- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
Друзі, вітаю.
Стикнувся з такою проблемою... Маю апаратуру Radiomaster GX12 та взяв нещодавно собі Meteor 75 Pro.
Так от, від початку на борту був ELRS версії 3.5.6, я його оновив до 4.0.1 бо до цього оновлював GX12 і бінд не виходить ніяк. Тобто команду на бінд я з Бетафлай відправляю, режим вмикається, а як з апаратури запускаю бінд, то одразу вупік вимикає режим бінд.
Звернувся до магазину де купляв, сказали відкатити до 3.5.6 - ок, зробив... Але стикнувся з іншою проблемою, GX12 при відкаті на 3.5.6 видає помилку і зайти в меню ELRS тупо не можливо.
Пробував інші версії - не хоче працювати.
Може хтось стикався з чимось схожим?
Стикнувся з такою проблемою... Маю апаратуру Radiomaster GX12 та взяв нещодавно собі Meteor 75 Pro.
Так от, від початку на борту був ELRS версії 3.5.6, я його оновив до 4.0.1 бо до цього оновлював GX12 і бінд не виходить ніяк. Тобто команду на бінд я з Бетафлай відправляю, режим вмикається, а як з апаратури запускаю бінд, то одразу вупік вимикає режим бінд.
Звернувся до магазину де купляв, сказали відкатити до 3.5.6 - ок, зробив... Але стикнувся з іншою проблемою, GX12 при відкаті на 3.5.6 видає помилку і зайти в меню ELRS тупо не можливо.
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
Друзі, вітаю.
Усім Дякую
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- Walksnail Avatar HD Goggles X
- 🛸
- Meteor 75 Pro Walksnail Avatar HD Mini, GoFilm 20
Останнє редагування:
Друзі, вітаю.
Вкладення
↑Переглянути попередні відповіді...
RedRockта звісно ж робив, Друже, але GX12 тупо не хоче їсти версію 3.5.6...
Зараз намагаюсь вручну бінд фрази вводити, але від початку коли конфігуратор юзав, то прописав обом однакові.
Sting107ну не хоче 3.5.6 спробуй 3.6.3, може ця йому буде до вподоби.
RedRockта от, вже кілька годин стрибаю по прошивках і щось поки що ніяк...
Sting107а при закидуванні скрипта старий скомпільований luac витирав? бо в мене якось вони не компілювались при наявності старого і приходилось витирати для компіляції нового скрипта.
RedRockробив (( Добре, щє пограюсь з ним... бо зараз головне собі апаратуру не закірпічити з усіма ціма прошивками
шось я вже наклацав і мені воно не подобається...
Sting107Відпишись чи вийшло повернутись на прошивку 3.х.х і які були моменти з цим.
RedRockДруже, на неї я кілька разів намагався повернутись, але потім психанув і оновив EdgeTX до останньої версії, заново зібрав ELRS 4.0.1 для TX та RX і воно на диво запрацювало. Завтра вже буду тестити
Sting107Так воно і зрозуміло що якщо на RX i TX 4.x.x то вони будуть разом співати, бо 3.х.х і 4.х.х між собою не сумісні, це прямо вказано на github expresslrs. Цікаво було чи вдалось повернутись з 4 на 3 версію, бо вже зустрічав на формумах що то вкрай проблематично буває.
RedRockА, ну відкат на 3.6.0 та 3.6.3 робив, але вони не хотіли усе одно дружити. Я ж від початку писав, що версії протоколів зробив однаковими )))
Sting107Так, я це пам'ятаю), просто чекав чуда з успішним відкатом апаратури на 3тю версію, а воно і у вас теж не вийшло як і в багатьох хто перейшов на 4ту версію.
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
При відкаті потрібно було також закинути скрипт ExpressLRS, який також генерується при генеруванні прошивки для версії 3.5.6 на SD карту.
Зараз намагаюсь вручну бінд фрази вводити, але від початку коли конфігуратор юзав, то прописав обом однакові.
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- 🛸
та звісно ж робив, Друже, але GX12 тупо не хоче їсти версію 3.5.6...
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
ну не хоче 3.5.6 спробуй 3.6.3, може ця йому буде до вподоби.
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- 🛸
та от, вже кілька годин стрибаю по прошивках і щось поки що ніяк...
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
а при закидуванні скрипта старий скомпільований luac витирав? бо в мене якось вони не компілювались при наявності старого і приходилось витирати для компіляції нового скрипта.
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- 🛸
робив (( Добре, щє пограюсь з ним... бо зараз головне собі апаратуру не закірпічити з усіма ціма прошивками
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
Відпишись чи вийшло повернутись на прошивку 3.х.х і які були моменти з цим.
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- 🛸
Друже, на неї я кілька разів намагався повернутись, але потім психанув і оновив EdgeTX до останньої версії, заново зібрав ELRS 4.0.1 для TX та RX і воно на диво запрацювало. Завтра вже буду тестити
Вкладення
- 23.02.25
- 11
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone SKY 04O Pro
Так воно і зрозуміло що якщо на RX i TX 4.x.x то вони будуть разом співати, бо 3.х.х і 4.х.х між собою не сумісні, це прямо вказано на github expresslrs. Цікаво було чи вдалось повернутись з 4 на 3 версію, бо вже зустрічав на формумах що то вкрай проблематично буває.
- 15.01.26
- 29
- 11
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX15 Max
- 🥽
- 🛸
А, ну відкат на 3.6.0 та 3.6.3 робив, але вони не хотіли усе одно дружити. Я ж від початку писав, що версії протоколів зробив однаковими )))