- 05.03.25
- 150
- 74
- 28
- 🎮
- RM TX16
- 🥽
- Скай
- 🛸
- Mikrokopter
Знав би - соломки би підстелив))P.S. От де воно все було коли я з незнання переплачував за TBS Mambo
Доречі, непогана заміна чумайдану тх16
- 20.02.25
- 71
- 64
- 18
- 🎮
- TX16S
- 🥽
- DJI Goggles V2
- 🛸
- Pink Pony
Знав би - соломки би підстелив))
Доречі, непогана заміна чумайдану тх16
↑Переглянути попередні відповіді...
BenderittoМені tx15 якраз акурат трохи компактніше за tx16 для тих при всьому іншому майже ідентичному.
Я взяв собі 15 якраз тому що 16 мені завеликий )
AkceptorЯ вже забив на те щоб щось розглядати до обнови. Занадто звик до ТХ16, а покет тримаю на випадки подорожей (лазити по горам Карпат з тх16 в рюкзаку, таке собі задоволення - перевірив особисто). тх12 та боксер одразу йдуть лісом, над gx12 посміявся, купив номад і живу далі, а тх15 не запропонував для мене суб'єктивно, нічого, аби я біг з грошима до китайців. Тому... радіомастер, жгі єсчо! Може наступного разу вийде)
BenderittoНу я з ТХ16 теж би не оновлювався, з боксера, між іншим, теж.
Це більше як хтось вибирає першу апу, або на заміну чомусь дуже старому
AkceptorВ такому випадку, я б брав покет і не дув би - 2500 грн з доволі непоганим внутрішнім erls (зрозуміло, що влупити лонг-ренж в пару км його не вистачить але на 1км відлітав на ньому на ізі). Тим паче що більшість курей по подвір'ю ганяє на вупах, ну або вершина технології - якийсь фристайл на місцевій заброшці. Тож не розумію, нахіба там ті тх16-15-12?
Benderittoв порівнянні з попереднім моїм пультом Futaba 9ZAP, то TX16 теж іграшковий і вдвічі легший))
Benderittoя себе заставити юзати покет поки не зміг, він якийсь занадто маленький для мене.
Крім того, кольорові екрани мають багато плюсів (хоч і мінусів), мені наприклад тачскрін зручний, бо я всяких багато налаштувань роблю коли треба нестандатрні речі і це банально швидше
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
На рахунок TX16S, то це діло звички як на мене. У мене це був перший пульт і зараз все що хоч трішки менше - просто не зручне для мене, ТХ12 взагалі наче іграшковий, хоч і більший за pocket, але відчувається як шляпа (маю і покет у власності). Також я криво дивлюсь на ті ублюдські натискні кнопки на боксері - прутня в сраку тому китайцю, котрий взагалі до такого прийшов, напевно рису забродившого на сніданок поївши. А головна помилка більшості людей, це розглядати ТХ16 як пульт для фпв, в першу чергу це комбайн і більше заточений під літачкову тему
- 20.02.25
- 71
- 64
- 18
- 🎮
- TX16S
- 🥽
- DJI Goggles V2
- 🛸
- Pink Pony
Мені tx15 якраз акурат трохи компактніше за tx16 для тих при всьому іншому майже ідентичному.
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
Я вже забив на те щоб щось розглядати до обнови. Занадто звик до ТХ16, а покет тримаю на випадки подорожей (лазити по горам Карпат з тх16 в рюкзаку, таке собі задоволення - перевірив особисто). тх12 та боксер одразу йдуть лісом, над gx12 посміявся, купив номад і живу далі, а тх15 не запропонував для мене суб'єктивно, нічого, аби я біг з грошима до китайців. Тому... радіомастер, жгі єсчо! Може наступного разу вийде)
- 20.02.25
- 71
- 64
- 18
- 🎮
- TX16S
- 🥽
- DJI Goggles V2
- 🛸
- Pink Pony
Ну я з ТХ16 теж би не оновлювався, з боксера, між іншим, теж.
- 05.03.25
- 150
- 74
- 28
- 🎮
- RM TX16
- 🥽
- Скай
- 🛸
- Mikrokopter
На рахунок TX16S, то це діло звички як на мене. У мене це був перший пульт і зараз все що хоч трішки менше - просто не зручне для мене, ТХ12 взагалі наче іграшковий, хоч і більший за pocket, але відчувається як шляпа (маю і покет у власності). Також я криво дивлюсь на ті ублюдські натискні кнопки на боксері - прутня в сраку тому китайцю, котрий взагалі до такого прийшов, напевно рису забродившого на сніданок поївши. А головна помилка більшості людей, це розглядати ТХ16 як пульт для фпв, в першу чергу це комбайн і більше заточений під літачкову тему
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
В такому випадку, я б брав покет і не дув би - 2500 грн з доволі непоганим внутрішнім erls (зрозуміло, що влупити лонг-ренж в пару км його не вистачить але на 1км відлітав на ньому на ізі). Тим паче що більшість курей по подвір'ю ганяє на вупах, ну або вершина технології - якийсь фристайл на місцевій заброшці. Тож не розумію, нахіба там ті тх16-15-12?
Крім того, кольорові екрани мають багато плюсів (хоч і мінусів), мені наприклад тачскрін зручний, бо я всяких багато налаштувань роблю коли треба нестандатрні речі і це банально швидше