Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 85

Meteor 85 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!

Вкладення

• Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    219.1 КБ · Перегляди: 16
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!
impulseвирішив проблему?

Доброго дня! перестав світитись зелений світлодіод та не підключається до пульта, що могло статись та як виправити?

Переглянути попередні відповіді...
Доброго дня! перестав світитись зелений світлодіод та не підключається до пульта, що могло статись та як виправити?
linzaДоброго дня. Можете більш детальніше розповісти після чого сталася проблема?

Ось декілька варіантів для вирішення проблеми:
  • Підключіть дрон до Betaflight та перевірте, чи працює приймач
  • Спробуйте перебіндити (заново прив’язати) приймач
  • Перевірте пайку та контакти живлення RX
  • Оновіть або перепрошийте FC та RX

linzaДоброго дня! Я його вимкнув а потім вже світлодіод не світився, що я робив це перешив плату через бф но нічого не змінилось там rx не окремим модулем і програмується через бф

linzaСхоже, що згорів підсилювач PA5542 на відеопередавачі. Ось тут описано як перевірити https://itprofi.in.ua/uk/blog-uk/dr...zobrazhennya-na-whoop-betafpv-happymodel.html.
В мене таке було, згорів підсилювач на vtx і внаслідок чого BEC на польотнику. Підсилювач замінив, VTX запрацював. Щодо беку, знайти мікросхему не вдалося, тому випаяв мікросхему та використав міні DC DC конвертор, виставивши на виході 5В та припаявши на відповідні контакти.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Добрий день!

Зробив все як на відео

Дрон забіндився, є відео, але не армиться.
Напевно, тому що не може себе відкалібрувати.
Як мені його заармити?

Вкладення

• Screenshot_20250213-092346.jpg
    Screenshot_20250213-092346.jpg
    107.7 КБ · Перегляди: 9
Добрий день!

Зробив все як на відео
Дрон забіндився, є відео, але не армиться.
Напевно, тому що не може себе відкалібрувати.
Як мені його заармити?
Vlad1990
В першу чергу RXFAILSAFE варто усунути - це говорить про те, що звязку між апаратурою і польотником нема.

Є ще варіант понизити вбудований ТХ ЕкспресЛРС 2,4 (3.3.1) до другої версії через ЕкспресЛРС Конфігуратор.
Але при будуванні видає помилку.

Вирішено!
Зберіг бекап dump.
Через бетафлай прошив як на відео (ту саму прошивку, що і на відео). Залив dump.
І далі все заармилось.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Проблема така, купили дрон перевстановили прошивку в betaflight Налаштував як в інструкції до дрону Aux1-Arm.
Є кілька проблем перша це те, що коли натискаю тумблер arm Пульт розриває з'єднання з дроном (пропелери не запускає) друге Пульт час від часу не хоче підключатися до дрона.
У додатку мотори запускаються (якщо через меню), коли натискаю на важіль включення у додатку він загоряється як вимкнено
Робили декілько разів як на відео

Дрон змогли тільки один раз включити коли поставили arm на іншу Aux але потім все

Проблема така, купили дрон перевстановили прошивку в betaflight Налаштував як в інструкції до дрону Aux1-Arm.
Є кілька проблем перша це те, що коли натискаю тумблер arm Пульт розриває з'єднання з дроном (пропелери не запускає) друге Пульт час від часу не хоче підключатися до дрона.
У додатку мотори запускаються (якщо через меню), коли натискаю на важіль включення у додатку він загоряється як вимкнено
Робили декілько разів як на відео
Дрон змогли тільки один раз включити коли поставили arm на іншу Aux але потім все
Тімерланіо
Вітаю.
Питання 1 - навіщо ви перевстановлювали прошивку? З коробки вуп працює нормально.
Питання 2 - перед прошивкою налаштування зберігали?

Вітаю.
Питання 1 - навіщо ви перевстановлювали прошивку? З коробки вуп працює нормально.
Питання 2 - перед прошивкою налаштування зберігали?
AndreWarMiller1 - Вуп був БУ тому продавець порадив перевстановити
2 - якщо не помиляюсь то так ( або ні тому що повторювали налаштування з відео)

Це налаштування.
Вам мають підійти https://support.betafpv.com/hc/en-us/articles/12087304745497-CLI-for-Meteor85-ELRS-2021
Там перші дві з ELRS
Треба після прошивки зайти у вкладку пресети і завантажити один з файлів налаштувань і застосувати його.
Далі кнопки призначайте і по ідеї має бути як із коробки.
Можливо ще треба бінд-фразу в приймачі поставити, чи як ви там в себе біндите до апаратури.

Це налаштування.
Вам мають підійти https://support.betafpv.com/hc/en-us/articles/12087304745497-CLI-for-Meteor85-ELRS-2021
Там перші дві з ELRS
Треба після прошивки зайти у вкладку пресети і завантажити один з файлів налаштувань і застосувати його.
Далі кнопки призначайте і по ідеї має бути як із коробки.
Можливо ще треба бінд-фразу в приймачі поставити, чи як ви там в себе біндите до апаратури.
AndreWarMillerЯк ці налаштування встановити?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Взагалі по вупах від Beta FPV є повно відео на ютубі - Air, Cetus, Meteor 75. Принцип прошивки та налаштування в них однаковий. Не полінуйтесь пошукайте і подивіться - там можна зрозуміти весь алгоритм дій і багато лайфхаків, які можуть стати в нагоді.
Ось в цього тіпа все дуже детально викладено і він ще той "фанат" Beta FPV вупів - https://youtube.com/@petrokey?si=hth6VV1Vn4ck5VDE

Взагалі по вупах від Beta FPV є повно відео на ютубі - Air, Cetus, Meteor 75. Принцип прошивки та налаштування в них однаковий. Не полінуйтесь пошукайте і подивіться - там можна зрозуміти весь алгоритм дій і багато лайфхаків, які можуть стати в нагоді.
Ось в цього тіпа все дуже детально викладено і він ще той "фанат" Beta FPV вупів - https://youtube.com/@petrokey?si=hth6VV1Vn4ck5VDE
AndreWarMillerНе вдалося, коли дрон підключений до пк по дроту в проге всі кнопки реагуют, відключаємо від пк і підключаємо батарейку нічого. Може хтось може свій профіль налаштування для дрона?

Переглянути попередні відповіді...

Вкладення

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху