістити дрон на рівній поверхні до калбірування.

Як варіант можна спробувати це зробити з мобільного застосунку якщо в дроні є bluetooth. Якщо ж блютуза нема переходимо до пункту #2 тримування дрона

2. Тримування дрона

p/s Кнопки тріми пульта краще в моделі відключити назавжди. А якщо Ви не збираєтесь літити на літаках, можна відключити їх в пульті для всіх моделей.

Дякую всім за допомогу. Я ще подивлюсь що можна буде зробити. У випадку виникнення проблеми - дам знати.

У мене метеор 75про при прошивці на 4.5.3 взагалі перестав працювати (акселерометр та відеопередавач). Прошив 4.4.0 встановив cli з оф сайту і все почало працювати

доброго дня..метеор 75 сина при зустрічі з перешкодою починає підвищувати сам сильно оберти..це нормально? чи можна переналаштувати самим?

доброго дня..метеор 75 сина при зустрічі з перешкодою починає підвищувати сам сильно оберти..це нормально? чи можна переналаштувати самим?
Крутонв бетафлай вимкніть тумблер "Air Mode" і дрон перестане прилипать до перешкод

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Нормально
Можна поміняти режими польоту або Air Mode

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
31
Відповідей
11
Перегляди
198
Назад
Зверху