Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Перемикаємо потужність відеопередавача (VTX) з пульта. Налаштування в Betaflight

Всім привіт! Намагаюсь на метеорі75 зробити перемикання потужності на SC трьохпозиційний перемикач (тх12)
Cli наступний
vtx 0 3 0 0 2 950 1100
vtx 1 3 0 0 3 1500 1600
vtx 2 3 0 0 4 1700 2100
В бета флай в мене стоїть :
0 value pit, 1 value 25, 2 100, 3 200, 4 400
При верхньому положенні тусблера стоїть 25 мвт, на нижньому 200 а в центральному повинно бути 100 але значення потужності постійно пригає то на 25 то на 100. Channel монітор і вкладку ресівер в бета флай перевіряв, там значення SC не пригають. Підкажіть будь ласка що роблю не так або як розібратись в вирішенні проблеми ?)

Всім привіт! Намагаюсь на метеорі75 зробити перемикання потужності на SC трьохпозиційний перемикач (тх12)
Cli наступний
vtx 0 3 0 0 2 950 1100
vtx 1 3 0 0 3 1500 1600
vtx 2 3 0 0 4 1700 2100
В бета флай в мене стоїть :
0 value pit, 1 value 25, 2 100, 3 200, 4 400
При верхньому положенні тусблера стоїть 25 мвт, на нижньому 200 а в центральному повинно бути 100 але значення потужності постійно пригає то на 25 то на 100. Channel монітор і вкладку ресівер в бета флай перевіряв, там значення SC не пригають. Підкажіть будь ласка що роблю не так або як розібратись в вирішенні проблеми ?)
zorgТака сама проблема, потужність пригає з 500/2.5 до 25 туди сюди. Хтось вирішив цю проблему?

Добрий день, панове!
Я теж налаштував переключення потужності. На OSD та в Betaflight все відображається (маю на увазі зміна потужності передавача). Але по факту в картинці різниці ніякої не має.
Однаково сніжить на певній відстані, стартую на 2W чи 0.25W. Так само і переключення в повітрі нічного не змінюють. Міняється лише індикація на OSD

Добрий день, панове!
Я теж налаштував переключення потужності. На OSD та в Betaflight все відображається (маю на увазі зміна потужності передавача). Але по факту в картинці різниці ніякої не має.
Однаково сніжить на певній відстані, стартую на 2W чи 0.25W. Так само і переключення в повітрі нічного не змінюють. