Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть будь ласка з DJI Mavic 3T

Фрегат

Новачок
Учасник

Репутація:

25.11.25
5
2
3
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Всім бажаю міцного 🫡
Звертаюсь до вас з питанням , ніколи не керував і не мав справу з дронами . Залутав я ворожий дрон мавік 3Т , він працює , його перевірили все ок . Волонтери допомогли з пультом і придбали мені RM500 , але чомусь він не бачить мавік , можливо цей пульт не підходить до нього , або прошивка якась конкретна потрібна , заздалегідь дякую за відповідь . Всім гарного дня.

Наскільки мені відомо вони ставлять свою кастомну прошивку.
Я б почав з того, що повернув би дефолтну прошивку з заводу.

Є Smart Controller (RM500) та RC Pro (RM510). Так от треті мавіки підтримуються RC Pro. А Smart Controller - це до других. На рахунок перепрошивки RM500 дуже сумніваюсь так як він працює з зв'язком DJI O2 коли треті мавіки з O3.

Якщо в кінці шифру пульту наявна літера "b" - це позначає корпоративну версію пульту (найважливіша різниця для оператора - наявність мікрофону). Перепрошивається з b на звичайну легко. Навіть патч існує, щоб потім легко перемикатись.

Для розуміння що з чим працює загугліть "таблиця сумісності DJI".

Є Smart Controller (RM500) та RC Pro (RM510). Так от треті мавіки підтримуються RC Pro. А Smart Controller - це до других. На рахунок перепрошивки RM500 дуже сумніваюсь так як він працює з зв'язком DJI O2 коли треті мавіки з O3.

Якщо в кінці шифру пульту наявна літера "b" - це позначає корпоративну версію пульту (найважливіша різниця для оператора - наявність мікрофону). Перепрошивається з b на звичайну легко. Навіть патч існує, щоб потім легко перемикатись.

Для розуміння що з чим працює загугліть "таблиця сумісності DJI".
LolXDДякую за вичерпну відповідь. Гарного вам дня

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху