Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
Все вирішив питання
В стокових настройках стоіть 180 градусів
Хочь він и прошит на стокову настройку
Але поставив 90 градусив и все як часи

Все вирішив питання
В стокових настройках стоіть 180 градусів
Хочь він и прошит на стокову настройку
Але поставив 90 градусив и все як часи
мексиканецТак да там на стеку стрілочка має бути в яку сторону дивиться камера а якщо щось ненароком пішло не так то можна градуси поміняти і все ок

Всім добрий день в мене на аір 65 відпала пайка на моторі і так як я буду паяти його перший раз дайте поради щоб я його не спалив

Всім добрий день в мене на аір 65 відпала пайка на моторі і так як я буду паяти його перший раз дайте поради щоб я його не спалив
YshenСамий гарний припій яким я зібрав вже не один дрон, це фірма Cynel тільки беріть з флюсом, бо є без флюсу. Ще додатково пораджу флюс який використовую у випадках коли вже вигорів в самому припої, а булька повинна бути блискуча це - AF-28 його можна не змивати, але для естетичного вигляду плати, краще використовувати ізопропиловий спирт для змивання залишків флюсу.

Yshenя виставляю 400-420 градусів просто і паяю. головне щоб не тримати довго, а так не перегрієш. ну і флюс\припой нормальний, як завжди

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху