Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Jumper T14

Jumper T14 2024

Не має прав доступу, щоб купити (100.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
941
803
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Jumper T14 - Сучасний багатофункціональна апаратура, точна, надійна та гнучка з оптимальною ціною та якістю

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Раптово знайшов, спробував, вийшло. Такий радий що дуже хочеться поділитись цим з вами.
Як зробити пульт правильною мовою.
у мене джампер Т14, і це спрацювало.
Тільки є нюанс, на пульті багато мов, а коли підключаєш апаратуру до компа, там всього англійська і китайська мови. Тому я скопіював існуючи папку і перейменував її на ru (одну з таких назв як у відео), щоб пульт знав куди звертатись.

• Like
Реакції: Uri
Раптово знайшов, спробував, вийшло. Такий радий що дуже хочеться поділитись цим з вами.
Як зробити пульт правильною мовою.
у мене джампер Т14, і це спрацювало.
Тільки є нюанс, на пульті багато мов, а коли підключаєш апаратуру до компа, там всього англійська і китайська мови. Тому я скопіював існуючи папку і перейменував її на ru (одну з таких назв як у відео), щоб пульт знав куди звертатись.
Serhii.kh
Українська вже давно підтримується офіційно, без лишніх маніпуляцій. Просто оновлюєте через Buddy й обираєте українську.

Друзі, є проблема!
Не можу включити dfu.
Закинув на firmware прошивку. Запустив. Прошилась. Далі - не грузиться, не можу достукатися до cd
Цегла?

elektroNIKDFU: Вимкніть апаратуру. Натисніть і утримуйте кнопку DFU, підключіть кабель USB, відпустіть кнопку DFU.

Так і роблю. Затискаю кнопку - Підключаю USB - світяться два діода по бокам - відпускаю кнопку- тиша...

DFU: Вимкніть апаратуру. Натисніть і утримуйте кнопку DFU, підключіть кабель USB, відпустіть кнопку DFU.

Так і роблю. Затискаю кнопку - Підключаю USB - світяться два діода по бокам - відпускаю кнопку- тиша...
PBFНа апаратурі й тиша має бути - на комп'ютері має новий пристрій STM32 Bootloader з'явитися

Не з'являтися... :-(
Місяца два назад проживали перший такий на 915. Все добре. Інший ноутбук був. Можливо там трабли?

Всім привіт. Я новачок в темі fpv. Я купив Jumper T14 як свій перший пульт, до того ніколи не літав і симулятор Liftoff. Але мені здається що стіки ну супер ніжні просто дуууже важко утримати, я ще пробував пульт від радіомастер , там вони жорсткіші. Як можна це пофіксити, потрібно розкручувати і підтягувати пружини? Чи в мене мало досвіду і треба ще сидіти вчитись?

Всім привіт. Я новачок в темі fpv. Я купив Jumper T14 як свій перший пульт, до того ніколи не літав і симулятор Liftoff. Але мені здається що стіки ну супер ніжні просто дуууже важко утримати, я ще пробував пульт від радіомастер , там вони жорсткіші. Як можна це пофіксити, потрібно розкручувати і підтягувати пружини? Чи в мене мало досвіду і треба ще сидіти вчитись?
VladyslavТут як вам зручніше буде, кожному своє. Я особисто люблю м'які стіки - на усіх апаратурах їх послаблюю. T14 в руках не тримав, але гімбали тут такі-ж як в T20 - ззовні з передньої сторони регулювання тільки обмеження ходу, а для регулювання натягу довелося розбирати корпус.

VladyslavТИЦЬ

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху