Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ukrainian Fight Drone Simulator

Ukrainian Fight Drone Simulator Плейтест

Не має прав доступу на завантаження

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Ukrainian Fight Drone Simulator - Український симулятор бойових дій, що пропонує реалістичне навчання керуванню FPV-дронами для вій

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Сьогодні отримав доступ до Плейтесту. Якщо розробники дадуть добро, то буде стрім з першими враженнями! Якщо ні, то з часом :)

Сьогодні отримав доступ до Плейтесту. Якщо розробники дадуть добро, то буде стрім з першими враженнями! Якщо ні, то з часом :)
MagshifterГадаю не дадуть добро, бо це показувати рашистам не слід, нехай гадають на чому ми там тренуємось)))

Як це не дадуть, якщо вони на платформі Steam розмістили гру! А у русні є вже робочій симулятор

Як це не дадуть, якщо вони на платформі Steam розмістили гру! А у русні є вже робочій симулятор
FPVNavigatorпросто вони його тримають в обмеженому доступі пререлізу, а кацапська розробка реальна фігня на мій погляд, може для викачки грошей або для проганди зроблена

просто вони його тримають в обмеженому доступі пререлізу, а кацапська розробка реальна фігня на мій погляд, може для викачки грошей або для проганди зроблена
scary83Чекаю відповідь. Як буде зелене світло, буду просувати Українських Розробників.

FPVNavigatorУ всіх є багато робочих симуляторів, в яких можна навчитися добре літати. А нюанси для військових і без симулятора розкажуть де треба.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну ось нафіга та кількість симуляторів? Що вони дадуть пілоту? Які скіли отримає пілот по при використанні супер-пупер нового 100500% симулятора? Вчитись в симуляторі, де русня мілашки гірше, чим вчитись в софті, де русня пдари? Налітайте 30 годин в ліфтофф і вперед на реальний дрон. Інше питання - підтримка нашого рідного розробника. Але... всім приймати власне рішення, але моє особливе - ліфтофф+реальний дрон. Розробнику (нашому) - безкінечні донати. Куди донатити?

Ну ось нафіга та кількість симуляторів? Що вони дадуть пілоту? Які скіли отримає пілот по при використанні супер-пупер нового 100500% симулятора? Вчитись в симуляторі, де русня мілашки гірше, чим вчитись в софті, де русня пдари? Налітайте 30 годин в ліфтофф і вперед на реальний дрон. Інше питання - підтримка нашого рідного розробника. Але... всім приймати власне рішення, але моє особливе - ліфтофф+реальний дрон. Розробнику (нашому) - безкінечні донати. Куди донатити?
d1ml1vТа ніхто не каже, що вони необхідні, це можна сприймати як ігри. Із дронами дехто швидко вигорає, тому краще частіше пробувати щось нове - фрістайл, гонки, польоти за кимось, отакі казуальні симулятори (бо я щось поки не вірю, що там фізика може бути достатньо хороша, щоб це був саме симулятор дронів)

Та ніхто не каже, що вони необхідні, це можна сприймати як ігри. Із дронами дехто швидко вигорає, тому краще частіше пробувати щось нове - фрістайл, гонки, польоти за кимось, отакі казуальні симулятори (бо я щось поки не вірю, що там фізика може бути достатньо хороша, щоб це був саме симулятор дронів)
vpro
я щось поки не вірю, що там фізика може бути достатньо хороша, щоб це був саме симулятор дронів
100%.

d1ml1vАга го на реальний , а потім приїде поліція конфіскує і скаже загубили по дорозі, квартирні політухи теж треба чимось розводити , а безпечно це може зараз дати тільки симулятор)))

Ага го на реальний , а потім приїде поліція конфіскує і скаже загубили по дорозі, квартирні політухи теж треба чимось розводити , а безпечно це може зараз дати тільки симулятор)))
scary83Так, ризики існують, тим більше в поточному часі. Але симулятор без реального дрона - просто чергова компʼютерна іграшка і, якщо ставитись до цього таким чином, то нехай "симуляторів" буде більше і різних. Місця для політух потрібно шукати і знаходити. І ті, хто хоче літати в реалі - літають. Про це, навіть, окремий тред тут на форумі.

Так, ризики існують, тим більше в поточному часі. Але симулятор без реального дрона - просто чергова компʼютерна іграшка і, якщо ставитись до цього таким чином, то нехай "симуляторів" буде більше і різних. Місця для політух потрібно шукати і знаходити. І ті, хто хоче літати в реалі - літають. Про це, навіть, окремий тред тут на форумі.
d1ml1vНу як я завжди кажу в кожного свій шлях, у мене є локації де я можу з оглядкою політати, але час від часу можу зявитись "добродії" які викличуть поліцію, просто так бо в них поганий настрій, а поліція тупа, вона забере дрон та окуляри бо в них можуть бути сд карти, а це вліт як мінімум на 8к, тому декому дешевше літати по квартирі , але щоб літати в більших локаціях у них є симулятори))), і це не зовсім іграшка бо люди тренують моторику а це теж потрібно.

Вчора якраз переглянув огляд, ну і з подачи власника каналу втрапив на цей ресурс. Якщо чесно, сподівався що симулятор вже можна зкачати, але облом...

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Чому не подобається!?. Але ж користуватися ним я ще не можу, а думав що він вже діє, тому облом...
МурзикНу користуватися - це про симулятори, а це більше гра. Вона не є чимось необхідним і є кілька справді хороших симуляторів, в яких можна вчитися літати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
1 тис.
Назад
Зверху