- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
Останнє редагування:
вчора після місяця не літання вирішив політати на метеорі. батарейки ж ясна річ були заряджені до повної. почав літати, а час польоту 2-3 хвилини((((..)))).. думаю - нечесе просіли...
а потім ще й на форум зайшов подивитися, і побачив топік подібний до проблеми)) і побачив відповіді типу батарейки живуть 50 циклів%).. ЧОГО???.. ну хз може погані батки при поганій зарядці і поганому використанні напевно стільки і живуть.
для таких баток потрібна зарядка, яка підтримує режим таких акумуляторів. зауважив, що зарядка заряджається в режимі Лі-іон, переключив в режим високовольтних акумуляторів. Тепер заряджалися як треба.. правда у мене 2ес
а напишіть які у вас батки,
яка зарядка та який режим використовуєте зарядки,
і скільки вже акумуляторів використали.
цікаво розуміння досвіду у якому засновані відповіді.
в мене спочатку на метеоре85 була одна батка. так я в день літав по 5-7 раз.. політва -поставив зарядив і політав.. дрон в мене мабуть з літа.. останній місяц майже на ньому не літаю..
зараз 5 баток 450маг и одна 550. але 550 я протупив))) та зарядив 4А)))).. так що треба окрема зярадка под мініки)))
зарядка СКАЙРС НЕО Б6.
заряжаю 1С
а потім ще й на форум зайшов подивитися, і побачив топік подібний до проблеми)) і побачив відповіді типу батарейки живуть 50 циклів%).. ЧОГО???.. ну хз може погані батки при поганій зарядці і поганому використанні напевно стільки і живуть.
для таких баток потрібна зарядка, яка підтримує режим таких акумуляторів. зауважив, що зарядка заряджається в режимі Лі-іон, переключив в режим високовольтних акумуляторів. Тепер заряджалися як треба.. правда у мене 2ес
в мене спочатку на метеоре85 була одна батка. так я в день літав по 5-7 раз.. політва -поставив зарядив і політав.. дрон в мене мабуть з літа.. останній місяц майже на ньому не літаю..
зараз 5 баток 450маг и одна 550. але 550 я протупив))) та зарядив 4А)))).. так що треба окрема зярадка под мініки)))
зарядка СКАЙРС НЕО Б6.
заряжаю 1С
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
вчора після місяця не літання вирішив політати на метеорі. батарейки ж ясна річ були заряджені до повної. почав літати, а час польоту 2-3 хвилини((((..)))).. думаю - нечесе просіли...
зарядка СКАЙРС НЕО Б6.
Заряджаю через вупстор, струмом 0.3А
Батарейки всякі пробував: лаву, сині бетафлай, татушки.
Вони живуть у середньому місяць часу, вже більше року певно статистики, під сотню батарейок мабуть.
PS
Батки на 450 і 550 заряджаю чуть більшим струмом, але використовую переважно на 2s - вони реально якось трохи довше живуть. Маленькі на 260-300 є статистика також від знайомих, які ще більше літають, там порядок цифр такий же
↑Переглянути попередні відповіді...
Akceptorта нічого доводити не треба. літай як знаєшь. витрачай батки як хочешь..
AkceptorЧи є хоч якась різниця між синіми батками і лава?
Misc0Нема різниці, чи вони відрізняються за кількістю циклів, бо лава набагато кращі за ємністю і віддачею струму. Сині брати нема ніякого сенсу.
- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
Я їх не колекціоную))
Можу показати ті, які ще не ушатав. Там штук 15.
Чи тобі скріни покупок з аліекспресу? Але як я доведу що не продав їх, а саме вилітав ?)))
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
- 09.10.24
- 9
- 8
- 3
- 🎮
- Radiomaster boxer
- 🥽
- Skayzone Cobra SD
- 🛸
- Meteor 75 pro
Практично щодня по одному - два цикли: пролітав, зарядка, знову пролітав.
Заряджаю через вупстор, струмом 0.3А
Батарейки всякі пробував: лаву, сині бетафлай, татушки.
Вони живуть у середньому місяць часу, вже більше року певно статистики, під сотню батарейок мабуть.
PS
Батки на 450 і 550 заряджаю чуть більшим струмом, але використовую переважно на 2s - вони реально якось трохи довше живуть. Маленькі на 260-300 є статистика також від знайомих, які ще більше літають, там порядок цифр такий же
- 28.07.24
- 554
- 431
- 63
- 🎮
- RM Boxer RotorRiot Edition
- 🥽
- Skyzone 04x Pro
- 🛸
- 65mm, 18g, 32500kv
Чи є хоч якась різниця між синіми батками і лава?