Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана

Вкладення

• PXL_20240927_142617781~2.jpg
    PXL_20240927_142617781~2.jpg
    1 MБ · Перегляди: 156
Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана
fpverumха, на 75 вона вже відрізана, я ще думав, що це брак і з продавця пару баксів хотів взяти за це :LOL:

Так, деякі китайці вже почали самостійно обрізати, але в мене з 3 каноп всі цілі, тому варто перевірити
fpverumзапасна ціла, а встановлена вже обрізана, я тому й подумав, що то брак, бо вони різні

fpverumВирішив перевірити на своєму. Так і є. Антена взагалі не знаю як держалася. Можливо після сьогоднішніх падінь злетіла. Добре що роз'єм на місці. Обрізав канопу. Встановив на місце. Тепер гуд. Дякую за пораду

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
photo_2024-10-15_20-13-22.jpg
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.

Переглянути попередні відповіді...
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.
ColdmanТільки якщо хтось буде оновлятися на 0.21, то не викручуйте startup power в максимум. Це деколи треба було робити через баги у попередніх версіях, а на 0.21 це небезпечно. Правильні значення можна визначити за цією інструкцією: https://github.com/bird-sanctuary/bluejay/wiki/Setup#motor-voltage-at-or-below-2s

Тільки якщо хтось буде оновлятися на 0.21, то не викручуйте startup power в максимум. Це деколи треба було робити через баги у попередніх версіях, а на 0.21 це небезпечно. Правильні значення можна визначити за цією інструкцією: https://github.com/bird-sanctuary/bluejay/wiki/Setup#motor-voltage-at-or-below-2s
vproну в наступному відео Кріс саме це і робить, що викручує їх в максимум :) Я ще політаю на таких налаштуваннях, як згорять - відпишу.

ColdmanНу і таймінг 15 працює краще без жодних мінусів

ColdmanА в мене ось такий безлад
РІТ в кінці списку
знаю що має бути таблиця але не даю ради яка саме що б було як у вас ..

ColdmanВдячний автору!
ПС: В моєму випадку 1 та 4 мотори довелось конфігурувати в betaflight conf, оскільки по невідомій мені причині, при прошивці esc напряму через конфігуратор в мене не виставлялись ці двигуни в реверс(фізично перевіряв напрямок руху). Симптоми при спробі взлетіти - дрон норовив різко перевернутись і вимкнутись при старті. Якщо в когось буде така є проблема - конфігуруйте в батафлайт вручну окремо по кожному двигуну напрямок.

Те, що зміна напрямку не працює з конфігуратора, - це баг досить багатьох версій бетафлайту. Всі вже звикли і після першої спроби йдуть в ESC конфігуратор.
vproВ мене зворотня ситуація. Якраз шив одразу з esc-conf, і через нього не працювало, тому довелось змінювати напрямок з betafl.

Вітаю !
вже тиждень не можу дати ради ( точніше якось боязко зацеглинити новенький аір 65 ))
Не можу знайти схему на Аір 65 де VTX починався би з холостий обертів на РІТ а далі 25 100 200
те саме з Метеор 85 - він взагалі стартує зі 100 ))
Щось я перемудрив ..

Вітаю !
вже тиждень не можу дати ради ( точніше якось боязко зацеглинити новенький аір 65 ))
Не можу знайти схему на Аір 65 де VTX починався би з холостий обертів на РІТ а далі 25 100 200
Щось я перемудрив ..
ValerioПІТ можна налаштувати по замовчанню до першого арму, потім встановлене значення (25 чи 100 і т д). Для перемикання потужності від холостого ходу - треба вже глобальні змінні та функції копати на апаратурі (не впевнений що вийде бо не пробував). Для перемикання потужності з апаратури - теж свій шлях. Що саме цікавить?

