Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Новий дрон (У РОЗРОБЦІ) 27.08 - "Aggressor"

да.. буде літати і махати руками и крилами))).. саме так і буде))
а взагалі мета максимально НЕ використовувати фильтри.. щоб була МІНІМАЛЬНАЯ затрика та БУЛА максимальна відзивчивість..

да.. буде літати і махати руками и крилами))).. саме так і буде))
а взагалі мета максимально НЕ використовувати фильтри.. щоб була МІНІМАЛЬНАЯ затрика та БУЛА максимальна відзивчивість..
NAukovecта нотч фільтр практично миттєвий, рпм фільтри теж швидкі. головне всяких дайнемік фільтрів не наліпити

щоб кричало - будет пожарна ПІЩАЛКА на більше 115дБ)))) пробував їх колись своїми ушами)))) дуже гарна штука))
для візуалу - буде LEDлента с очими)))))))))
будет стробо світло. але не знаю просто стробо лед або стробо лазер)
будет ще...
ну скид буде на усіх моделях теж.
ще
ще......))))))
а що Д якщо підняти буде гарніше? я думав Д компенсую інше та может входити у синхрон с побочнмим низкочастотними вібраціями і гнати копер євей)..
я пока політаю ..ой не та гілка. тут я ще не літаю)))

[h1]Halfy (11 дюймів квад.дрон) половинка[/h1]
- ось тут я вже літаю)

тут можно мене покритикувати по налаштуванням. але логи сюда великі, більше 2.5мБ, не закинешь).. але це не проблема.
є логи польотів. пресет стоїть від UAVtech для 31... моторів.

у кількості філтрів немає нічого страшного.
якщо використати повноцінний f7 проц, то там підлуп досить спритний.
РПМ фільтрами прибити саме потрібну гармоніку. з 4.5 бетки чудово можна тиснути саме потрібну гармоніку
резонанс рами якщо буде стабільний вночі.якщо плаваючий динамікою. якщо залишити гироском рівний підлупу лопаси гіроскопа або в топку. так легко можна фідфорвардом витягнути затримку до 10-12мс, і прийнятну помилку підів.
так що ви впевнені, що воно того варте?

у кількості філтрів немає нічого страшного.
якщо використати повноцінний f7 проц, то там підлуп досить спритний.
РПМ фільтрами прибити саме потрібну гармоніку. з 4.5 бетки чудово можна тиснути саме потрібну гармоніку
резонанс рами якщо буде стабільний вночі.якщо плаваючий динамікою. якщо залишити гироском рівний підлупу лопаси гіроскопа або в топку. так легко можна фідфорвардом витягнути затримку до 10-12мс, і прийнятну помилку підів.
так що ви впевнені, що воно того варте?
artа не знаю, мені подобається. значить - варто. моя дупа чує теми))) вона в мене хитра...
мені б краще замість такой лялял критики - без образ.. завалили мене, ну мене може не сильно завалалили, а НОВАЧКИВ термінами...))) краще б в іншій гілці допомогли б..
це ж форум для тих кто бажає, и виходить так що - це не роби бо ТІЛЬКИ КАРБОН))) і фильтри.- ТА ТУТ НЕ ТІЛЬКА КАРБОН. ми думаємо різними вимірами)) у Вас своє кіно у мене своє)... ))
ааа і на тему заборон. я думав тут допомогають, розвивають та ще.. а виходить що:
- літати - НІНІНІНІН незя..
робити - НІНІНІННІ ТО БРЄД!))))
багато інфи - нафіга?....
ну хз.

мені якось пофігу вринципі))) якщо допомоги не будет то можете критикувати, можете не читати, мені тупо усеодно)))))
я ідіот одиночка))
мені коли дупа каже - робить. срать на інші думки)

а не знаю, мені подобається. значить - варто. моя дупа чує теми))) вона в мене хитра...
мені б краще замість такой лялял критики - без образ.. завалили мене, ну мене може не сильно завалалили, а НОВАЧКИВ термінами...))) краще б в іншій гілці допомогли б..
це ж форум для тих кто бажає, и виходить так що - це не роби бо ТІЛЬКИ КАРБОН))) і фильтри.- ТА ТУТ НЕ ТІЛЬКА КАРБОН. ми думаємо різними вимірами)) у Вас своє кіно у мене своє)... ))
ааа і на тему заборон. я думав тут допомогають, розвивають та ще.. а виходить що:
- літати - НІНІНІНІН незя..
робити - НІНІНІННІ ТО БРЄД!))))
багато інфи - нафіга?....
ну хз.

мені якось пофігу вринципі))) якщо допомоги не будет то можете критикувати, можете не читати, мені тупо усеодно)))))
я ідіот одиночка))
мені коли дупа каже - робить. срать на інші думки)
NAukovecтакс без істерик -), карбон не просто так -) але я ж сказав я не розумію навіщо -)
а щодо заборон, ну не я їх робив, краще не знати?
та й не просто так вони запроваджені, є причини.
не розумію просто, в чому проблема ви робите новий дрон просто реєструєтеся як розробник і вперед.

такс без істерик -), карбон не просто так -) але я ж сказав я не розумію навіщо -)
а щодо заборон, ну не я їх робив, краще не знати?
та й не просто так вони запроваджені, є причини.
не розумію просто, в чому проблема ви робите новий дрон просто реєструєтеся як розробник і вперед.
artну дубре

так вже відкриваю лог, хто вам лікар що такий довгий записали

Вкладення

• Screenshot 2024-08-25 000622.png
    Screenshot 2024-08-25 000622.png
    5.1 КБ · Перегляди: 9
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
ваш лог дуже важливий для нас залишайтеся на лінії

карш -), а коротше немає лог файлу? -)

Вкладення

• Screenshot 2024-08-25 001244.png
    Screenshot 2024-08-25 001244.png
    16.5 КБ · Перегляди: 5
  • Screenshot 2024-08-25 001625.png
    Screenshot 2024-08-25 001625.png
    39 КБ · Перегляди: 8
та до речу лог короткий, а їх бажано записувати для налаштування ну хоча увесь БЛЄКбокс. а був забитий на 40процентів .... може хвилину писав.. я його активував у польоті і там же вимкнув.. в мене воно скачалось зі швидкістью світла.

та до речу лог короткий, а їх бажано записувати для налаштування ну хоча увесь БЛЄКбокс. а був забитий на 40процентів .... може хвилину писав.. я його активував у польоті і там же вимкнув.. в мене воно скачалось зі швидкістью світла.
NAukovecа хрін знає перевантажився, одразу відкрився

а хрін знає перевантажився, одразу відкрився
artто СБУ вже підлючилось та вилітіли за чорних ветрольотах..
то лог не с тих дронів. то с БИГИ . вроде.
або может с того дрона але с налаштуваннями із БИГИ. по електроніка була перекинута.. зараз інші налаштування. но там можно теж щось глянути..

NAukovecтак ні скачался то він миттєво гігабіт, а ось відкривається ні в блекбоксі ні в підтулбоксі не хотів

сьогодній придумав йому ім'я - Aggressor.
Він буде 2-3р не складний, але маштабований, можно пропорціонально витягнути промені на деяку відстань бід більший мотор та лопать.
так сказати він більш под жарево та в теоріі в камері не буде бачно промені взагалі.

всім привіт. думаю над новою рамою, точніше на новому дроні. і думаю зібрати цю версію дедкет, або одразу щось нове. хоча читав-дивився так і не зрозумів наскільки таки дедкет поганий ...
- може у когось є прямий досвід дедкету у великому виконанні?
перша фото то мій дедкэт під 13ті мотори.
- друга то прикольна ТруХ.. думаю якщо що брати за основу
- а третя фото то цікава рама, теж ніби то тру икс, но вона не є тру. в неї по факту лучі зміщенні, але питання по ній в тому що камера дивиться на перекладину (фото4), в мене думки, наскільки гірше воно будет летать, якщо камера та напрямок будет та сторона де нема перекладини..тобто перекладини будуть не з переду та заду, а по бокам, та вийде така собі бабочка..
ось і думаю шо домоделювати та зробити, хочу щось із цього типу почати виготовляти у яких то масштабах.

Вкладення

• 5404359101359710418.jpg
    5404359101359710418.jpg
    52.3 КБ · Перегляди: 7
  • 181862382_4110172232359189_3435276000810064293_n_1.jpg
    181862382_4110172232359189_3435276000810064293_n_1.jpg
    171 КБ · Перегляди: 7
  • f_3270_gFvQ1isHjy9gjHIh7I11pokDy.jpg
    f_3270_gFvQ1isHjy9gjHIh7I11pokDy.jpg
    205.5 КБ · Перегляди: 6
  • f_3270_ZasSAZkpCyElELH9PyWxIB9mb.jpg
    f_3270_ZasSAZkpCyElELH9PyWxIB9mb.jpg
    171 КБ · Перегляди: 6

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху