Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 8

Mobula 8 2023

Не має прав доступу, щоб купити (136.00 $)
Нарешті купив собі Mobula8.

Власник Air65, раніше власник Meteor65. Для квартири ці дрони прям супер, особливо Аір65.
Але, хочеться мати щось для вулиці, але і те що можна тестувати в квартирі, і безпечне(з дактами), і не великої ваги (щоб якшо попасти комусь в голову, то все таки не вбити, і щоб попадати в норму до 100грам). І саму під ці задачі непогано підходить саме Мобула 8. А голвне, була якась акція в день розпродажів, і я взяв його десь за 2600грн. Це було вирішальне))))

А ще, на мобулу можна поставити o3 Unit або Волкснеіл - на майбутнє хотілось би цифру.

Відразу закупився пару батками 2s 550mah LAVA.

Перші відчуття - для квартири - дуже буйний. Не розумію як люди літають на ньому по квартирі. Досить сильно закрутив рейти - і все одно, це не дрон для квартири. Якшо хтось думає - куплю універсальний і буду літати і в квартирі і на вулиці - не мучайесь. Для квартири є мобула 6, або Аір65.

Далі, відразу протестував скільки він взагалі може носити:
Ставив на нього батку 2S 550mah - 29гр. Далі, додатково підвішував вагу, і записував середні відсотки тротла при зависанні:
1. Батка - без підвіса - 25% тротл. - дуже бодро, мінімальний рух тротлом - і дрон вже в стелі))
2. Батка +30гр (таку ж батку) - 36% тротл - досить бодро, літає ок. Тобто, вішати на нього цифрову камеру о3 юніт або волкснейл - можно без питань.
3. Батка + 42гр - 46% тротл - вже літає мляво, важкувато - але все ще досить літабельний. Тобто, поставити на нього цифру, і трохи більшу батку (щось на кшалт 720mah) - для дальняків - без проблем. Для фрістайла вже важкувато.
4. Батка +105грн - 60% тротл - оце вжє було цікаво. Взагалі думав не полетить. Полетіло. Дуже важко, дуже неповоротливий. Але літає, і запас потужності для маневру є. А це вага двох ЛіЙонок по 3к mah. Хочу якось спробувати високотокові ЛітійЙонки - боюсь що на такому відсотку Тротлю все одно час певно не збільшиться, але треба перевірити. Раптом для спокійних дальняків покатить (хоча які тут дальняти з таким vtx - не думаю)))))

Загалом - дрон кльовий. Чекаю далі весни (або смерті Хуйла) - щоб випустити дрон в на вигул.

Нарешті купив собі Mobula8.

Власник Air65, раніше власник Meteor65. Для квартири ці дрони прям супер, особливо Аір65.
Але, хочеться мати щось для вулиці, але і те що можна тестувати в квартирі, і безпечне(з дактами), і не великої ваги (щоб якшо попасти комусь в голову, то все таки не вбити, і щоб попадати в норму до 100грам). І саму під ці задачі непогано підходить саме Мобула 8. А голвне, була якась акція в день розпродажів, і я взяв його десь за 2600грн. Це було вирішальне))))

А ще, на мобулу можна поставити o3 Unit або Волкснеіл - на майбутнє хотілось би цифру.

Відразу закупився пару батками 2s 550mah LAVA.

Перші відчуття - для квартири - дуже буйний. Не розумію як люди літають на ньому по квартирі. Досить сильно закрутив рейти - і все одно, це не дрон для квартири. Якшо хтось думає - куплю універсальний і буду літати і в квартирі і на вулиці - не мучайесь. Для квартири є мобула 6, або Аір65.

Далі, відразу протестував скільки він взагалі може носити:
Ставив на нього батку 2S 550mah - 29гр. Далі, додатково підвішував вагу, і записував середні відсотки тротла при зависанні:
1. Батка - без підвіса - 25% тротл. - дуже бодро, мінімальний рух тротлом - і дрон вже в стелі))
2. Батка +30гр (таку ж батку) - 36% тротл - досить бодро, літає ок. Тобто, вішати на нього цифрову камеру о3 юніт або волкснейл - можно без питань.
3. Батка + 42гр - 46% тротл - вже літає мляво, важкувато - але все ще досить літабельний. Тобто, поставити на нього цифру, і трохи більшу батку (щось на кшалт 720mah) - для дальняків - без проблем. Для фрістайла вже важкувато.
4. Батка +105грн - 60% тротл - оце вжє було цікаво. Взагалі думав не полетить. Полетіло. Дуже важко, дуже неповоротливий. Але літає, і запас потужності для маневру є. А це вага двох ЛіЙонок по 3к mah. Хочу якось спробувати високотокові ЛітійЙонки - боюсь що на такому відсотку Тротлю все одно час певно не збільшиться, але треба перевірити. Раптом для спокійних дальняків покатить (хоча які тут дальняти з таким vtx - не думаю)))))

Загалом - дрон кльовий. Чекаю далі весни (або смерті Хуйла) - щоб випустити дрон в на вигул.
ArchmaxШо за норма до 100 грам? і друге питання то 100 грам з баткою чи без?

Добрий день.
Провів невелики апгрейд. Камера Бейбі рател 2, за канопу не виступає але додатково намотав резинку для амортизації ударів. Ну і льодяник 5,8 найдешевший з алі, думаю буде краще дипольки (хоча проблем не виникало). Акуми використовую на 550міліампер, не поміщаються в раму - прийшлось колхозити з резинкою щоб не ковзались. В квартирі політав все ок, надіюсь якість зображення з відеокамери на вулиці буде краще ніж з Кадікс АНТ. Буде суха погода перевірю.

Вкладення

• PXL_20250506_165004409.jpg
    PXL_20250506_165004409.jpg
    988.8 КБ · Перегляди: 24
  • PXL_20250506_165015078.jpg
    PXL_20250506_165015078.jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 20
  • PXL_20250506_165029533.jpg
    PXL_20250506_165029533.jpg
    949.9 КБ · Перегляди: 19
  • PXL_20250506_165101785.jpg
    PXL_20250506_165101785.jpg
    805.1 КБ · Перегляди: 20
  • PXL_20250506_165134096.jpg
    PXL_20250506_165134096.jpg
    788.1 КБ · Перегляди: 32
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю. От вирішив поділитися й своїм колхозом😁
Захотілося мені поміняти антенку й поставити micro Lollipop. Посидівши трохи в інеті, подивившись як інші пілоти кріплять антенки - заморочився ...
Намалював та роздрукував от таку приблуду 👇
P.S. Якщо що, до цього, досвіду роботи у 3д редакторах не мав. Готовий до критики 😁
1000018253.jpg 1000018251.jpg

Вітаю. От вирішив поділитися й своїм колхозом😁
Захотілося мені поміняти антенку й поставити micro Lollipop. Посидівши трохи в інеті, подивившись як інші пілоти кріплять антенки - заморочився ...
Намалював та роздрукував от таку приблуду 👇
P.S. Якщо що, до цього, досвіду роботи у 3д редакторах не мав. Готовий до критики 😁
1000018253.jpg 1000018251.jpg
ХарцизВітаю. ця антена якось впливае на відстань на яку може відлітати?

Всім привіт. я новачок в цій темі. В мене така ситуація купив Mobula8 SPI ERLS v3.0. пульт TX12. Намагаюся його заармити вже 4 день. Напочатку пульт забіндив. В Betaflight контроллери працювали але арм так і не давався. Пробував все що можнаю. Міняв конфігурації, переставляв прошивки дивився відео. Незнаю що ще можна . Може хто знае порадить подивится . Буду вдячний.

Всім привіт. я новачок в цій темі. В мене така ситуація купив Mobula8 SPI ERLS v3.0. пульт TX12. Намагаюся його заармити вже 4 день. Напочатку пульт забіндив. В Betaflight контроллери працювали але арм так і не давався. Пробував все що можнаю. Міняв конфігурації, переставляв прошивки дивився відео. Незнаю що ще можна . Може хто знае порадить подивится . Буду вдячний.
LackyВ Бетці тумблери апи спрацьовують?

Переглянути попередні відповіді...
пробував. може вони якісь не такі. можу скріни закинуть . Або файл кинуть щоб глянули.
LackyЧесно кажути сам у такій ситуаціі відносно недавно був. Накрутив, що аж стіки поміняв місцями. Постійно на тротл матюкалася і через це не армилася. Потім перезалив конфіг і все гуд.

Чесно кажути сам у такій ситуаціі відносно недавно був. Накрутив, що аж стіки поміняв місцями. Постійно на тротл матюкалася і через це не армилася. Потім перезалив конфіг і все гуд.
Харцизможе можна чиїсь конфіги встановить?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
А що було?) Чи як вирішили проблему?
ХарцизМожливо конгфіг встановив. Та він допоміг. Бо після встановлення. Я почав займатись безпосередньо пультом. Виріши забіндить через бінд фразу на пульту. Бо так ще не пробував. Потім включив і все.

Що цікаво,тепер буду знать, арм не давався поки газ не був повністю в нулі.

Даю арм не проходить, навіть якщо після цього дав газ в нуль. Вимикаю арм держу газ в нулі а потім тільки знов даю арм. І так все запрацювало.
LackyВсе вірно, дрон не заармится поки тротл не на 0. Спочатку тротл на 0, а потім арм.
В мене на OSD висвічувало напис THROTTLE - коли я накрутив. Теж не міг спочатку роздуплитися, що воно від мене хоче.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху