Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone 04O PRO

Skyzone 04O PRO 2023

Не має прав доступу, щоб купити (360.00 $)
Підкажіть будь ласка, а мене Skyzone 04oPro, але впринципі це ж питання до любих окулярів:
Яка батка найкраще підходить, чи не підходить до живлення окулярів?
В мене зараз окуляри живлять від 2s550Mah lava. Але ції батки вистачає буквально ні пів години.

На аліку продаються від GNB 2s 3000mah відразу з кабелями підключення, індикатором заряду і тд. Думаю це плюс мінус ідеальне рішення. Але воно коштує десь 900грн, плюс чекати з місяць (бо акуми шось довго йдуть).

І чи норм будуть працювати дві літійонки по 3000mah з віддачею 10А? (дві батки такі будуть коштувати десь по 250грн, конектори і тд все в мене є, плюс є зарядка. Тобто, зпаяти батки, з конекторами ХТ60, балансиром, та кабелем живлення 5,5х2,1х9, і кріплення до лямки).

Підкажіть будь ласка, а мене Skyzone 04oPro, але впринципі це ж питання до любих окулярів:
Яка батка найкраще підходить, чи не підходить до живлення окулярів?
В мене зараз окуляри живлять від 2s550Mah lava. Але ції батки вистачає буквально ні пів години.

На аліку продаються від GNB 2s 3000mah відразу з кабелями підключення, індикатором заряду і тд. Думаю це плюс мінус ідеальне рішення. Але воно коштує десь 900грн, плюс чекати з місяць (бо акуми шось довго йдуть).

І чи норм будуть працювати дві літійонки по 3000mah з віддачею 10А? (дві батки такі будуть коштувати десь по 250грн, конектори і тд все в мене є, плюс є зарядка. Тобто, зпаяти батки, з конекторами ХТ60, балансиром, та кабелем живлення 5,5х2,1х9, і кріплення до лямки).
ArchmaxЖивлення окуляри приймають в широкому діапазоні напруг, тому варіантів багато. Споживають вони небагато (конкретно вашу модель не міряв, але це до 10 Вт), тому за віддачу струму переживати не варто - підійдуть навіть самі слабенькі акуми. Якщо у вас зарядник із балансиром, то в саму збірку балансир додавати не потрібно, просто балансувальний кабель вивести і все.
Свої Cobra X живлю від 4 * 18650, вистачає на дуже довго.

Згідно специфікацій можливе живлення від 5 Воль (USB) та DC в межах 6.5 - 25.5 Вольт. Заявлене споживання 12 В та 0.75 А. Тобто спокійно можна використовувати акумулятори 2S-6S.
Особисто використовував 6S (2Ah), 4S (5Ah) та акумулятори від DJI при двох встановлених приймачах.

Найзручнішим варіантом вважаю зібрати/придбати 2S на якісних 18650 (2 - 3 Ah). Можливо ще подивитись на готові бокси під18650 від Eachine або FatShark, але ціна та надійність в них не дуже.

Зробив собі 4s батарею з 21700. Доволі зручно, можна покласти в карман. Заряджаю раз в 1-2 місяці.

користуюся павербанком просто, завжди можна у когось позичити якщо що :)

користуюся павербанком просто, завжди можна у когось позичити якщо що :)
AkceptorСкажіть, будь ласка, в який роз'єм під'єднуєте провід живлення на окулярах? DC чи USB-C. На одному відео бачив, що їх можна живити через USB-C.

Скажіть, будь ласка, в який роз'єм під'єднуєте провід живлення на окулярах? DC чи USB-C. На одному відео бачив, що їх можна живити через USB-C.
internet_instructorDC це для живлення від батареї. USB-С - від будь-якого пристрою що може заряджати по USB.

Підкажить будь ласка, написано живлення 2S-6S це можна любу батарею не залежно яка напруга току, різниця ж велика по вольтам між 2S та 6S та є в окулярах акумулятор, з коробки не вмикаються, підключам ЮСБ ввімкнулися, але заряджання немає

Підкажить будь ласка, написано живлення 2S-6S це можна любу батарею не залежно яка напруга току, різниця ж велика по вольтам між 2S та 6S та є в окулярах акумулятор, з коробки не вмикаються, підключам ЮСБ ввімкнулися, але заряджання немає
bobanВ них нема вбудованого акамулятора. Вони можуть працювати від будь-якого акамулятора 2-6s або павербанку. Чим більша напруга тим менша сила струму потрібна для роботи, відповідно довший час роботи.
(Джерело живлення: DC 6,5-25,2 В/USB 5 В)

Вітаю, підкажіть чи хтось ставив інші антени на ці окуляри? Літаю на Мобула8 по подвір'ю, але за будинком якість картинки суттєво падає. Хотілось би покращити якість відео.

Вітаю, підкажіть чи хтось ставив інші антени на ці окуляри? Літаю на Мобула8 по подвір'ю, але за будинком якість картинки суттєво падає. Хотілось би покращити якість відео.
Oleksandr_KhТак, чому ні ))
Переважно ставлять патч і якусь лоліпопку

Я трохи новий в цьму, з лоліпопом ясно (хоча буду вдячний, якщо щось конретне порадите). А що таке патч?

Я трохи новий в цьму, з лоліпопом ясно (хоча буду вдячний, якщо щось конретне порадите). А що таке патч?
Oleksandr_KhНу загалом щось таке https://s.click.aliexpress.com/e/_oBLoZ94 - тільки дивіться який на окулярах роз'єм антени і може треба перехідники якісь, бо патч маж завжди дивитися у слід дрону. У мене такий https://s.click.aliexpress.com/e/_oDvFHZU
Під "лоліпопом" я мав на увазі будь-яку антену кругової поляризації, в ідеалі треба і на самому дроні замінити антену відео. Радити не буду, у мене самого таки Foxeer, люди ніби користуються RUSHFPV Cherry 2 часто.

Всім привіт, принесли на ремонт, не можу ідентифікувати елемент на платі. Може хто знає?

Вкладення

• 17530003668828669284040121600843.jpg
    17530003668828669284040121600843.jpg
    1.4 MБ · Перегляди: 15
Друзі, вітаю!
Підкажіть, будь ласка, яку карту пам'яті краще встановити для цих окулярів?
ChatGPT рекомендує до 32 GB Class 10 / U1

Друзі, вітаю!
Підкажіть, будь ласка, яку карту пам'яті краще встановити для цих окулярів?
ChatGPT рекомендує до 32 GB Class 10 / U1
internet_instructorМаксимальний бітрейт відео, що мені вдавалося побачити десь до 40Мб/с, тобто 1 хвилина відео максимум буде важити 300 МБ. Отже флешки на 32 ГБ вистачить на щонайменше на 1.77 години записів.
Це розрахунок в найгіршому випадку, бо бітрейт залежить від динамічності картинки: статична картинка буде важити менше, тому в реальності відео влізе десь вдвічі більше.

Тому вам потрібна флешка, яка може записуватися (постійно, в не моментально) зі швидкістю 40+Мб/с і розміром під ваші потреби. В мене особисто стоїть на 128ГБ класу U1 (просто та яка була під рукою) - все чудово працює.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху