Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

А як ви примушували себе витрачати час в liftoff

Вітаю, все вирішує лише час , на початку дійсно воно здається що час йде зря, але якщо наліт вже хочаб годин 100, а результату немає, я б дивився в сторону аппаратури, деякі джойстики можуть заважати навчанню, шось типу лайт радіо на потенціометрах.
Чудова апа від radiomaster tx 12, boxer на elrs 2.4

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
якщо наліт вже хочаб годин 100
Власне в тому і питання, як дійти до тих 100 годин? Бо битися головою в стіну неприємно навіть один раз, а так щоб присвятити цьому десятки годин, то мабуть треба якійсь особливий хист до того мати. Вже зробив на пульті triple-rate 100-75-50, думав що це полегшить контроль, але здаєтсья що це як обмін "шило на мило". На 75% різниця не дуже відчутна, на 50% контролювати легше, не треба підловлювати відхилення стіків на пів мікрона, можно сміливо відхиляти на цілий мікрон ), але одночасно з тим дрон гірше повертає.

Переглянути попередні відповіді...
Наразі оба ліфтофа є в безкоштовному доступі, що для новачка є великою перевагою. Велосідрон классний, питань нема, але для людини яка не впевнена що буде йти цим шляхом фпвішника, трішки рано. Але якщо залишиться, обовязково прийде час і візьме велосідрона.
FankuА LiftOff у безкоштовному доступі?

А LiftOff у безкоштовному доступі?
HindinusaВ інтернеті є можливість знайти версії майже усіх ігор в безкоштовній версії, навіть під%%ський, який гірко признати , непогано продуманий у плані фізики. А ліфтофф, якому років 10 чи скільки там, давно є можливість скачати.

В інтернеті є можливість знайти версії майже усіх ігор в безкоштовній версії, навіть під%%ський, який гірко признати , непогано продуманий у плані фізики. А ліфтофф, якому років 10 чи скільки там, давно є можливість скачати.
FankuІз піраткою я давно підвязав

Ось тобі лайфхак: можна попросити гостьовий доступ на гру у стім у будь-кого з форуму, наприклад.
emptysourceНу...давай спробуємо. Друзі, в когось є можливість поділитись велосідроном, на кілька днів? Хочу спробувати перед покупкою.

Коли мене вчили, сказали "літаєш в ліфтофф поки не захочеться розбити пульт, а потім ще годину" ))

Коли мене вчили, сказали "літаєш в ліфтофф поки не захочеться розбити пульт, а потім ще годину" ))
MikoОт як раз з бажанням розбити пульт все гаразд ). Виникає стабільно. Стримувати себе допамагає лише те, що своєчасно згадуєш скількі він коштує ).

Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами? Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш". Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились, та завжди в тонусі тримався.

Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами? Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш". Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились, та завжди в тонусі тримався.
emptysource
Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами?
Ні, нічого такого немає.

Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш".
Та начебто в першому повідомленні все написав.

Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились
Ні, навіть не близько. Знову ж таки - в першому повідомленні все написав.

Ні, нічого такого немає.

Та начебто в першому повідомленні все написав.

Ні, навіть не близько. Знову ж таки - в першому повідомленні все написав.
max.kovalenkoКонцептуальне питання у тому, чому тебе не мотивує власна зацікавленість.

Концептуальне питання у тому, чому тебе не мотивує власна зацікавленість.
emptysourceМені здається, що не існує "нескінченого джерела мотивації". Зацікавленість це достатній мотиватор лише для того, аби зробити перший крок. Далі повинен бути якийсь позитивний досвід від того, що з'являються якісь результати, досягнення, тощо. І вже це здобуття позитивного досвіду надалі підтримує мотивацію. Кожен такий окремий позитивний досвід це окремий мотиватор для того аби зробити окремий наступний крок. Питання в тому що робити в проміжку між першим кроком і першим позитивним досвідом.

Мені здається, що не існує "нескінченого джерела мотивації". Зацікавленість це достатній мотиватор лише для того, аби зробити перший крок. Далі повинен бути якийсь позитивний досвід від того, що з'являються якісь результати, досягнення, тощо. І вже це здобуття позитивного досвіду надалі підтримує мотивацію. Кожен такий окремий позитивний досвід це окремий мотиватор для того аби зробити окремий наступний крок. Питання в тому що робити в проміжку між першим кроком і першим позитивним досвідом.
max.kovalenkoПросто треба вирішити для себе потрібно це вам чи ні. Якщо так то систематично працювати і бути готовим до того що позитивного досвіду не буде якийсь час, можливо досить довго. Якщо ні то дійсно навіщо мучитись. Це вже заїзжена тема що мотивація не працює, працює дисципліна

Мені здається, що не існує "нескінченого джерела мотивації". Зацікавленість це достатній мотиватор лише для того, аби зробити перший крок. Далі повинен бути якийсь позитивний досвід від того, що з'являються якісь результати, досягнення, тощо. І вже це здобуття позитивного досвіду надалі підтримує мотивацію. Кожен такий окремий позитивний досвід це окремий мотиватор для того аби зробити окремий наступний крок. Питання в тому що робити в проміжку між першим кроком і першим позитивним досвідом.
max.kovalenkoЯка у вас мотивація? Чого конкретно ви хочете від дронового направлення?

Просто треба вирішити для себе потрібно це вам чи ні. Якщо так то систематично працювати і бути готовим до того що позитивного досвіду не буде якийсь час, можливо досить довго. Якщо ні то дійсно навіщо мучитись. Це вже заїзжена тема що мотивація не працює, працює дисципліна
a1xСаме так, дисципліна. Бо це - спорт. Той самий спорт. А я плавно підводив до того, шо мотивацію потім із дрібок якихоть мікромомкнтів, мікроуспфхів отримуєш, тобто від самого процесу, а не тільки
від результату

Саме так, дисципліна. Бо це - спорт. Той самий спорт. А я плавно підводив до того, шо мотивацію потім із дрібок якихоть мікромомкнтів, мікроуспфхів отримуєш, тобто від самого процесу, а не тільки
від результату
emptysource
Щось мені здається що ми на чергове коло пішли ) Бо дисципліна це і є примус себе до чогось.

Питаю
- Як ви примушували себе витрачати час в liftoff
Відповіді:
- Примушувати себе не треба, потрібно щоб було цікаво, а якщо не цікаво, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але як воно може бути цікаво, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Мотивація потрібна, а якщо мотивації немає, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але де брати мотивацію, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Дисципліна потрібна (тобто примушувати себе), а якщо дисципліни немає, то воно тобі і не потрібно.

Тобто зараз повертаємося до самого першого питання: А як ви примушували себе (як виробляли дисципліну) витрачати час в liftoff?

Щось мені здається що ми на чергове коло пішли ) Бо дисципліна це і є примус себе до чогось.

Питаю
- Як ви примушували себе витрачати час в liftoff
Відповіді:
- Примушувати себе не треба, потрібно щоб було цікаво, а якщо не цікаво, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але як воно може бути цікаво, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Мотивація потрібна, а якщо мотивації немає, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але де брати мотивацію, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Дисципліна потрібна (тобто примушувати себе), а якщо дисципліни немає, то воно тобі і не потрібно.

Тобто зараз повертаємося до самого першого питання: А як ви примушували себе (як виробляли дисципліну) витрачати час в liftoff?
max.kovalenkoЦе все шо ви побачили в моєму повідомленні?)) ок)

Це все шо ви побачили в моєму повідомленні?)) ок)
emptysourceПо перше маю подякувати, за те що витрачаєте свій час на відповіді.
По друге - я зробив підсумок тих відповідей, що мені надавали, і якщо я десь не точно передав сенс, то буду вдячний, якщо вкажете, де саме. По третє -
мотивацію потім із дрібок якихоть мікромомкнтів, мікроуспфхів отримуєш
Саме так, є мікродози успіху, але вони перекриваються мегадозами негативу від невдач. Баланс мотивації виходить від'ємний. Трохи компенсувати цей розрив можна через силу примушуючи себе (та сама дисципліна). Тому якщо не подобається питання "Як ви примушували себе", можна спитати те саме в іншому формулюванні: "Як ви долали прірву між позитивом і негативом, який отримували в процесі навчання"

Там треба з рейтами погратися, новачку зробити дуже низьки. Я в перший раз сів за ліфтофф, то поняв що щось не те, воно летіло куди завгодно. Я вмію пилотувати літак, і добре вмію, але в ліфтофф настройки не для новачка і в мене нічого не виходило поки рейти не понизив. Але коли я спробував перший раз, я забив на сімулятор та літав на дроні. Як на мене, то на дроні легше, але якщо вивчати сложні фігури, то треба сімулятор, бо ДОРОГО...

Там треба з рейтами погратися, новачку зробити дуже низьки. Я в перший раз сів за ліфтофф, то поняв що щось не те, воно летіло куди завгодно. Я вмію пилотувати літак, і добре вмію, але в ліфтофф настройки не для новачка і в мене нічого не виходило поки рейти не понизив. Але коли я спробував перший раз, я забив на сімулятор та літав на дроні. Як на мене, то на дроні легше, але якщо вивчати сложні фігури, то треба сімулятор, бо ДОРОГО...
_ДмитроЛітак пілотувати не вмію, але поки що від liftoff відчуття схожі ). Окремі "подяки" розробникам за туторіал, з кривими рівнями (писав про це вище) та камерою виставленою за дефолтом на кут в 30 і неможливістю ії зафіксувати на меншому куті (потрібно кожного разу змінювати вручну).

привіт. я себе не примушував, просто поки не було власного борта тренувався, спочатку хотів попасти в 100 в лвдерборді, потім в 50, потім завдяки спільноті знайшов друзів і вже змагався з ними, зараз є власні борти, три срібла в турнаментах, 800+ годин надьоту в симі і ціль зайняти тверду позицію в топ10. головне щоб було цікаво, тому спробуй спілкуватися в чаті гри та на офф діскорті, завести знайомства, ставити собі цілі та досягати іх. Успіхів!

Якщо ніфіга не виходить в Liftoff можна спробувати DRL. В ньому найкраще реалізовані уроки крок за кроком (деякі нервозні). Це може бути маленькою мотивацією, щось на зразок: "Сьогодні я відшліфую утримання висоти та політ в ANGLE, а через тиждень пролечу перший урок в AСRO". Та ще й зірочки за результати ставлять. А там і цікавість до інших симуляторів з'явиться.

Або почніть з гелікоптерів у Battlefield

Якщо ніфіга не виходить в Liftoff можна спробувати DRL. В ньому найкраще реалізовані уроки крок за кроком (деякі нервозні). Це може бути маленькою мотивацією, щось на зразок: "Сьогодні я відшліфую утримання висоти та політ в ANGLE, а через тиждень пролечу перший урок в AСRO". Та ще й зірочки за результати ставлять. А там і цікавість до інших симуляторів з'явиться.

LolXDвін же не працює. купував місяць тому. навіть не конектить до серверу. повернув гроші. В коментах у всіх та сама проблема

LolXDТільки но хотів написати, що щось таки виходить, але несподівано знову - ніт. Літав гонку по одній і тій самій трасі і ніби то почало щось виходити - спочатку в принципі дійти до фінішу, потім навіть став фінішувати в першій трійці, потім навіть прилітав першим. Але ось вже третій день як в тому самому ліфтофі, з тим самим пультом, на тій самій трасі, на тому самому дроні перестало виходити навіть просто пройти трасу, не кажучи вже про якісь "місця". Що трапилось - не розумію. Опинився там, звідки починав. Місяць часу - кішці під хвіст.

Якщо хтось знає спільноту, де можна без цензури (це важливо) висловити все, що я думаю про ліфтоф, таке тренування і фпв взагалі - поділіться, будь ласка посиланням.

Вони в симуляторі нову фізику релізнули 2.5 тижні тому - може якраз у вас оновилося і треба знову звикати. В мене, оскільки на різних симуляторах літаю, то проблем не виникло - швидко адаптувався
elektroNIKДякую, але це точно не той чинник, якій вплинув, бо в мене liftoff не оновлюється.

Думав - можливо це як з тренуванням, оскільки я більше місяця літав кожен день, без перерв, то виникло щось на кшталт "перетренування". Зробив перерву на декілька днів. Тільки що спробував - стало ще гірше.

Дякую, але це точно не той чинник, якій вплинув, бо в мене liftoff не оновлюється.

Думав - можливо це як з тренуванням, оскільки я більше місяця літав кожен день, без перерв, то виникло щось на кшталт "перетренування". Зробив перерву на декілька днів. Тільки що спробував - стало ще гірше.
max.kovalenkoНарешті добрався до цієї теми :)
Для мене на початках мотивацією було те що я не міг завершити навіть навчання в Liftoff. Кожен краш завершувався думкою "жований кріт, я все ж пролечу тебе!" Хоч зараз дехто зафукає, але мені допомогли уроки Смакадрона з мікроконтролю і стріми з "мікрохірургією" від засновника цього форуму. А далі злість і розчарування в невдачах перейшли в пошук того що я роблю не так і аналіз своїх дій. Ну і прийшло розуміння фізики польоту на коптері і що відбувається при відхиленні стіка в одній площині чи комбінація двох.
Що хотів би рекомендувати - дивіться відео інших пілотів (з паралельним відео пульта) на ютубі або зайдіть в онлайн режим Liftoff і поспостерігайте за рухами стіків когось з топів на повторі або в реальних перегонах. Головне не зупинятись і знайти те що підштовхне до прогресу.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху