Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Симулятор місій БПЛА "Обрій"

Симулятор місій БПЛА "Обрій" 0.9.2

Не має прав доступу на завантаження

Валік 432

Новачок
Учасник

Репутація:

15.12.24
13
5
3
🎮
Radiomaster tx12
🥽
SKYZONE SKY04O PRO Black
🛸
Mobula8
Доброго дня спільното. Вирішив встановити симулятор Обрій. Почав проходити верифікацію, там хочуть фото квитка і фото того хто проходить верифікацію. Переживаю щоб не потрапити на сайт - клон і не потрапии на пі...рів. У всих так проходила верифікація?Дякую

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Magshifter створив новий ресурс:
Симулятор місій БПЛА "Обрій" - Веб-симулятор для тренування місій БПЛА з реалістичними умовами та сценаріями.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Якщо Ви верифікований для доступу до закритої інформації від VD, то етап з фото можуть і пропустити. Інакше - у закритих чатах Обрію не раз вказувався ЄДИНИЙ номер телефону для верифікації.

Якщо Ви верифікований для доступу до закритої інформації від VD, то етап з фото можуть і пропустити. Інакше - у закритих чатах Обрію не раз вказувався ЄДИНИЙ номер телефону для верифікації.
LolXDДоброго дня де скачати обрій

Дмитро 1167Шукайте інформацію у Діскорді VictoryDrones.
Симулятор надається лише чиним військовим, навчальним центрам та сертифікованим школам.
Начебто, можлива купівля персональної ліцензії за значні кошти.

Ну у нас хлопці для навчання проходили верифікацію з фото військового квитка, фото з військовим квитком і т.д.
І то...геморою було багато і вийшло все не з першого разу. Тому це важко і потребує багато часу. Якщо треба, можу зв'язатись з людиною яка цим займалась, можливо в нього будуть якісь поради. Тому якщо треба - маякни мені у відповідь і я з часом повернусь з фідбеком 🤗
Сам я ще поки не регався, так як літаю на ноуті, на який людина вже встановлювала обрій.

Як альтернативну заміну з меншим функціоналом і благами, можу порадити Remote Reaper: FPV Drone. в ньому і менше БК, і менше літальних апаратів і немає можливості робити власні "квести", і підтягувати мапу😥 До обрію він не лотягує.

Залишу тут алгоритм дій для реєстрації в обрій:

Пройти верифікацію можна за військовим квитком або через Дельту.
1. За військовим квитком - селфі з розгорнутим військовим квитком (посвідченням), там де вклеєно фото та фото з номером в/ч. Відправити на номер в Signal: 0505674381
2. Або напишіть в Дельті в Елемент на ім’я @alona_k (Альона К). В цьому випадку фото не потрібно.

Під час верифікації додайте наступну інформацію:
1. Ім’я
2. Контактний номер для зв’язку через signal або whatsapp
3. № в/ч (обов’язково! з літерою) або бригади в якій служите
4. Нікнейм (ім’я) в signal або whatsapp
5. Нікнейм в Дельті (англійською)
6. Ваш бейдж імені користувача (дискримінатор/ідентифікатор) у Discord.

Або напишіть в Дельті в Елемент на ім’я @alona_k (Альона К). В цьому випадку фото не потрібно.
написав відповіді немає через який час дають відповідь

Вітаю, шановні добродії!
Маю Tx12mk2 та симулятор Обрій. Хочу (як і всі адекватні люди) поставити на слайдери кут камери та зум.
Але, слайдери контроллера відображаються у симуляторі як двохпозиційні кнопки. В joy.cpl така сама історія.
Чи стикався хтось з подібною проблемою чи може є думки?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху