Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
[HIDE]Тримач антени оригінальний .stl файл
Тримач антени модифікований (трошки коротший) .stl файл
[/HIDE]

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
MagshifterПросто візьміть термоусадку клейову, надіньте на провід антени (можна навіть не знімати з вупчика), нагрійте і потримайте у тому положенні яке вам потрібне, буде стояти як вкопана. Якщо нема клеєвої, то можна і звичайну + пару капель термоклею перд цим на провід капнути, при нагріванні термоусадки клей розтечеться і буде так само як і з клейовою.

photo_2025-04-01_15-32-43.jpg photo_2025-04-01_15-32-38.jpg

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго часу, товариство. Прошу допомоги з ідентифікацією вупчика. Куплений з рук як метеор 75 про. Але має такий польотник (фото додається). В бетафпв при першому підключенні в стані, якому мені його дали, був ідентифікований як havo crazybeef4sx1280.
Проблема в тому, шо не бажає армитись. Єдиний варіант арму - виставити у моторах флаг двосторонній дішот та 3д мод. Дякую за відповіді і направлення на напрямок пошуку.

Доброго часу, товариство. Прошу допомоги з ідентифікацією вупчика. Куплений з рук як метеор 75 про. Але має такий польотник (фото додається). В бетафпв при першому підключенні в стані, якому мені його дали, був ідентифікований як havo crazybeef4sx1280.
Проблема в тому, шо не бажає армитись. Єдиний варіант арму - виставити у моторах флаг двосторонній дішот та 3д мод. Дякую за відповіді і направлення на напрямок пошуку.
Don raYЦе польотник від Happymodel, в мене такий був на якомусь дроні. Happymodel X12 ELRS AIO

Щодо AIR mode - дякую, дійсно у ACRO виключно зручна функція в умовах польотів на відкритому повітрі та у лісі. Дозволяє компенсувати курсові похибки без втрати борта в умовах щільної рослинності.

• Like
Реакції: Enay
Щодо AIR mode - дякую, дійсно у ACRO виключно зручна функція в умовах польотів на відкритому повітрі та у лісі. Дозволяє компенсувати курсові похибки без втрати борта в умовах щільної рослинності.
HindinusaУ додаток для новачків типу мене - все ж постійний AIR погано впливає на точність посадки або зліт з нерівної поверхні. Краще завести його на окремий двохпозиційний вимикач.

Всім привіт, лишу тут може буде комусь корисно.

Як відновити прошивку регулятора обертів на Meteor 75Pro (F4 1S 5A AIO) якщо ESC Configurator більше не бачить регулятор внаслідок невдалої прошивки.​

В мене таке сталось коли в процесі прошивки вимкнувся ноут.
То ж інструкція:
  1. Глянути відео How To Flash BLHeli via C2 To Your Eachine Falcon 210 ESCs і Using an Arduino 4-way interface to Flash BLHeli with BLHeliSuite
  2. Скачати BLHeliSuite
  3. Дістати Arduino Nano (я взяв V3.0 AVR ATmega328P з розпаяними конекторами)
    arduino.png
  4. Завантажити прошивалку на плату
    flasher.png
    Я брав файл 4wArduino_Nano__16_PD3PD2v20006.hex тому в мене підключено до D2, D3 на arduino
  5. Знайти який саме регулятор вийшов з ладу, біля нього буде 2 контакти c2 розєму, щоб не паяти в мене вийшло підключити голками, а GND контакт відповідно до "-" як на фото чи до GND на платі. Який саме із 2х контактів треба до D2 а який до D3 я знайшов за кілька спроб (і забув) ).
    20250731_225916.jpg
  6. Підключаємо батарею і намагаємось прочитати налаштування регулятора. Десь в цей момент (коли вірно підключив c2 контакти) мені написало, що з регулятором проблема і запропонувало перешити, я погодився, далі як на відео з п.1
    flash.png
  7. Заходимо в ESC Configurator і перешиваємо на Bluejay

Всім привіт, лишу тут може буде комусь корисно.

Як відновити прошивку регулятора обертів на Meteor 75Pro (F4 1S 5A AIO) якщо ESC Configurator більше не бачить регулятор внаслідок невдалої прошивки.​

В мене таке сталось коли в процесі прошивки вимкнувся ноут.
То ж інструкція:
  1. Глянути відео How To Flash BLHeli via C2 To Your Eachine Falcon 210 ESCs і Using an Arduino 4-way interface to Flash BLHeli with BLHeliSuite
  2. Скачати BLHeliSuite
  3. Дістати Arduino Nano (я взяв V3.0 AVR ATmega328P з розпаяними конекторами)
    arduino.png
  4. Завантажити прошивалку на плату
    flasher.png
    Я брав файл 4wArduino_Nano__16_PD3PD2v20006.hex тому в мене підключено до D2, D3 на arduino
  5. Знайти який саме регулятор вийшов з ладу, біля нього буде 2 контакти c2 розєму, щоб не паяти в мене вийшло підключити голками, а GND контакт відповідно до "-" як на фото чи до GND на платі. Який саме із 2х контактів треба до D2 а який до D3 я знайшов за кілька спроб (і забув) ).
    20250731_225916.jpg
  6. Підключаємо батарею і намагаємось прочитати налаштування регулятора. Десь в цей момент (коли вірно підключив c2 контакти) мені написало, що з регулятором проблема і запропонувало перешити, я погодився, далі як на відео з п.1
    flash.png
  7. Заходимо в ESC Configurator і перешиваємо на Bluejay
vadimart92Ну в мене під час прошивки ESC все зависло було.
після не розпізнавалися "мотори", от прям нівяку!

Прошив BF на сток 4.5.0 з дефолтними значеннями - після ESC розпізнався, показав всі чотири руглятори з помилками, там прям писало що firmware мертва... Але дало перепрошити - все чудово. Вупстер літає!

Ну в мене під час прошивки ESC все зависло було.
після не розпізнавалися "мотори", от прям нівяку!

Прошив BF на сток 4.5.0 з дефолтними значеннями - після ESC розпізнався, показав всі чотири руглятори з помилками, там прям писало що firmware мертва... Але дало перепрошити - все чудово. Вупстер літає!
EnayМені це не допомогло, навіть прошивав під f411rx, і потім назад

Вкладення

Всім доброго дня, замовив собі meteor 75 pro на али, та ось таку антену для абгрейду, чи підійде вона до цього аура?
killogram75А чим стандартний пиптик поганий? Після переводу на 100 мВатт відеопередавача картинка стала відмінною із значно меншими артефактами і на стандартній.

А чим стандартний пиптик поганий? Після переводу на 100 мВатт відеопередавача картинка стала відмінною із значно меншими артефактами і на стандартній.
HindinusaЯ собі замінив стандартну на rush Cherry і стало менше сипатись зображення, коротше приємніше стало, тож в цьому є сенс

Я ще повний нуль в цьому, того і питаю... Я так вважаю переводити можно програмно? І як це зробити, чи не буде перегріву?

Я ще повний нуль в цьому, того і питаю... Я так вважаю переводити можно програмно? І як це зробити, чи не буде перегріву?
killogram75Програмно нічого не потрібно міняти для нової антени, головне щоб збігалась полярність антени передавача та на окулярах. Також варто подумати над кріпленням для антени. Перегрів… Буде грітись так само все, це більше більше залежить від температури атмосфери та потоку повітря від пропелерів, краще одразу на пульт забіндити команду щоб переходити в режим pit - мінімальна потужність на передавач vtx = мало тепла. А який у вас пульт керування?

Програмно нічого не потрібно міняти для нової антени, головне щоб збігалась полярність антени передавача та на окулярах. Також варто подумати над кріпленням для антени. Перегрів… Буде грітись так само все, це більше більше залежить від температури атмосфери та потоку повітря від пропелерів, краще одразу на пульт забіндити команду щоб переходити в режим pit - мінімальна потужність на передавач vtx = мало тепла. А який у вас пульт керування?
ScriberyTX12 elrs

killogram75Я собі налаштував бінд для пульта, (в мене такий самий), щоб лівим боковим регулятором міняти потужність vtx, якщо бажаєте можу поділитись, підказати як це зробити. Може бути корисним якщо відлетіли далеко чи сигнал дуже просів і треба додати потужності опертативно

Залишу це поки тут.
Потрібно буде всього лише скопіювати текст нижче і вставити його в бетафлайт конфігураторі в командний рядок, після цього має все зберегтися

vtx 0 6 0 0 1 1000 1100
vtx 1 6 0 0 2 1200 1400
vtx 2 6 0 0 3 1500 1700
vtx 3 6 0 0 4 1800 2100
save

Підкажіть все налаштував на 75 прошке перевірив мотори напрямок але дрон вгору не піднімається арм є, даю газу він глохне

Друзі, вітаю.
Стикнувся з такою проблемою... Маю апаратуру Radiomaster GX12 та взяв нещодавно собі Meteor 75 Pro.
Так от, від початку на борту був ELRS версії 3.5.6, я його оновив до 4.0.1 бо до цього оновлював GX12 і бінд не виходить ніяк. Тобто команду на бінд я з Бетафлай відправляю, режим вмикається, а як з апаратури запускаю бінд, то одразу вупік вимикає режим бінд.
Звернувся до магазину де купляв, сказали відкатити до 3.5.6 - ок, зробив... Але стикнувся з іншою проблемою, GX12 при відкаті на 3.5.6 видає помилку і зайти в меню ELRS тупо не можливо.
Пробував інші версії - не хоче працювати.
Може хтось стикався з чимось схожим?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друзі, вітаю.
Стикнувся з такою проблемою... Маю апаратуру Radiomaster GX12 та взяв нещодавно собі Meteor 75 Pro.
Так от, від початку на борту був ELRS версії 3.5.6, я його оновив до 4.0.1 бо до цього оновлював GX12 і бінд не виходить ніяк. Тобто команду на бінд я з Бетафлай відправляю, режим вмикається, а як з апаратури запускаю бінд, то одразу вупік вимикає режим бінд.
Звернувся до магазину де купляв, сказали відкатити до 3.5.6 - ок, зробив... Але стикнувся з іншою проблемою, GX12 при відкаті на 3.5.6 видає помилку і зайти в меню ELRS тупо не можливо.
Sting107При відкаті потрібно було також закинути скрипт ExpressLRS, який також генерується при генеруванні прошивки для версії 3.5.6 на SD карту.

Вкладення

• Знімок екрана 2026-05-14 202620.png
    Знімок екрана 2026-05-14 202620.png
    23.3 КБ · Перегляди: 9
Переглянути попередні відповіді...
Так воно і зрозуміло що якщо на RX i TX 4.x.x то вони будуть разом співати, бо 3.х.х і 4.х.х між собою не сумісні, це прямо вказано на github expresslrs. Цікаво було чи вдалось повернутись з 4 на 3 версію, бо вже зустрічав на формумах що то вкрай проблематично буває.
RedRockА, ну відкат на 3.6.0 та 3.6.3 робив, але вони не хотіли усе одно дружити. Я ж від початку писав, що версії протоколів зробив однаковими )))

А, ну відкат на 3.6.0 та 3.6.3 робив, але вони не хотіли усе одно дружити. Я ж від початку писав, що версії протоколів зробив однаковими )))
Sting107Так, я це пам'ятаю), просто чекав чуда з успішним відкатом апаратури на 3тю версію, а воно і у вас теж не вийшло як і в багатьох хто перейшов на 4ту версію.

Друзі, вітаю.
Sting107Не знаю як ))) Але вдалось їх подружити... Оновив EdgeTX, знову залив 4.0.1 ELRS обом і воно забіндилось самостійно.
Усім Дякую

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху