- 02.09.25
- 19
- 1
- 3
- 🎮
- Radiomaster pocket
- 🥽
- -
- 🛸
- 75 pro
Чи бувало в когось таке: що на пульті на стіку газу коли ти його починаєш переміщати то він робить це не плавно а наче якимись ривками
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ви про фізичні ривки, чи в цифрових показаннях каналу?
Про фізичні
А ви не крутили налаштування цього стіку навгад? Бо в деяких є можливість додати "сходинки" до стіку газу, кажуть, це для літаків корисно.
Про фізичні
Варіантів, загалом, два:
- кроки, як в колеса мишки: затиснута скоба, яка за них відповідає (потрібно розібрати апаратуру і попустити гвинт)
- не кроки, а якесь підблоковування: мастило стерлося, сміття набилося (розібрати й почистити і змазати)
ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо пульту 2 тижні і літаю я не кожен день Та і розбирати якось страшно
Купували новий, не з рук?
Можете відео прикріпити, щоб було більш зрозуміло?
Купляв абсолютно новим в fpv.ua ось посилання на відео- https://ru.files.fm/u/2e6bs8h2vq може не дуже видно але постарався передати на відео
ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо йому 2 тижні і літаю я не кожен день
Там змащенно для галочки.
Наприклад, свій покет після отримання я відразу розібрав, відрегулював і змастив заново піджимну пластину гімбалу тяги/рискання. Бо також не подобалось як працює регулуювання тяги.
Використовував модняве мастило від Radiomaster, хоча можливо взяти і якесь інше густе та не агресивне.
що мені треба «покрутити» щоб відрегулювати ручку газу?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!