- 16.08.24
- 196
- 184
- 43
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- BetaFPV VR03
- 🛸
- Meteor75pro, Air65
Останнє редагування модератором:
↑Переглянути попередні відповіді...
ColdmanВдячний автору!
ПС: В моєму випадку 1 та 4 мотори довелось конфігурувати в betaflight conf, оскільки по невідомій мені причині, при прошивці esc напряму через конфігуратор в мене не виставлялись ці двигуни в реверс(фізично перевіряв напрямок руху). Симптоми при спробі взлетіти - дрон норовив різко перевернутись і вимкнутись при старті. Якщо в когось буде така є проблема - конфігуруйте в батафлайт вручну окремо по кожному двигуну напрямок.
- 27.07.25
- 2
- 1
- 1
ПС: В моєму випадку 1 та 4 мотори довелось конфігурувати в betaflight conf, оскільки по невідомій мені причині, при прошивці esc напряму через конфігуратор в мене не виставлялись ці двигуни в реверс(фізично перевіряв напрямок руху). Симптоми при спробі взлетіти - дрон норовив різко перевернутись і вимкнутись при старті. Якщо в когось буде така є проблема - конфігуруйте в батафлайт вручну окремо по кожному двигуну напрямок.
↑Переглянути попередні відповіді...
LonelyCaracalТе, що зміна напрямку не працює з конфігуратора, - це баг досить багатьох версій бетафлайту. Всі вже звикли і після першої спроби йдуть в ESC конфігуратор.
vproВ мене зворотня ситуація. Якраз шив одразу з esc-conf, і через нього не працювало, тому довелось змінювати напрямок з betafl.
LonelyCaracalДивно, я вже напевно десятки разів чув, що з бетафлайту не працює, а навпаки ні разу.
- 28.07.24
- 554
- 432
- 63
- 🎮
- RM Boxer RotorRiot Edition
- 🥽
- Skyzone 04x Pro
- 🛸
- 65mm, 18g, 32500kv
Вдячний автору!
- 27.07.25
- 2
- 1
- 1
Те, що зміна напрямку не працює з конфігуратора, - це баг досить багатьох версій бетафлайту. Всі вже звикли і після першої спроби йдуть в ESC конфігуратор.
- 28.07.24
- 554
- 432
- 63
- 🎮
- RM Boxer RotorRiot Edition
- 🥽
- Skyzone 04x Pro
- 🛸
- 65mm, 18g, 32500kv
В мене зворотня ситуація. Якраз шив одразу з esc-conf, і через нього не працювало, тому довелось змінювати напрямок з betafl.