Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
photo_2024-10-15_20-13-22.jpg
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.

Переглянути попередні відповіді...
photo_2024-10-15_20-13-22.jpg
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.
ColdmanВдячний автору!
ПС: В моєму випадку 1 та 4 мотори довелось конфігурувати в betaflight conf, оскільки по невідомій мені причині, при прошивці esc напряму через конфігуратор в мене не виставлялись ці двигуни в реверс(фізично перевіряв напрямок руху). Симптоми при спробі взлетіти - дрон норовив різко перевернутись і вимкнутись при старті. Якщо в когось буде така є проблема - конфігуруйте в батафлайт вручну окремо по кожному двигуну напрямок.

Вдячний автору!
ПС: В моєму випадку 1 та 4 мотори довелось конфігурувати в betaflight conf, оскільки по невідомій мені причині, при прошивці esc напряму через конфігуратор в мене не виставлялись ці двигуни в реверс(фізично перевіряв напрямок руху). Симптоми при спробі взлетіти - дрон норовив різко перевернутись і вимкнутись при старті. Якщо в когось буде така є проблема - конфігуруйте в батафлайт вручну окремо по кожному двигуну напрямок.
LonelyCaracalТе, що зміна напрямку не працює з конфігуратора, - це баг досить багатьох версій бетафлайту. Всі вже звикли і після першої спроби йдуть в ESC конфігуратор.

Те, що зміна напрямку не працює з конфігуратора, - це баг досить багатьох версій бетафлайту. Всі вже звикли і після першої спроби йдуть в ESC конфігуратор.
vproВ мене зворотня ситуація. Якраз шив одразу з esc-conf, і через нього не працювало, тому довелось змінювати напрямок з betafl.

Хтось підскаже скільки ампер бере новенький air65 при середній роботі?
Бо в мене вже жре 3.2-3.8 ампера. Хоча аіr75 з коробки ледве 2.4-2.8 на тіж батках. Пропи рідні.

Хтось підскаже скільки ампер бере новенький air65 при середній роботі?
Бо в мене вже жре 3.2-3.8 ампера. Хоча аіr75 з коробки ледве 2.4-2.8 на тіж батках. Пропи рідні.
sqmaksПокази струму, які можна вивести в osd, з коробки майже ніколи не мають нічого спільного із реальністю, це треба калібрувати.
Якщо взяти, що air65 на батарейці 300mAh літає 3.5хв і ми її не хочемо вбивати сильно, тобо не використовуємо всі 300, а, скажімо, 250, то
0.25Ah / (3.5/60)h = ~4.28A в середньому

75 літає довше ніж 65. По цій причині і питаю. Просто скажіть які показники в osd. Даже якщо не калібровано.
sqmaksДрони із більшими пропами при пропорційній масі і батарейках практично завжди літають довше. Проти фізики не попреш.
Я не знаю конкретних чисел із OSD, бо вони не мають значення.

Дрони із більшими пропами при пропорційній масі і батарейках практично завжди літають довше. Проти фізики не попреш.
Я не знаю конкретних чисел із OSD, бо вони не мають значення.
vproМене цікавить показник ампер.
В мене не має ще такого для порівняння. Ось зайшов на форум запитати. Все інше - теорія, формули я не питаю. Я оцінію 10% похибку на всі показники.

Покази струму, які можна вивести в osd, з коробки майже ніколи не мають нічого спільного із реальністю, це треба калібрувати.
Якщо взяти, що air65 на батарейці 300mAh літає 3.5хв і ми її не хочемо вбивати сильно, тобо не використовуємо всі 300, а, скажімо, 250, то
0.25Ah / (3.5/60)h = ~4.28A в середньому
vproВ мене на Air в виходить десь 3.5-4.5A(відкалібровано) якщо літати при тротлі 30-40%

В мене на Air в виходить десь 3.5-4.5A(відкалібровано) якщо літати при тротлі 30-40%
GoodviNЧому питав.
Є підозра на перегрів мосфетів, на декілька є незначні зміни кольору від великой термператури. Тільки під мікроскопом помітні. І особливо двигуни. На одному невеликі вібраціі на оборотах. Ще на одиному незначні, майже не помітні. Якщо часто літати цього не помітно.
Ось. Замінив лише один двигун і потреби тока знизились десь на 0.3 А.
Показник току в OSD потрібен. Якщо погано встановлена або відлетіла vtx антена це відразу помітно. А також якщо двигуни забились уселяким непотрібом. Зріст току без причини - це якась халабуда 😏.
Дякую.

Доброго.
Маю AIR 65 freestyle на якому стоять пропи HQ 31mm.
Я поліз на алік щоб їх заказати, і трохи щось не розумію, там є з різними ттх, крок (0.9, 1, 1.1) ну і вал 0.9, і 1 мм.
Підкажіть будь ласка куди дивитись щоб дізнатися які пропи у мене стоять щоб такі ж купити.

Доброго.
Я поліз на алік щоб їх заказати, і трохи щось не розумію, там є з різними ттх, крок (0.9, 1, 1.1) ну і вал 0.9, і 1 мм.
Підкажіть будь ласка куди дивитись щоб дізнатися які пропи у мене стоять щоб такі ж купити.
Serhii.khНаписано у характеристиках :
Racing Version: GF 1219S 3B
Freestyle Version: HQ 31mm
Ultralight.

Так, я це прочитав, но на аліку я знаходжу hq 31mm з різним кроком. Як дізнатися який у мене крок гвинта стоїть?
Serhii.khВ більшості українських інет магазинах 1.2х0.9х3. У мене air65 racing, буду на днях замовляти такі для порівняння.

Доброго.
Serhii.khВал 1мм. Менше було у brushed вупів.
А пітч візьміть різний. Є шанс, що ви не відчуєте різницю, але якщо відчуєте, - добре, зможете далі брати ті, які більше подобаються.

Товариство, бажаю міцного здоров'я!
Для тренувань придбав Air75. Оновив прошивку ELRS, так само зробив на пульті тх16s, забіндив вупіка з пультом за допомогою бінд фрази. Вупік конектиться з пультом, пульт каже що телеметрію відновлено при цьому дрон не армиться і не реагує на пульт в принципі. Модель в пульті налаштована - вбудований передавач 2,4 ввімкнутий, стіки і тумблери призначені.
Бетафлайт не бачить не руху стіків не ввімкнення тумблерів.

CLI видає статус Rxloss.
Всі налаштування які понаходив в інтернетах і ютубах перевірив, все виставлено вірно.
UARTи перетикав не допомагає (за замовчуванням видало 3й його й залишив).
CRSF протокол стоїть і на пульті і на дроні.
AETR карта каналів там і там.
Бінд фрази міняв.
Біндив без фрази напряму.
Перепробував все, перепровірив все - виставлено як "пише книга" і по нулях..
Вже тиждень замість польотів мучусь і не знаю куди дивитися.
До цього досвіду налаштування багато не було, один зібраний з компонентів 5" дрон прошив, забіндив, налаштував і все з ним ок, літає. А тут малий заводський, з коробки і робить мені нерви.
Служба вимагає постійних тренувань, а можливість літати на вулиці наразі відсутня.
Буду вдячний за допомогу🫡

Товариство, бажаю міцного здоров'я!
Для тренувань придбав Air75. Оновив прошивку ELRS, так само зробив на пульті тх16s, забіндив вупіка з пультом за допомогою бінд фрази. Вупік конектиться з пультом, пульт каже що телеметрію відновлено при цьому дрон не армиться і не реагує на пульт в принципі. Модель в пульті налаштована - вбудований передавач 2,4 ввімкнутий, стіки і тумблери призначені.
Бетафлайт не бачить не руху стіків не ввімкнення тумблерів.

CLI видає статус Rxloss.
Всі налаштування які понаходив в інтернетах і ютубах перевірив, все виставлено вірно.
UARTи перетикав не допомагає (за замовчуванням видало 3й його й залишив).
CRSF протокол стоїть і на пульті і на дроні.
AETR карта каналів там і там.
Бінд фрази міняв.
Біндив без фрази напряму.
Перепробував все, перепровірив все - виставлено як "пише книга" і по нулях..
Вже тиждень замість польотів мучусь і не знаю куди дивитися.
До цього досвіду налаштування багато не було, один зібраний з компонентів 5" дрон прошив, забіндив, налаштував і все з ним ок, літає. А тут малий заводський, з коробки і робить мені нерви.
Служба вимагає постійних тренувань, а можливість літати на вулиці наразі відсутня.
Буду вдячний за допомогу🫡
SicarioОсновна ваша проблема - RXLOSS, я би радив залити заводський дамп в дрона і вже від того починати налаштовувати (якщо потрібно), а загалом оновлювати прошивку просто так - не варто, тільки у випадку якщо ви знаєте, що саме оновлення вам принесе.

Основна ваша проблема - RXLOSS, я би радив залити заводський дамп в дрона і вже від того починати налаштовувати (якщо потрібно), а загалом оновлювати прошивку просто так - не варто, тільки у випадку якщо ви знаєте, що саме оновлення вам принесе.
elektroNIKДякую! Переміг! Поставиви заводські і налаштував все наново, працює.

Нещодавно знашов що в версії Racing в прошивці є PID профайл для пропів HQ31, які стоять на Freestyle версії. Тому купляємо ці пропи, міняємо профайл і отримуємо Freestyle.
Замінив пропи, зінив PID профайл. Поведінка змінилась, став більш контрольований на віражах.
Рекомендую спробувати всім власникам Racing версії.

Нещодавно знашов що в версії Racing в прошивці є PID профайл для пропів HQ31, які стоять на Freestyle версії. Тому купляємо ці пропи, міняємо профайл і отримуємо Freestyle.
Замінив пропи, зінив PID профайл. Поведінка змінилась, став більш контрольований на віражах.
Рекомендую спробувати всім власникам Racing версії.
ColdmanНе отримуємо, бо ще треба Motor output limit на 85% поставити. Різницю між різними пропами дехто може і відчує, але це точно не про зміну поведінки.

Взагалі було б непогано якось перетворити Race у Freestyle.
Після того як я остаточно угробив свій другий Air65 Freestyle, вирішив взяти Race версію- і трохи пошкодував. Для невеликих приміщень він мені особисто не підійшов, а для вулиці…

На вулиці її зносить вітром)

Взагалі було б непогано якось перетворити Race у Freestyle.
Після того як я остаточно угробив свій другий Air65 Freestyle, вирішив взяти Race версію- і трохи пошкодував. Для невеликих приміщень він мені особисто не підійшов, а для вулиці…

На вулиці її зносить вітром)
KyivCityЄдина різниця - це кв моторів. Можете Motor output limit поставити 85% на вкладці підів.

Єдина різниця - це кв моторів. Можете Motor output limit поставити 85% на вкладці підів.
vproНе єдина. Пропи теж різні, тому в рейтинг версії є окремий під профіль для них. На фото зліва рейсінг, справа фрістайл

Вкладення

• IMG_20251009_135751.jpg
    IMG_20251009_135751.jpg
    394.1 КБ · Перегляди: 14
Не єдина. Пропи теж різні, тому в рейтинг версії є окремий під профіль для них. На фото зліва рейсінг, справа фрістайл
ColdmanЯ знаю, але різницю між цими пропами мало хто відчує.
І пропи - це не щось фіксоване. Вони в один день одні, в наступний можуть бути інші, коли комплектні закінчаться.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху