Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Які ж цікаві місця для політух у Харкові?

Visa

Новачок
Учасник

Репутація:

16.09.25
4
0
1
🎮
Literadio 2SE (ELRS)
🥽
Betafpv VR02
🛸
Meteor75pro (matrix 1s)
Вітаю, я шукаю цікаві місця де можна політати в Харкові
Бажано без людей або небагато, щоб не викликати зайвих питань, дрон маленький, метеор 75 про

Можливо хтось має якісь цікаві місця?

Чув, по хаті дуже прикольно

Ну то звичайно, але й на вулиці трохи хочеться)
VisaШукайте дроно-школу чи кооперацію для оренди цеху/спортзалу.
Або на власний ризик з наслідками від ляща до спілкування з відповідними органами.

Шукайте дроно-школу чи кооперацію для оренди цеху/спортзалу.
Або на власний ризик з наслідками від ляща до спілкування з відповідними органами.
LolXDДроном шкіл наскільки я шукав в Харкові немає, або я просто не знайшов

Бачив в Києві, Одесі, Львові є, а у Харкові немає(

Вітаю ,теж з Харкова теж хочу літати ) , якось погоняв на стадіоні проблем не було ,усі місцеві ,але потім кожен знайомий запитував чи то ми літали ,добре до дільничного не дойшло ...
На основі на карьері ,бачив чел літав на 7мці ,всім наче було пофіг...

• Like
Реакції: Visa
Вітаю ,теж з Харкова теж хочу літати ) , якось погоняв на стадіоні проблем не було ,усі місцеві ,але потім кожен знайомий запитував чи то ми літали ,добре до дільничного не дойшло ...
VladppБез людей. До окружної на танковій дорозі, там і поле і посадки, за крематорії за часний сектор у ліс той що справа, подалі від ж/д. Но пам'ятай що зараз хто ж його знає, начебто людей нема, а вони є )

VladppЯ пробував літати на Французькому бульварі, дуже цікава локація та наче всім було все одно так як і людей особо не було

Але на окружній літати як б не ризикував, мені здається там не дуже добре зараз літати враховуючи що там можуть перебувати військові

Я пробував літати на Французькому бульварі, дуже цікава локація та наче всім було все одно так як і людей особо не було

Але на окружній літати як б не ризикував, мені здається там не дуже добре зараз літати враховуючи що там можуть перебувати військові
VisaТак ,тут згоден ,я на окружній на веліку катався ,так заліз ногами в жир ,та все обійшлось

Я пробував літати на Французькому бульварі, дуже цікава локація та наче всім було все одно так як і людей особо не було

VisaТут десь піднімали тему про політухи у воєнний час. І Вам напевно дуже пощастило що ви на 15 літали, і до вас не під'їхали копи, або ще гірше військові, які матаються по місту і сканують частоти. Ось тому я вам і запропонував місця з півдня Харкова і де не має бути людей

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху