Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone Cobra x V2/V4

Skyzone Cobra x V2/V4 2021

Не має прав доступу, щоб купити (249.00 $)
всім доброго дня. Підкажіть можливо хтось має контакт хорошого майстра, щоб поремонтувати відеошолом Cobra Skyzone X V4, включений впав у воду, після просушки не вмикається. дякую

всім доброго дня. Підкажіть можливо хтось має контакт хорошого майстра, щоб поремонтувати відеошолом Cobra Skyzone X V4, включений впав у воду, після просушки не вмикається. дякую
rokiseЗвертайтесь

Добрий день. Вчора зіткнувся із таким глюком... Підключив шолом до зовнішнього живлення, через Type C від павербанка. Під час польоту помітив, що час від часу почало з'являтися OSD шолома. Потім вже після польоту виявив ще одну цікаву річ. DVR шось там на записував, але жоден файл не відтворився. Було 2 маленьких файли які відкрилися десь по 1 - 2 с.
Це може якось між собою пов'язане?

Добрий день. Вчора зіткнувся із таким глюком... Підключив шолом до зовнішнього живлення, через Type C від павербанка. Під час польоту помітив, що час від часу почало з'являтися OSD шолома. Потім вже після польоту виявив ще одну цікаву річ. DVR шось там на записував, але жоден файл не відтворився. Було 2 маленьких файли які відкрилися десь по 1 - 2 с.
ХарцизНі, в мене живлення від акума, а DVR то записує, то не записує. Як Ви кажете половина файлів не відкривається. На тих що відкривається - звук як наводкі з постійним потріскуванням, хоч відео без звуку. Після форматування SD-карти Patriot через меню шолома, стало записувати більше не битих файлів. Думаю просто може потрібно прошити DVR, бо працює він так собі. Але не зрозумів де прошивка і яка сама процедура.

Переглянути попередні відповіді...
Ні, в мене живлення від акума, а DVR то записує, то не записує. Як Ви кажете половина файлів не відкривається. На тих що відкривається - звук як наводкі з постійним потріскуванням, хоч відео без звуку. Після форматування SD-карти Patriot через меню шолома, стало записувати більше не битих файлів. Думаю просто може потрібно прошити DVR, бо працює він так собі. Але не зрозумів де прошивка і яка сама процедура.
PhoenixПросто раніше використовував стандартне джерело живлення від 18650 - було всьо норм, а вчора вирішив спробувати так... І вийшла така фігня. У налаштуваннях наче не лазив.
Стосовно потріскування - в налаштуваннях DVR запис звуку вимкнений?

Просто раніше використовував стандартне джерело живлення від 18650 - було всьо норм, а вчора вирішив спробувати так... І вийшла така фігня. У налаштуваннях наче не лазив.
Стосовно потріскування - в налаштуваннях DVR запис звуку вимкнений?
Харцизвимкнений

Отже... Відлітав 3 батки із стандартним живленням від 18650 - ні OSD, ні глюку із записом DVR не було. Можливо є у когось, якісь думки стосовно цього? Що це може бути?

Панове.
Прошив на 4.1.5 . Якщо у вас (foxeer reaper extreme 2.5w) то на єкрані шолома будуть артіфакти зображення паршиве, а з a/v на монітор картинка гарна. Короче повернувся на 4.1.4. Поки що косяків не знайшов.
І ще. Прошивав на стару прошивку через (ноут + шолом , ліве колесо + клавіша вмиквння). Чомусь іншим способом не захотів.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друзі! Хто стикався з проблемою DVR ERROR в шоломі Skyzone Cobra V2 після натискання кнопки DVR FW Updade? Вже і прошивки шолома різні ставив і карту міняв/форматував, нічого не допомагає 😭
Все порішав. Чат ГПТ, пітушара, мене збив з пантелику. Він написав, що категорично заборонено прошивати DVR цього шолома прошивкою SKY04X DVR v2.0.10, бо це ніби остаточно вб'є його. У підсумку я вже почав дивитися на Аліку скільки коштує запасний модуль DVR, але вирішив спробувати, бо гірше вже не було б. Ну і після прошивки саме цією прошивкою через SD карту та меню шолома все запрацювало! 1766432449100.png

Друзі! Хто стикався з проблемою DVR ERROR в шоломі Skyzone Cobra V2 після натискання кнопки DVR FW Updade? Вже і прошивки шолома різні ставив і карту міняв/форматував, нічого не допомагає 😭
Все порішав. Чат ГПТ, пітушара, мене збив з пантелику. Він написав, що категорично заборонено прошивати DVR цього шолома прошивкою SKY04X DVR v2.0.10, бо це ніби остаточно вб'є його. У підсумку я вже почав дивитися на Аліку скільки коштує запасний модуль DVR, але вирішив спробувати, бо гірше вже не було б. Ну і після прошивки саме цією прошивкою через SD карту та меню шолома все запрацювало! 1766432449100.png
Mace
У підсумку я вже почав дивитися на Аліку скільки коштує запасний модуль DVR
Це б не допомогло, оскільки v2 давно знята з виробництва, і DVR там відрізняється від v4, які зараз продаються.

Те, що Ви поклали якусь там прошивку на карту microSD зовсім не значить, що саме вона прошилась.
Прошивка двр міститься в самій прошивці окулярів і звідти і дістається. Ніяких флешок і додаткових файлів для цього не треба.

Те, що Ви поклали якусь там прошивку на карту microSD зовсім не значить, що саме вона прошилась.
Прошивка двр міститься в самій прошивці окулярів і звідти і дістається. Ніяких флешок і додаткових файлів для цього не треба.
skljarikТа ви що. Може то не я в ви #балися пів ночі з тим DVR і прочитали всі форум та перепробували всі можливі прошивки?
Ще раз кажу. Ота прошивка DVR кладеться на карту, потім заходите в меню System -> DVR FW Updade натискаєте і чекаєте декілька хвилин і це дає результат. Думку що прошивка нібито міститься в прошивці окулярів я теж читав десь на кацапських форумах і у чата ГПТ, але якось з тим не зрослося.
Я це написав не для того щоб похизуватися в для того щоб допомогти бідолахам у подібній ситуації.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
напевно, Вам видніше
я ж "не робив" цього безліч разів
доречі, на в2 треба шити тільки в2
це написано в рідмі файлах до прошивок
прошивки від в4 не підійдуть, там інше залізо. Буде криво працювати - або двр не робитиме, або осд не відображатиметься.
колись я так само, як і Ви "#балися пів ночі з тим DVR", коли це було в перший раз

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
206
Назад
Зверху