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Вітаю !
Щось я перемудрив ..
ValerioПочнемо з простого - PIT до першого арму (щоб не спалити VTX при довгому підключенні)

Screenshot at Oct 17 10-38-43.png
На вкладці налаштувань відеопередавача
  1. Встановлюємо потужність по замовчуванню. Вона буде встановлена після арму. У мене 100, але так як є привʼязка до потенціометра на апаратурі, то значення береться звідти і це ігнорується.
  2. Для Low Power Disarm обираємо On until first arm (при подачі живлення і до першого арму буде застосовано PIT mode)
  3. Я змінив порядок значень індексів для потужностей від PIT до 350 по зростанню (це для зручності налаштування перемикання з апаратури)

Почнемо з простого - PIT до першого арму (щоб не спалити VTX при довгому підключенні)

Screenshot at Oct 17 10-38-43.png
На вкладці налаштувань відеопередавача
  1. Встановлюємо потужність по замовчуванню. Вона буде встановлена після арму. У мене 100, але так як є привʼязка до потенціометра на апаратурі, то значення береться звідти і це ігнорується.
  2. Для Low Power Disarm обираємо On until first arm (при подачі живлення і до першого арму буде застосовано PIT mode)
  3. Я змінив порядок значень індексів для потужностей від PIT до 350 по зростанню (це для зручності налаштування перемикання з апаратури)
ColdmanДякую . ввечері спробою! Будуть питання неодмінно спробою озвучити )

Вітаю !
Щось я перемудрив ..
ValerioПоходу не туди була відповідь, але я зрозумів ) На таблицю не треба дивитись, я з метеора скріншот робив, бо він на столі лежав ) Таблицю можна знайти на оф сайті (в налаштуваннях для CLI) і закинути їх через консоль в Betaflight. Ось вони
Код:
# vtxtable
vtxtable bands 6
vtxtable channels 8
vtxtable band 1 BOSCAM_A A FACTORY 5865 5845 5825 5805 5785 5765 5745 5725
vtxtable band 2 BOSCAM_B B FACTORY 5733 5752 5771 5790 5809 5828 5847 5866
vtxtable band 3 BOSCAM_E E FACTORY 5705 5685 5665 5645 5885 5905 5925 5945
vtxtable band 4 FATSHARK F FACTORY 5740 5760 5780 5800 5820 5840 5860 5880
vtxtable band 5 RACEBAND R FACTORY 5658 5695 5732 5769 5806 5843 5880 5917
vtxtable band 6 LOWRACE  L FACTORY 5362 5399 5436 5473 5510 5547 5584 5621
vtxtable powerlevels 5
vtxtable powervalues 1 2 3 4 0
vtxtable powerlabels PIT 25 100 200 400

# vtx
vtx 0 0 0 0 0 900 900
vtx 1 0 0 0 0 900 900
vtx 2 0 0 0 0 900 900
vtx 3 0 0 0 0 900 900
vtx 4 0 0 0 0 900 900
vtx 5 0 0 0 0 900 900
vtx 6 0 0 0 0 900 900
vtx 7 0 0 0 0 900 900
vtx 8 0 0 0 0 900 900
vtx 9 0 0 0 0 900 900

Після цього не забути зберегти командою
Код:
save

А взагалі було б не погано тему з робочими схемати де на рідній мові та фантастично зрозуміло для початківців в конфігураціях як я )

Якщо цікавить налаштування рівнів потужності відео передавача, то ось цікаве відео:

Доброго вечора, спільнота. Чи покриває хтось спеціальним лаком плати на своєму fpv? Я розумію, що дрон більше кімнатний, але іноді хочеться і на подвір'ї політати. Тим більше, що вже осінь і на вулиці не дуже сухо.

Доброго вечора, спільнота. Чи покриває хтось спеціальним лаком плати на своєму fpv? Я розумію, що дрон більше кімнатний, але іноді хочеться і на подвір'ї політати. Тим більше, що вже осінь і на вулиці не дуже сухо.
Мaxim LiЯк раз задумався покрити лаком свого метеора 75 pro для весняно-зимніх політух. А ось щодо Air65, він в мене залишиться кімнатною пташкою в клітці :)

Вкладення

• Screenshot_2024-10-17-18-57-49-778_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-17-18-57-49-778_com.android.chrome-edit.jpg
    26.1 КБ · Перегляди: 51
Мaxim LiДрона не планую, а регулятор і приймач на автомоделі колись покривав звичайним копійчаним цапонлаком. Відкатав 2 зими, снігом було заліплене все, все влоге - без поломок.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху