- 13.09.25
- 13
- 0
- 1
- 🎮
- Jamper T14
Доброго дня. Я тільки починаю. І прошу допомоги в рекомендації симулятора, в якому можна повчитися літати на FPV літакового типу. Обладнання і літак є, а також є бажання не розбити його при першому ж вилиті.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я поставив собі симулятор Aerofly RC8, так, в ньому можна керувати моделлю літакового типу подібно FPV, але тільки з заду моделі, а це не зовсім те. Ти коли пілотуєш орієнтуєшся на модель і її положення в повітрі, а не на якби своє положення по відношенню до землі, обрія і т.д. І ще не дає повноцінного FPV польоту.
А є бажання навчитися саме на чисто FPV системі керувати польотом дрона літакового типу.
В RC10 є повноцінний FPV вид (з кабіни літачка), але цей режим обмежений по картах, тільки "4D" карти його підтримують
Дякую. А там є вид з кабіни у чистому вигляді (без елементів самої кабіни, панелі, полу кабіни, стоїк і т.д.)?
Дякую за спробу допомогти. Але так для інформації - я без питань саджаю літак в симуляторі Aerofly RC8 при погляді с заду моделі, майже 100 відсотково а от в IL-2 маю набагато скромніші результати.
А вот при погляді с землі в Aerofly RC8 зміг посадити літак всього кілька раз.
Прикол у тому що реальне крило таки часто доведеться запускати з руки чи катапульти а саджати як вийде. І найчастіше без окулярів.
Камера ззаду, як на мене, це прикольно, але це як вчитися їздити на авто у Need for Speed з камерою ззаду.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!