Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Додам свою класику польотів на 75 метеорі на протязі декількох місяців, уже декілька разів я перепаюю ці мосфети після того як один з пропів застакається :)
Одного разу навіть згорів ESC MCU :ROFLMAO:
Досі не розумію в чому проблема була зробити захист від таких випадків.
Але хто має ці дрони, будьте максимально обережні у випадку коли дрон перевернувся і ви не впевнені що мотори не заблоковані.
Ну і уникайте випадків попадань різних обєктів у пропи.

1730891857928.png 1730891947160.png 1730891938786.png 1730891930579.png

Додам свою класику польотів на 75 метеорі на протязі декількох місяців, уже декілька разів я перепаюю ці мосфети після того як один з пропів застакається :)
Одного разу навіть згорів ESC MCU :ROFLMAO:
Досі не розумію в чому проблема була зробити захист від таких випадків.
Але хто має ці дрони, будьте максимально обережні у випадку коли дрон перевернувся і ви не впевнені що мотори не заблоковані.
Ну і уникайте випадків попадань різних обєктів у пропи.

1730891857928.png 1730891947160.png 1730891938786.png 1730891930579.png
GoodviNА де ви знаходите такі мосфети? На Алі є?

Бажаю здоров'я.
Підключив до ПКрні і все що зробив - це переназначив деякі перемикачі на пульті (режими польоту і т.д.) та по рекомендації з відео "5+1 поради бла-бла-бла" з цього сайту застосував набір конфігів UAV WHOOP 1S+2S (якось так).
Як результат - двигуни не вмикаються зовсім. В конфігураторі та окулярах все реагує нормально, пише коли ARM коли DISARM. Прошивка 4.5.0.не мінялася з коробки. Набір стандартних конфігів із сайту не допоміг. В попередженнях в конфігураторі пише щось типу MOTOR_MODE коли армлю.
(Терміни написав не точно, тому що в дорозі. По прибуттю - підключу до ноута і уточню все)

Бажаю здоров'я.
Підключив до ПКрні і все що зробив - це переназначив деякі перемикачі на пульті (режими польоту і т.д.) та по рекомендації з відео "5+1 поради бла-бла-бла" з цього сайту застосував набір конфігів UAV WHOOP 1S+2S (якось так).
Як результат - двигуни не вмикаються зовсім. В конфігураторі та окулярах все реагує нормально, пише коли ARM коли DISARM. Прошивка 4.5.0.не мінялася з коробки. Набір стандартних конфігів із сайту не допоміг. В попередженнях в конфігураторі пише щось типу MOTOR_MODE коли армлю.
(Терміни написав не точно, тому що в дорозі. По прибуттю - підключу до ноута і уточню все)
АнТохаБільш за все схоже на флаг MOTOR_PROTO, який не дає армити. Перевірте вкладку конфігурації моторів та оберіть протокол для ESC/motors

Переглянути попередні відповіді...
Більш за все схоже на флаг MOTOR_PROTO, який не дає армити. Перевірте вкладку конфігурації моторів та оберіть протокол для ESC/motors
ColdmanВиставив все як на скріншоті. Не допомогло((( Ше один пунктик додався(((
Подумав - може спробувати скинути налаштування, а потім підгрузити ті шо на оф.сайті лежать?

Вкладення

• зображення_2025-06-14_201631426.png
    зображення_2025-06-14_201631426.png
    52.4 КБ · Перегляди: 12
Виставив все як на скріншоті. Не допомогло((( Ше один пунктик додався(((
Подумав - може спробувати скинути налаштування, а потім підгрузити ті шо на оф.сайті лежать?
АнТохаЯкщо у вас Meteor75 Pro(2024) з Matrix 1S Brushless Flight Controller
40129752083225

Ставте BF473 4.5.0_M75_PRO_A_Matrix.hex (повна прошивка) 4.5.0 з офстайту - вона виставить вірні налаштування.

Якщо у вас Meteor75 Pro(2024) з Matrix 1S Brushless Flight Controller
40129752083225

Ставте BF473 4.5.0_M75_PRO_A_Matrix.hex (повна прошивка) 4.5.0 з офстайту - вона виставить вірні налаштування.
EnayТепер зовсім не розпізнається конфігуратором. Пульт і окуляри приєднуються нормально. Ну крім того, що ніяк не реагує і зникла вся інформація з відеосигналу...

Тепер зовсім не розпізнається конфігуратором. Пульт і окуляри приєднуються нормально. Ну крім того, що ніяк не реагує і зникла вся інформація з відеосигналу...
АнТохаУ вас точно Meteor75 Pro, з контролером Matrix 1S?
Бо з вашого опису виходить що ні.
Суто для порівняння та розуміння я свій перепрошив вже разів з 50 - експериментую з налаштуваннями PID & Filters…

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
У вас точно Meteor75 Pro, з контролером Matrix 1S?
Суто для порівняння та розуміння я свій перепрошив вже разів з 50 - експериментую з налаштуваннями PID & Filters…
EnayСудячи з опису - F4 1S 5A FC. Але по формі плати - наче Matrix 1S. Я вже написав окремим постом, що випадково поставив прошивку 4.4.0 для F4 1S 5A Serial і після цього перестав конфігуратор його бачити.

У вас точно Meteor75 Pro, з контролером Matrix 1S?
EnayТой що зазначений в описі він ж більш "хрестоподібний".

Вкладення

• 20250615_113445.jpg
    20250615_113445.jpg
    1.4 MБ · Перегляди: 11
Той що зазначений в описі він ж більш "хрестоподібний".
АнТохаТак, він. А от те що ви туди впихнули 4.4.0 зібрану під інший контролер схоже його закирпічило, його розкирпічити можна, на скільки я розумію, але то робиться не легко - якісь контакти тре коротити, щоб примусово ввести його в DFU і потім залити вже вірну прошивку.

До речі заливав на свій тюни "UAV WHOOP 1S+2S" та "65mm whoop tune by Chris Rosser" - все ок. Жодних глюків чи проблем.
Для себе виявив що тюни від Chriss Rosser більш свіжіші, актуальніші, особливо щодо фільтрів.

На 4.5.2 - теж все ок було, окрім того що там VTX не розпізнається, і не реагує на перемикання каналів - тобто картинка є, потужність перемикається, а от канал завжди RACE_1, за допомогою певних маніпуляцій його можна перекинути на інший, але ж така собі історія.

Так, він. А от те що ви туди впихнули 4.4.0 зібрану під інший контролер схоже його закирпічило, його розкирпічити можна, на скільки я розумію, але то робиться не легко - якісь контакти тре коротити, щоб примусово ввести його в DFU і потім залити вже вірну прошивку.

До речі заливав на свій тюни "UAV WHOOP 1S+2S" та "65mm whoop tune by Chris Rosser" - все ок. Жодних глюків чи проблем.
Для себе виявив що тюни від Chriss Rosser більш свіжіші, актуальніші, особливо щодо фільтрів.

На 4.5.2 - теж все ок було, окрім того що там VTX не розпізнається, і не реагує на перемикання каналів - тобто картинка є, потужність перемикається, а от канал завжди RACE_1, за допомогою певних маніпуляцій його можна перекинути на інший, але ж така собі історія.
EnayНаписав в тех.підтримку продавцю((( До речі, кніпочка "Boot" для переключення режиму нічого не дає.Ноут тупо не реагує на підключення. Хоча - через вай-фай конектиться. Прошивати щось крім ExpresLRS ж можна тільки через кабель?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Курррва. Поставив спочатку 4.5.2 - не допомогло, а коли хтів відкотити до заводської 4.5.0 - по неуважності вибрав 4.4.0. Результат описав вище 😔

Не можу відключити Air mode в Angle режимі. Все рівно ліпне до стіни після зіткнення. Чи він відключається повністю виключно у Acro?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Не можу відключити Air mode в Angle режимі. Все рівно ліпне до стіни після зіткнення. Чи він відключається повністю виключно у Acro?
HindinusaОсь тут вимкніть AIRMODE:
(прилипання всеодно будуть, але не такі різкі, і контролер не буде розкручувати мотори при цьому!)
1750011420801.png

Також для справки - ACRO краще літати з AIRMODE, тоді дрін не плюхається як цеглина, при різкому зниженні тротлу, а також цей режим дуже допомагає при виконанні трюків.

Air mode is the exact same as acro except it keeps the props slightly spun up so you can still control the quad at 0 throttle.
Air mode is can be enabled in stability or horizon mode. Its not a flight mode, its just a setting that keeps the PID active at 0 throttle.

В OSD він підписаний як AIR.

Біндиться ось так:
1750011766578.png

В моєму випадку AUX2 - у верхньому положенні HORIZON (ANGL + можливість робити фліпи та роли), а в середньому та нижньому AIR.
Можна на середню або нижню позицію тригера залишити пустою зменшивши повзунок, тоді при перемиканні буде активовуватися ACRO, щоб ви могли зрозуміти та порівняти різницю.

Переглянути попередні відповіді...
Ось тут вимкніть AIRMODE:
(прилипання всеодно будуть, але не такі різкі, і контролер не буде розкручувати мотори при цьому!)
1750011420801.png

Також для справки - ACRO краще літати з AIRMODE, тоді дрін не плюхається як цеглина, при різкому зниженні тротлу, а також цей режим дуже допомагає при виконанні трюків.

В OSD він підписаний як AIR.

Біндиться ось так:
1750011766578.png

В моєму випадку AUX2 - у верхньому положенні HORIZON (ANGL + можливість робити фліпи та роли), а в середньому та нижньому AIR.
Можна на середню або нижню позицію тригера залишити пустою зменшивши повзунок, тоді при перемиканні буде активовуватися ACRO, щоб ви могли зрозуміти та порівняти різницю.
Enayу вас на AUX2 від 0 до 1300 HORIZON і від 1300 до 2100 AIR, тобто режим ACRO у вас не вмикається ніколи.
На приклад у мене це так

1750073411011.png

тобто у мене по AUX2 від 0 до 1300 встановлюється ACRO, потім AIR, потім ANGLE

у вас на AUX2 від 0 до 1300 HORIZON і від 1300 до 2100 AIR, тобто режим ACRO у вас не вмикається ніколи.
На приклад у мене це так

1750073411011.png

тобто у мене по AUX2 від 0 до 1300 встановлюється ACRO, потім AIR, потім ANGLE
a1xВітаю, цитую ще раз:

Air mode is the exact same as acro except it keeps the props slightly spun up so you can still control the quad at 0 throttle.
Air mode is can be enabled in stability or horizon mode. Its not a flight mode, its just a setting that keeps the PID active at 0 throttle.

AIR = ACRO з активним PID при throttle = 0

простий приклад для тестування - фліп на 360 в ACRO & AIR, гадаю це вам дасть зрозуміти в чому відмінність.

Вітаю, цитую ще раз:

AIR = ACRO з активним PID при throttle = 0

простий приклад для тестування - фліп на 360 в ACRO & AIR, гадаю це вам дасть зрозуміти в чому відмінність.
EnayДякую що прояснили цей момент, не знав що AIR це не окремий fly mode. Тоді виходить AIR можна взагалі винести на окремий перемикач. З іншого боку не бачу смислу перемикати AIR в ANGLE чи HORIZON. ACRO без AIR корисно щоб менше прилипати до стін. Тому в мене є три режима:
1) ACRO без AIR - на OSD в полі режим показує ACRO
2) ACRO + AIR - - на OSD в полі режим показує AIR
3) ANGLE без AIR - на OSD в полі режим показує ANGLE

Думаю що на ANGLE додавати AIR нема смислу, бо все одно на ANGLE не можна крутити трюки, хоча якщо в мене розтягти рейнж для AIR від 1300 до 2100 то ANGLE теж буде з AIR

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго часу, товариство. Прошу допомоги з ідентифікацією вупчика. Куплений з рук як метеор 75 про. Але має такий польотник (фото додається). В бетафпв при першому підключенні в стані, якому мені його дали, був ідентифікований як havo crazybeef4sx1280.
Проблема в тому, шо не бажає армитись. Єдиний варіант арму - виставити у моторах флаг двосторонній дішот та 3д мод. Дякую за відповіді і направлення на напрямок пошуку.

Доброго часу, товариство. Прошу допомоги з ідентифікацією вупчика. Куплений з рук як метеор 75 про. Але має такий польотник (фото додається). В бетафпв при першому підключенні в стані, якому мені його дали, був ідентифікований як havo crazybeef4sx1280.
Проблема в тому, шо не бажає армитись. Єдиний варіант арму - виставити у моторах флаг двосторонній дішот та 3д мод. Дякую за відповіді і направлення на напрямок пошуку.
Don raYЦе польотник від Happymodel, в мене такий був на якомусь дроні. Happymodel X12 ELRS AIO

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху