Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Я новачок... не армиться Метеор 75 про з пульта Radiomaster tx12

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Якщо бiндится тодi шукати в налаштуваннях Betaflight , причин може бути багато . Ви налаштовували Betaflight ? Ранiше мали справу з коптерами ?

Якщо бiндится тодi шукати в налаштуваннях Betaflight , причин може бути багато . Ви налаштовували Betaflight ? Ранiше мали справу з коптерами ?
Kudrikналаштовував cetusX але там таких проблем не було... єдине що зараз знайшов, що коли вуп підключений до бетафлай, в розділі режими, АRМ вимкнено. Чи можливо так має бути поки коптер підключений до проги???

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 114521.jpg
    Снимок экрана 2026-03-05 114521.jpg
    203.2 КБ · Перегляди: 22
Переглянути попередні відповіді...
Якщо Бетафлай реагує на перемикач ARM , тодi апаратура тут не приче́му ,так як на фотографії в Бетафлай арм світиться червоним значить реагує , На OSD буває показує в чому проблема ,дивіться на OSD.
Було б добре ще побачити всю вкладку Конфігурація.
Kudrikось що в конфігурації

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 202815.png
    Снимок экрана 2026-03-05 202815.png
    58.5 КБ · Перегляди: 5
  • Снимок экрана 2026-03-05 203024.png
    Снимок экрана 2026-03-05 203024.png
    52.6 КБ · Перегляди: 6
  • Снимок экрана 2026-03-05 203131.png
    Снимок экрана 2026-03-05 203131.png
    31.8 КБ · Перегляди: 8
налаштовував cetusX але там таких проблем не було... єдине що зараз знайшов, що коли вуп підключений до бетафлай, в розділі режими, АRМ вимкнено. Чи можливо так має бути поки коптер підключений до проги???
artur.leoleoТак я вже писав що коли коптер підключений до Бетафлай він не заармится , такий захист, заармится лише коли на вкладці Двигуни перевести слайдер включення двигунів щоб їх перевірити.

налаштовував cetusX але там таких проблем не було... єдине що зараз знайшов, що коли вуп підключений до бетафлай, в розділі режими, АRМ вимкнено. Чи можливо так має бути поки коптер підключений до проги???
artur.leoleoЗнайди у вкладку Двигуни , переведи слайдер на включення двигунів і спробуй заармитись.

вибач, з мобільного не туди подививсь...

Включив би барометр.
Перший гіроскоп не знаю кут, подивлюсь завтра як у мене

I треба виправити. Повиннен бути один дiапазон.

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 114521.jpg
    Снимок экрана 2026-03-05 114521.jpg
    88.3 КБ · Перегляди: 12
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
I треба виправити. Повиннен бути один дiапазон.
KudrikЯ виправив арм,це була технічна помилка в процесі зміни діапазонів... хвилин 5 як розібрався.... Моя неуважність забрала у мене майже 2 дні. Як виявилось, вирішення лежало на поверхні... були переплутані тонгаж та тяга.... вилічилось зміною Mode1 на Mode2 в налаштуваннях апаратури:confused::confused::confused::) Так що дякую всім хто приділив увагу моїй запарі і намагався допомогти... цей досвід для мене був цінним... досить багато чого попутно освіжив та взнав у налаштуваннях бетафлай та апаратури....

Вкладення

• IMG_5765.jpg
    IMG_5765.jpg
    1.6 MБ · Перегляди: 16
Я виправив арм,це була технічна помилка в процесі зміни діапазонів... хвилин 5 як розібрався.... Моя неуважність забрала у мене майже 2 дні. Як виявилось, вирішення лежало на поверхні... були переплутані тонгаж та тяга.... вилічилось зміною Mode1 на Mode2 в налаштуваннях апаратури:confused::confused::confused::) Так що дякую всім хто приділив увагу моїй запарі і намагався допомогти... цей досвід для мене був цінним... досить багато чого попутно освіжив та взнав у налаштуваннях бетафлай та апаратури....
artur.leoleoА натяк то був, і досить жирний!!!:):):)

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 232957.png
    Снимок экрана 2026-03-05 232957.png
    79.9 КБ · Перегляди: 17

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху