Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відновлення Ascent walksnail(прошивки)

Оцінка теми: Відновлення Ascent walksnail(прошивки) 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 49
11.01.26
9
1
3
🎮
boxer=tx16
🥽
dji=wolksnail
🛸
Gromylo
Вітаю всіх!

Зіткнувся з проблемою після оновлення прошивки на своєму відеопередавачі Ascent GT Pro. Шукаю допомоги або стару версію софту.

Суть проблеми:

• Оновив прошивку з версії 17.5.8 до 18.21.10.
  • Після прошивки повністю пропало відео, а сам VTX перестав біндитися.
  • Вирішив зробити даунгрейд та відкотитися назад, але Walksnail PC Tool перестав бачити мій VTX.
Трохи пошукавши інформацію та порадившись зі знайомим програмістом, ми дійшли висновку, що для відновлення потрібна конкретна версія утиліти, а саме — Caddx PC Tool 1.9.42.

На жаль, у мене в наявності її немає, а самі Walksnail старі версії своїх інструментів не зберігають.

Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією (цеглинка після оновлення) або має в архівах інсталятор Caddx PC Tool 1.9.42? Буду дуже вдячний за допомогу!

Як пояснив мій знайомий, Проблема в драйверах, і саме на цій версії правильні драйвера, Буду вдячний за допомогу.

з приводу просто онови окуляри відразу мінус

Можна спробувати в онлайн версії caddx pc tool https://ascent.seriyps.com/ це наші зробили з декомпіленої програми, вони там вимкнули перевірку gt. Також пишуть, що деякі прошивки бажано заливати з підключеним живленням.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
611
Назад
Зверху