Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
Взагалі було б непогано якось перетворити Race у Freestyle.
Після того як я остаточно угробив свій другий Air65 Freestyle, вирішив взяти Race версію- і трохи пошкодував. Для невеликих приміщень він мені особисто не підійшов, а для вулиці…

На вулиці її зносить вітром)

Взагалі було б непогано якось перетворити Race у Freestyle.
Після того як я остаточно угробив свій другий Air65 Freestyle, вирішив взяти Race версію- і трохи пошкодував. Для невеликих приміщень він мені особисто не підійшов, а для вулиці…

На вулиці її зносить вітром)
KyivCityЄдина різниця - це кв моторів. Можете Motor output limit поставити 85% на вкладці підів.

Єдина різниця - це кв моторів. Можете Motor output limit поставити 85% на вкладці підів.
vproНе єдина. Пропи теж різні, тому в рейтинг версії є окремий під профіль для них. На фото зліва рейсінг, справа фрістайл

Вкладення

• IMG_20251009_135751.jpg
    IMG_20251009_135751.jpg
    394.1 КБ · Перегляди: 14
Не єдина. Пропи теж різні, тому в рейтинг версії є окремий під профіль для них. На фото зліва рейсінг, справа фрістайл
ColdmanЯ знаю, але різницю між цими пропами мало хто відчує.
І пропи - це не щось фіксоване. Вони в один день одні, в наступний можуть бути інші, коли комплектні закінчаться.

Вітаю!
Є акб 450мАг - якось air65 з ними несе у бік (з 300мАг все ок) хоча на глаз по середені. Хтось пробував прикрутити?

photo_5195356213095824035_y.jpg

Вітаю!
Є акб 450мАг - якось air65 з ними несе у бік (з 300мАг все ок) хоча на глаз по середені. Хтось пробував прикрутити?

photo_5195356213095824035_y.jpg
$h@pitoЗавелика батарейка, це, звичайно, дуже погана ідея, але вбік його нести не повинно.
Якщо це в angle, то відкалібруйте акселерометр.

Завелика батарейка, це, звичайно, дуже погана ідея, але вбік його нести не повинно.
Якщо це в angle, то відкалібруйте акселерометр.
vproКалібрував звісно. Погана ідея - зайве навантаження на мотори?

Калібрував звісно. Погана ідея - зайве навантаження на мотори?
$h@pito - і так теж?

Додаткове навантаження на ESC - теж проблема, але, як на мене, головна проблема - це те, що ви намагаєтесь перетворити дрон, який з коробки летить просто ідеально, на скучну повільну фігню.

Добрий вечір може у когось е стокова прошивка для air 65 буду вдячний

Доброго вечора така біда
Дрон air 65 хоче взлетіти і одразу падає на бік
Читаю форуми або пропи не в ту сторону або мотори
Все робив і пропи міняв місцями і напрямок руху все чітко. І останню прошивку скачав і поставив нічого не міняется.
Але з чого почалось перепаяв ключи на одному мотори .але ключи взяв для метеора 75 тут на форуми була тема ,можливо справа що ключи мошнищи и мотор сильніше крутить вже не знаю куди копати

Доброго вечора така біда
Дрон air 65 хоче взлетіти і одразу падає на бік
Читаю форуми або пропи не в ту сторону або мотори
Все робив і пропи міняв місцями і напрямок руху все чітко. І останню прошивку скачав і поставив нічого не міняется.
Але з чого почалось перепаяв ключи на одному мотори .але ключи взяв для метеора 75 тут на форуми була тема ,можливо справа що ключи мошнищи и мотор сильніше крутить вже не знаю куди копати
мексиканец
можливо справа що ключи мошнищи и мотор сильніше крутить
Це зовсім не так працює. Бетафлайт змінює швидкість кожного мотора тисячі разів на секунду, щоб дрон залишався у положенні, яке задали зі стіків, один потужніший мотор ніяк ні на що не вплине.
Якщо всі мотори крутяться, то проблема все ще котрась зі стандартних - напрям пропів і моторів, напрям польотника, порядок моторів.

Відразу як перепаяв мосфети вмене и провода відпаялись на одному моторі іх там три штуки можливо я якось полярність нарушив
Попаяв провода запускаю дрон він тільки армится і відразу летить в потолок
І так постійно я удалив прошивку скачав нову и все почалися танці

Все вирішив питання
В стокових настройках стоіть 180 градусів
Хочь він и прошит на стокову настройку
Але поставив 90 градусив и все як часи

Все вирішив питання
В стокових настройках стоіть 180 градусів
Хочь він и прошит на стокову настройку
Але поставив 90 градусив и все як часи
мексиканецТак да там на стеку стрілочка має бути в яку сторону дивиться камера а якщо щось ненароком пішло не так то можна градуси поміняти і все ок

На air 65 сильно тягне вбік вуп тяжко тримати та вібрації які видно на камері з чим це може бути пов'язано?

На air 65 сильно тягне вбік вуп тяжко тримати та вібрації які видно на камері з чим це може бути пов'язано?
YshenЦе із коробки така поведінка, чи цьому стану передували якісь обставини?

Переглянути попередні відповіді...
Після політух вже я думав діло в пропах замінив їх але змінивши їх зрозумів що не воно
YshenВ мене є підозри на купол бо він трохи має люфт в порівнянні з іншими моторами але я не до кінця впевнений в цьому може хтось стикався з такою проблемою

В мене є підозри на купол бо він трохи має люфт в порівнянні з іншими моторами але я не до кінця впевнений в цьому може хтось стикався з такою проблемою
YshenПередивіться уважно раму і канопу можливо є тріщини вони можуть на це впливати. Частосто пропи на валах легко сидят і прокручуються при польоті (таке можливо і з новими пропами лічиться це тонкоє ниткою в отвір пропа продіти перед одіванієм пропа)

Передивіться уважно раму і канопу можливо є тріщини вони можуть на це впливати. Частосто пропи на валах легко сидят і прокручуються при польоті (таке можливо і з новими пропами лічиться це тонкоє ниткою в отвір пропа продіти перед одіванієм пропа)
KоляДефектів на рамі,канопі немає а з пропеллерами перевірю бо перейшов з hq на gemfan

Всім добрий день в мене на аір 65 відпала пайка на моторі і так як я буду паяти його перший раз дайте поради щоб я його не спалив

Всім добрий день в мене на аір 65 відпала пайка на моторі і так як я буду паяти його перший раз дайте поради щоб я його не спалив
Yshenя виставляю 400-420 градусів просто і паяю. головне щоб не тримати довго, а так не перегрієш. ну і флюс\припой нормальний, як завжди

YshenСамий гарний припій яким я зібрав вже не один дрон, це фірма Cynel тільки беріть з флюсом, бо є без флюсу. Ще додатково пораджу флюс який використовую у випадках коли вже вигорів в самому припої, а булька повинна бути блискуча це - AF-28 його можна не змивати, але для естетичного вигляду плати, краще використовувати ізопропиловий спирт для змивання залишків флюсу.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху