- 27.01.25
- 142
- 61
- 28
- 🎮
- Tango II, Radiomaster Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- Meteor75, DJI Phantome 3
Підкажіть будь ласка , можливо хто стикався , на окулярах skyzone cobra v4 дуже погано записує відео , що це може бути
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Підкажіть будь ласка , можливо хто стикався , на окулярах skyzone cobra v4 дуже погано записує відео , що це може бути
До речі, ось список всіх складових для 7-ми дюймового дрона з посиланнями. Там і антени.
www.fpvua.org
Хтось користується Cobra LD2 ?
Які враження ?
Які враження ?
www.skyzonefpv.com
Які враження ?
На упаковці написано LD2))
Вітаю, у кого Cobra SD версія, підскажіть який приймач установлений.
Купляв на АЛІку и не відразу звернув увагу який приймач. Цікаво, це тільки у мене такий.
Чомусь ніхто ніде не пише, навіть у посібнику користувача, що він має окрім зазначенного співвідношення сторін 16:9, ще й 4:3. Може для когось це важливо, наприклад для володарів вупиків, де камера саме 4:3 зображення видає.
Про функцію пошуку дрона взагалі, мабуть, ніхто не знає.
Ще додам, що це, мабуть найкраще рішення у данний час, бо купляти більш коштовні аналогові шоломи/окуляри за 10-13-20 тисяч, при тому що цифра вже в тих же межах, немає ніякого сенсу.
Про пошук дрона можна попросити більш докладно розповісти або ткнути носом у розділ мануала? Щось я там такого не помітив.
Зажимаєте ліве колесико, шолом починає пищати, крутитесь навколо, в той стороні де дрон, писк частіше стає, йдете в ту сторону, чим ближче, тим частіше писк. В мануалі написано що тільки версія Cobra X має цю функцію, хоча в Cobra SD теж працює.Drone Finder:Install a patch antenna on RX, long press the left wheel to enable drone finder function(long press again to disable), the buzzer frequency will synchronize with RSSI, the strongger the RSSI is, the rapider of sound the buzzer. * only cobra x have this feature.
Шолом скайзон кобра СД. Виникають такі помєхи якщо рухати антени або по них стукати, інколи навіть без впливу. Сьогодні через це був краш дрона. Помітив це ще відколи купив шолом думав що то так має бути. Можливо проблема з антенами? В мене був прокол що увімкнув шолом без антен він так попрацював десь 3хв. Коли самовільно пропадало відео діставав радіомодуль з шолома він був гарячий. Як вирішити проблему з чого почати. Думаю проблема саме із шоломом або антенами не з дроном.
Шолом скайзон кобра СД. Виникають такі помєхи якщо рухати антени або по них стукати, інколи навіть без впливу. Сьогодні через це був краш дрона. Помітив це ще відколи купив шолом думав що то так має бути. Можливо проблема з антенами? В мене був прокол що увімкнув шолом без антен він так попрацював десь 3хв. Коли самовільно пропадало відео діставав радіомодуль з шолома він був гарячий. Як вирішити проблему з чого почати. Думаю проблема саме із шоломом або антенами не з дроном.
Схоже на роздовбаний роз'єм під VRX.
Це взагалі ні до чого. В шоломі нема передавача, тож робота без антен йому аж ніяк не зашкодить.В мене був прокол що увімкнув шолом без антен він так попрацював десь 3хв.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар