Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ukrainian Fight Drone Simulator

Ukrainian Fight Drone Simulator Плейтест

Не має прав доступу на завантаження
Сьогодні отримав доступ до Плейтесту. Якщо розробники дадуть добро, то буде стрім з першими враженнями! Якщо ні, то з часом :)

Сьогодні отримав доступ до Плейтесту. Якщо розробники дадуть добро, то буде стрім з першими враженнями! Якщо ні, то з часом :)
MagshifterГадаю не дадуть добро, бо це показувати рашистам не слід, нехай гадають на чому ми там тренуємось)))

Вчора якраз переглянув огляд, ну і з подачи власника каналу втрапив на цей ресурс. Якщо чесно, сподівався що симулятор вже можна зкачати, але облом...

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Чому не подобається!?. Але ж користуватися ним я ще не можу, а думав що він вже діє, тому облом...
МурзикНу користуватися - це про симулятори, а це більше гра. Вона не є чимось необхідним і є кілька справді хороших симуляторів, в яких можна вчитися літати.

На мою думку, симулятор це те що допомагає відточувати певні навички якщо з якіхось причин немає можливості працюватина реальному обладнанні.На сьогодняшній день я тренуюся у ліфтофф, це гарний симулятор з якого отримав багато корисного, але є нюанси які там відсутні. То ж іцю "гру" особисто я сприйматиму як симулятор майбутніх подій. Стосовно фізики дрона подивимося, сподіваюся розробники не розчарують.

На мою думку, симулятор це те що допомагає відточувати певні навички якщо з якіхось причин немає можливості працюватина реальному обладнанні.На сьогодняшній день я тренуюся у ліфтофф, це гарний симулятор з якого отримав багато корисного, але є нюанси які там відсутні. То ж іцю "гру" особисто я сприйматиму як симулятор майбутніх подій. Стосовно фізики дрона подивимося, сподіваюся розробники не розчарують.

Шановні, слава Україні! А де завантажити симулятор на ПК? Де знайти файл-завантаження?

Шановні, слава Україні! А де завантажити симулятор на ПК? Де знайти файл-завантаження?
LarenОсь це і мене цікавить, бо вже третій місяць з карти гроші знімає, а я все чекаю. Чи лижі не їдуть чи я ...?

Ось це і мене цікавить, бо вже третій місяць з карти гроші знімає, а я все чекаю. Чи лижі не їдуть чи я ...?
МурзикНа електронну пошту повинен був прийти спеціальний код, для скачуванння зі стім. Якщо не приходив, а пройшло більше місяця напишіть в дискорд розробникам. Там швидко все вирішується.

На електронну пошту повинен був прийти спеціальний код, для скачуванння зі стім. Якщо не приходив, а пройшло більше місяця напишіть в дискорд розробникам. Там швидко все вирішується.
kingduДякую сьогодні спробую.

Сім наче непоганий. Фізика значно відрізняється від DRL, є окремі проблеми по налаштцванням і дещо дивна поведінка дрона у пісочниці.

Давн відписався від донатів і перестав стежити. Хдається проєкт стане мертвонародженим або для вузького кола.

Від сьогодні доступний в Steam за 400 гривень.

Нууууу вони ж позиціонувались як тренажер для військових, тому варто було очікувати, що буде не для широких мас.
Щодо доступу через Steam за благодійні внески, то досить розумно зробили: коли не ти платиш тестерам, а вони тобі.

Нууууу вони ж позиціонувались як тренажер для військових, тому варто було очікувати, що буде не для широких мас.
Щодо доступу через Steam за благодійні внески, то досить розумно зробили: коли не ти платиш тестерам, а вони тобі.
LolXDДумаю, спочатку бізнес-модуль така і була, проте після виходу значної кількості продуктів конкурентів, деякі з яких дійсно врахували усі недоліки бети ЮФДС, вони вирішили все ж видати базову гру у відкритий доступ, зрубивши ще грошеняток. Тим більш по відстеженню Діскорда команду або перекрутили або взагалі змінили.

Кажуть що міссії. Користувачі вже скаржаться. А є ще наче деяка версія по підписці. Чесно після всього відсутнє бажання витрачати на їх проєкт гроші.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
1 тис.
Назад
Зверху