Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
[HIDE]Тримач антени оригінальний .stl файл
Тримач антени модифікований (трошки коротший) .stl файл
[/HIDE]

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
MagshifterПросто візьміть термоусадку клейову, надіньте на провід антени (можна навіть не знімати з вупчика), нагрійте і потримайте у тому положенні яке вам потрібне, буде стояти як вкопана. Якщо нема клеєвої, то можна і звичайну + пару капель термоклею перд цим на провід капнути, при нагріванні термоусадки клей розтечеться і буде так само як і з клейовою.

photo_2025-04-01_15-32-43.jpg photo_2025-04-01_15-32-38.jpg

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.
ColdmanНаписав про тріми з радіоконтроллером і потім думаю, а до чого вони ... тож видалив :)

Переглянути попередні відповіді...

Метеор 75 ПРО. Така проблема. 4 двигун погано крутиться. Міняв їх місцями, все одно саме 4 погано крутиться. Тобто проблема не в двигуні, а з чимось на платі. Візуально транзистори біля роз'ему цілі. Куди копати не зрозуміло.

Метеор 75 ПРО. Така проблема. 4 двигун погано крутиться. Міняв їх місцями, все одно саме 4 погано крутиться. Тобто проблема не в двигуні, а з чимось на платі. Візуально транзистори біля роз'ему цілі. Куди копати не зрозуміло.
kingdu
Та нема куди копати. Маєте можливість ремонтувати чи бажання відправити комусь на ремонт - робіть, а ні - підкрутити Startup power в esc-configurator і літати поки не вмре.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

kingdu
Добрий день! Така сама біда((( тільки ще гірша, у мене два двигуни...
у blackbox теж все зрозуміло. esc навалює на 2,4 щоб стабілізувати дрон в angle.
Написав листа продавцю... чекаю відповідь.
А таке в загалі лікується?

Вкладення

• Screenshot 2025-02-10 211359.png
    Screenshot 2025-02-10 211359.png
    11.2 КБ · Перегляди: 32
  • Screenshot 2025-02-10 213728.png
    Screenshot 2025-02-10 213728.png
    14.4 КБ · Перегляди: 44
Добрий день! Така сама біда((( тільки ще гірша, у мене два двигуни...
у blackbox теж все зрозуміло. esc навалює на 2,4 щоб стабілізувати дрон в angle.
Написав листа продавцю... чекаю відповідь.
А таке в загалі лікується?
Yaroslavзамовив з алі транзистори. спробую на каналі на якому погано обертається двигун їх поміняти.

День добрий, підкажіть може хто користувався різними моделями пропів, які зараз користуються популярністю серед власників meteor 75 pro?

Рідні акуми метеора, ті що сині Betafpv 550mAh, трошки "підпухли". Чи є якась межа спучування щоб зрозуміти чи можна ще користуватися ними чи ні?
На фото спробував зафіксувати спучення, воно є але ледь ледь.
По навантаженню на них то скажу так що, вони більше лежать ніж літають та і при польотах з них все не вижимав.

Вкладення

• IMG_20250404_205958048_HDR.jpg
    IMG_20250404_205958048_HDR.jpg
    893.6 КБ · Перегляди: 16
Рідні акуми метеора, ті що сині Betafpv 550mAh, трошки "підпухли". Чи є якась межа спучування щоб зрозуміти чи можна ще користуватися ними чи ні?
На фото спробував зафіксувати спучення, воно є але ледь ледь.
По навантаженню на них то скажу так що, вони більше лежать ніж літають та і при польотах з них все не вижимав.
_Oleksandr_А заряджаєте Ви їх чим? Рідні зарядки не вміють переводити в режим зберігання...

А заряджаєте Ви їх чим? Рідні зарядки не вміють переводити в режим зберігання...
Konstant1nЗаряджав рідною але це було недовго та не часто, бо літав мало. Пізніше придбав WIFLY Whoopstop 3. І ним теж заряджав до повного і вони лежали. Раз в тиждень політаю до розрядження, знову зарядив та поклав.

Заряджав рідною але це було недовго та не часто, бо літав мало. Пізніше придбав WIFLY Whoopstop 3. І ним теж заряджав до повного і вони лежали. Раз в тиждень політаю до розрядження, знову зарядив та поклав.
_Oleksandr_Акумулятори (особливо LiHV) не люблять довго лежати повністю зарядженими. Їх потрібно зберігати при напрузі 3.8V-3.9V і заряджати до повного незадовго до польоту. В принципі, можете літати на підпухших - в мене є один такий вже кілька місяців (відірвався провід від акума й не мав часу його поремонтувати, то він 3 тижні пролежав зарядженим), але все на свій страх і ризик, бо якщо акум розгерметизується, то влаштує вам пожежу.

Привіт!
Нещодавно купив собі Meteor 75 Pro. Є питання, чи повинен дрон в режимі HORIZON підлітати прямо вверх чи допустимо його занос в бік?
У мене дрон при просто запуску вверх все одно з'їзжає кудись вбік
Що потрібно проаналізувати? Можливо перекалібрувати акселерометр?

Заздалегідь дякую

Привіт!
Нещодавно купив собі Meteor 75 Pro. Є питання, чи повинен дрон в режимі HORIZON підлітати прямо вверх чи допустимо його занос в бік?

Заздалегідь дякую
OkalachДля початку перевірте калібрування акселерометра в betaflight та тримери на апаратури (впевнитись що вони виставлені на 0)

• Like
Реакції: a1x
Привіт!

Заздалегідь дякую
OkalachПривіт, перекалібрувати можна, але його все одно кудись хоч трохи нестиме, це ж фпв. З часом на це перестаєш звертати увагу, просто вирівнюєш стіками і летиш. І так, часто буває що дрон кудись несе тому що тріми на пульті не виставлені по нулям

Привіт, перекалібрувати можна, але його все одно кудись хоч трохи нестиме, це ж фпв. З часом на це перестаєш звертати увагу, просто вирівнюєш стіками і летиш. І так, часто буває що дрон кудись несе тому що тріми на пульті не виставлені по нулям
a1xДуже дякую
Тоді пішов дома розвалювати все що є, поки не навчусь)

Можна спробувати ще трімам (не тими що на апі) відкалібрувати, як розповідає цей поважний пан, але зависати в однім місці він не буде, ну і + ще залежить на якій висоті ви намагаєтесь його втримати, чим нижче, тим його буде більше носити із-за вихрьових потоків....

Вітаю шановні,підкажіть будьласка,яку антену можна поставити на meteor 75 pro?бо стандартна щось не внушає,і погано літати по квартирі,дуже сніжить і сипеться.

Вітаю шановні,підкажіть будьласка,яку антену можна поставити на meteor 75 pro?бо стандартна щось не внушає,і погано літати по квартирі,дуже сніжить і сипеться.
Lucky-BoyЯкщо сніжить по квартирі, то міняти антену не потрібно. Або у вас стіни блокують радіохвилі (тут від типу антени нічого не залежить), або у вас якісь проблеми із радіоканалом (антена відвалилася, тріснула пайка, перешкоди і т.д.). Тому в першу чергу перевірте візуально все, а в другу - пограйтеся з іншими відео-каналами, можливо на вибраному вами працює WiFi ваш чи сусідський. Я по офісу літав з відваленою антеною й тільки помічав "сніг", як на метрів 30 відлітав, або до роутера наближався.

Якщо сніжить по квартирі, то міняти антену не потрібно. Або у вас стіни блокують радіохвилі (тут від типу антени нічого не залежить), або у вас якісь проблеми із радіоканалом (антена відвалилася, тріснула пайка, перешкоди і т.д.). Тому в першу чергу перевірте візуально все, а в другу - пограйтеся з іншими відео-каналами, можливо на вибраному вами працює WiFi ваш чи сусідський. Я по офісу літав з відваленою антеною й тільки помічав "сніг", як на метрів 30 відлітав, або до роутера наближався.
elektroNIKДякую,зрозумів.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху