Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Liftoff

Liftoff 1.6.14

Не має прав доступу, щоб купити (15.00 $)
В мене проблема з Liftoff, виставив арм та дізарм з контролеру. Арм працює, а от дізарм не хоче :(
Пізніше зроблю відео.

Переглянути попередні відповіді...
Так, мікродрони так само. Але раз у вас все добре, значить можна налаштувати)
В мене вже є кілька ідей, ввечері перевірю.
BlindВирішилось тим що вибрав дефолтну модель дрона в апаратурі. Що я там поналаштовував в своїй моделі не так, не знаю. Але реальний дрон нормально літає на тих налаштуваннях😂

Доброго дня. Це тільки у мене так, що на деяких трасах дрон летить дуже повільно, хоча швидкість показує 75-90???

Перевірте FPS у грі. Може просто лагає через поганий компʼютер
AkceptorТа комп'ютер старий, але коли лагає, то картинка підгальмовує на деяких трасах. А то просто дрон летить повільно, теж не не на всіх трасах. Може це також пов'язано зі старим залізом. В будь-якому випадку, зрозумів, що це тільки у мене. Дякую. Будемо думати про нову машину.

Та комп'ютер старий, але коли лагає, то картинка підгальмовує на деяких трасах. А то просто дрон летить повільно, теж не не на всіх трасах. Може це також пов'язано зі старим залізом. В будь-якому випадку, зрозумів, що це тільки у мене. Дякую. Будемо думати про нову машину.
Мaxim LiНу у мене одна траса, де сніг, дуже лагає

Доброго дня. Це тільки у мене так, що на деяких трасах дрон летить дуже повільно, хоча швидкість показує 75-90???
Мaxim Liможливо ви вибрали різні дрони, на яких кут камери різний, тоді може бути відчутна різниця

можливо ви вибрали різні дрони, на яких кут камери різний, тоді може бути відчутна різниця
NiceDayНі, дрон той самий. Я писав вище, що відстежую швидкість, але якось дрон повільно рухається. Таке відчуття, що летиш на якійсь мінімальній швидкості, хоча газ до упору. При цьому сама графіка не гальмує. І це на деяких трасах. Є такі траси де і залізо моє не витримує (сніжна траса, не пам'ятаю назву), там і графіка лагає. Ну все ж таки схиляюсь, що справа в старому компі.

Ні, дрон той самий. Я писав вище, що відстежую швидкість, але якось дрон повільно рухається. Таке відчуття, що летиш на якійсь мінімальній швидкості, хоча газ до упору. При цьому сама графіка не гальмує. І це на деяких трасах. Є такі траси де і залізо моє не витримує (сніжна траса, не пам'ятаю назву), там і графіка лагає. Ну все ж таки схиляюсь, що справа в старому компі.
Мaxim LiТе що візуально не гальмує - то дуже суб'єктивно. Який FPS у ті моменти, коли "повільно рухається" і на якій трасі?

Ні, дрон той самий. Я писав вище, що відстежую швидкість, але якось дрон повільно рухається. Таке відчуття, що летиш на якійсь мінімальній швидкості, хоча газ до упору. При цьому сама графіка не гальмує. І це на деяких трасах. Є такі траси де і залізо моє не витримує (сніжна траса, не пам'ятаю назву), там і графіка лагає. Ну все ж таки схиляюсь, що справа в старому компі.
Мaxim LiБо у мене буває теж по відчуттях "повільно рухається", ще й з'являється якась ледь відчутна затримка між рухом стиками й реакцією дрона. Але лічильник FPS в цей момент нижче 30 FPS просідає. Якщо ж зменшити роздільність, то на тій же трасі все ок.

Те що візуально не гальмує - то дуже суб'єктивно. Який FPS у ті моменти, коли "повільно рухається" і на якій трасі?
elektroNIKНаприклад, в кар'єрі. FPS нижче 100 не падає, а дрон не летить, хоча швидкість 120 км/год. Може трохи пізніше відео скину

Мaxim LiРаніше як я починав літати ,то випадково міняв кут нахилу камери. Різниця між 35 градусів і 15 колосальна, як на мене. Враження ніби дрон дуже повільно летить

Наприклад, в кар'єрі. FPS нижче 100 не падає, а дрон не летить, хоча швидкість 120 км/год. Може трохи пізніше відео скину
Мaxim LiМені спочатку в кар'єрі теж здавалося, що сунуся повільно, але якщо летіти понад самою землею - все ок. Гадаю, що мій мозок так обманювався, бо масштаби там величезні, а візуальних орієнтирів доволі мало, щоб було легше відстані правильно оцінити.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

На відео я топлю на повну (газ до упору). Дрон наче сонна муха. FPS +/- 100

На відео я топлю на повну (газ до упору). Дрон наче сонна муха. FPS +/- 100
Мaxim Li
Важко по відео судити, але летите ви здебільшого на деякій висоті, а кар'єр доволі великий, тому швидкість не дуже буде відчуватися. Спробуйте створити трасу самі, розставте ворота по землі на фіксованій відстані у кар'єрі і на іншій мапі, яка ок й порівняйте по часу різницю

Важко по відео судити, але летите ви здебільшого на деякій висоті, а кар'єр доволі великий, тому швидкість не дуже буде відчуватися. Спробуйте створити трасу самі, розставте ворота по землі на фіксованій відстані у кар'єрі і на іншій мапі, яка ок й порівняйте по часу різницю
elektroNIKДякую. Основна мета мого питання - з'ясувати чи у всіх так, чи тільки у мене. Я відчуваю дуже велику різницю в керуванні на цій і на деяких інших трасах, тому і вирішив запитати. Морочити голову далі не буду. Для тренування навичок керування є багато інших цікавих трас.

Дякую. Основна мета мого питання - з'ясувати чи у всіх так, чи тільки у мене. Я відчуваю дуже велику різницю в керуванні на цій і на деяких інших трасах, тому і вирішив запитати. Морочити голову далі не буду. Для тренування навичок керування є багато інших цікавих трас.
Мaxim LiУ мене з карьером те ж саме тапросто відстані великі тому і здаєтся що летиш помалу

У мене з карьером те ж саме тапросто відстані великі тому і здаєтся що летиш помалу
scary83Ні. Керування дроном відрізняється на великій і малій швидкості. Кут нахилу дрона різний. Я пробував летіти низько (на відео видно) і це було б відчутно. На іншій трасі, якщо злетіти високо, то дрон все одно жвавий, а тут наче сонна муха.

Ось відео з цієї траси, швидкість дрона навіть менша. Тому думаю, що проблема не у відстані

Ні. Керування дроном відрізняється на великій і малій швидкості. Кут нахилу дрона різний. Я пробував летіти низько (на відео видно) і це було б відчутно. На іншій трасі, якщо злетіти високо, то дрон все одно жвавий, а тут наче сонна муха.

Ось відео з цієї траси, швидкість дрона навіть менша. Тому думаю, що проблема не у відстані

Мaxim Li
На цьому ж трекові в мене, при приблизно такій же швидкості, динаміка схожа як і в Akceptor. Ну і час треку майже такий же. Але показати не можу, бо в мене ноут скринкаст не вигрібає - записане відео десь 3 FPS має :)

На цьому ж трекові в мене, при приблизно такій же швидкості, динаміка схожа як і в Akceptor. Ну і час треку майже такий же. Але показати не можу, бо в мене ноут скринкаст не вигрібає - записане відео десь 3 FPS має :)
elektroNIKЯ теж не можу записувати відео через Steam. Тому установив собі безкоштовно Free Cam. Проста в керуванні прога.

Я теж не можу записувати відео через Steam. Тому установив собі безкоштовно Free Cam. Проста в керуванні прога.

Мaxim LiВ мене Linux, але добре що ви нагадали за сторонні програми - записав:

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху