- 17.08.24
- 10
- 23
- 3
- 🎮
- Radiomaster Boxer Crush
- 🥽
- Skyzone Cobra
Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана
Вкладення
- 24.09.24
- 21
- 27
- 13
- 🎮
- RadioMaster Boxer
- 🥽
- Skyzone SKY04O PRO
- 🛸
- BETAFPV Air75
Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана
- 17.08.24
- 10
- 23
- 3
- 🎮
- Radiomaster Boxer Crush
- 🥽
- Skyzone Cobra
ха, на 75 вона вже відрізана, я ще думав, що це брак і з продавця пару баксів хотів взяти за це![]()
- 24.09.24
- 21
- 27
- 13
- 🎮
- RadioMaster Boxer
- 🥽
- Skyzone SKY04O PRO
- 🛸
- BETAFPV Air75
Так, деякі китайці вже почали самостійно обрізати, але в мене з 3 каноп всі цілі, тому варто перевірити
- 16.10.24
- 88
- 54
- 18
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone 04O pro
- 🛸
- Meteor 65 Air