Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster Boxer

Radiomaster Boxer 2022

Не має прав доступу, щоб купити (139.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Magshifter опублікував новий ресурс:
Radiomaster Boxer - радіоконтроллер - Дуже крутий та якісний багатофункціональний радіоконтроллер

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Булоб добре додати в опис
на оф ресурс, на прошивку та вміст SD. Чи залити самі файли щоб в майбутньому при потребі була можливість відкотитись.

Окремо хочу додати що boxer max, як на мене, вартує на більшу ціну. Тобто якщо є гроші і хочеться щоб топ, то беріть Макс, не вагайтеся :)

Переглянути попередні відповіді...
Окремо хочу додати що boxer max, як на мене, вартує на більшу ціну. Тобто якщо є гроші і хочеться щоб топ, то беріть Макс, не вагайтеся :)
AkceptorЯ так розумію він характеристиками нічим не відрізняється. Тільки другі кнопки та джойстики?

Переглянути попередні відповіді...
Я так розумію він характеристиками нічим не відрізняється. Тільки другі кнопки та джойстики?
Олександртак, дизайн і кращі стіки.
зараз є ще версія crush яка теж має покращені стіки, теж варто мабуть додати до сторінки інформацію https://www.radiomasterrc.com/products/boxer-crush-radio-controller

так, дизайн і кращі стіки.
зараз є ще версія crush яка теж має покращені стіки, теж варто мабуть додати до сторінки інформацію https://www.radiomasterrc.com/products/boxer-crush-radio-controller
AkceptorДобрий день, підкажіть будь ласка, яка різниця, (окрім кольорів) між Boxer Crush та Boxer max ?

AkceptorПідтверджую , був спочатку звичайний Boxer,але хотілось нормальні стіки , взяв Мах, і з того часу не бачив нічого кращого

Друзі привіт! Зараз до мене прямує мій Boxer, раніше апаратури не використовував, буду тільки починати навчатися в симуляторі. Цікавить таке питання, як я зрозумів, при використанні апаратури в симуляторі тільки як джойстик, можна в налаштуванні моделі під симулятор вимкнути пункти внутрішній (Internal RF) та зовнішній (External RF) передавачі та сміливо використовувати апаратури зі знятой антеной, адже коли передавачі вимкнуті то загрози його спалити без антени немає? Я все вірно зрозумів? А коли вже будуть польоти з дроном тоді вже обовʼязкова присутність антени та увімкнений передавач у налаштуваннях? Дуже дякую вам за відповідь і допомогу!

Друзі привіт! Зараз до мене прямує мій Boxer, раніше апаратури не використовував, буду тільки починати навчатися в симуляторі. Цікавить таке питання, як я зрозумів, при використанні апаратури в симуляторі тільки як джойстик, можна в налаштуванні моделі під симулятор вимкнути пункти внутрішній (Internal RF) та зовнішній (External RF) передавачі та сміливо використовувати апаратури зі знятой антеной, адже коли передавачі вимкнуті то загрози його спалити без антени немає? Я все вірно зрозумів? А коли вже будуть польоти з дроном тоді вже обовʼязкова присутність антени та увімкнений передавач у налаштуваннях? Дуже дякую вам за відповідь і допомогу!
Coachтак, головне випадково не перемкнути модель на пульті на якусь із увімкненим модулем))))
для надійності може варто потужність вбудованого модуля зробити мінімальною (якщо літатимете на вупі, то сенсу фігачити дуже немає)

так, головне випадково не перемкнути модель на пульті на якусь із увімкненим модулем))))
для надійності може варто потужність вбудованого модуля зробити мінімальною (якщо літатимете на вупі, то сенсу фігачити дуже немає)
AkceptorСупер, зрозмуів, так далі і зроблю, дуже дякую за відповідь друже🤝🏻

CoachДля перестраховки можна накрутити "тупе" навантаження замість антени - воно майже місця не займає, але у випадку чого буде на собі енергію розсіювати. https://oscarliang.com/rf-dummy-load/

Вітаю всіх 🖐
Підкажіть чи зря параноюсь?:)

Літав на своєму тінівупіку в приміщенні, був нестабільний зв'язок з пультом Boxer.
Сильно уваги не звернув, так як після багатьох крашів, і пари перегрівів для моєї мобула7 це звична ситуація.

Але в якийсь момент перевірив антену на пульті і вона була не повністю закручена, я її докрутив і зв'язок нормалізувався, чи могло щось зіпсуватись у пульті?

Вітаю всіх 🖐
Підкажіть чи зря параноюсь?:)

Літав на своєму тінівупіку в приміщенні, був нестабільний зв'язок з пультом Boxer.
Сильно уваги не звернув, так як після багатьох крашів, і пари перегрівів для моєї мобула7 це звична ситуація.

Але в якийсь момент перевірив антену на пульті і вона була не повністю закручена, я її докрутив і зв'язок нормалізувався, чи могло щось зіпсуватись у пульті?
JackЯкщо все досі працює, то ок. Я колись без антени відлітав 30 хв і все ок (але робити так категорично не рекомендую)

• Like
Реакції: Jack
Вітаю всіх, шановне товариство!
Треба підказка досвідчених по цьому чудовому девайсу... Не виходить підключити контроллер щоб він коректно відобразився в EdgeTX Buddy для прошивки девайсу.
Кабелі пробував різні, ситуація не змінюється. В диспетчері пристроїв просить обновити драйвер, який ніде знайти не можу, а в вікні додавання нового пристрою просто відображається як невідомий пристрій. Може хтось зіштовхувався з таким, буду дуже вдячний за допомогу.

ReM сказав(ла):
Вітаю всіх, шановне товариство...
ReM
Zadig
Підключили пульт в режимі DFU, запустили утиліту від імені адміністратора, в спливаючому списку має бути щось виду "STM32 BOOTLOADER" і натиснули Replace.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
316
Назад
Зверху