Я мав трохи клопоту в свій перший виліт на реальному дроні. Літав на стадіоні біля школи. Коли повертався зупинилась поліцейська машина, стандартні питання, куди йдеш що в рюкзаку. Думаю комусь не сподобалось і звякнули, хоча здавалося б зима, на вулиці нікого(2023 був). Короче я одразу сказав все розповів. Сказали мол якщо зупине (назвали якусь абривіатуру, забув) то заберуть.
І один раз навіть не літав, а просто ходив з шоломом клацав режими. Підійшов тіп, не представився, сказав що на мене жалуються. Хоча я навіть не піднімав у повітря). Пройшло багато часу, літаю біля дому, поки везе. Але воно вже тошнить літати в цьому місці.
У п"дарів в цьому плані набагато більше свободи, неочікувано. Просто реєструють зону польоту і фігачать навіть на крилах 50км. Читав один пише що літав в зоні роботи панциря, навіть тер з розрахунком. Жопа гаріт) Хоча обмеження абсолютно обгрунтовані у нас в країні. У них ситуація трохи інша, вони не так бояться за прильоти десь в москвабадах. Сподіваюсь це зміниться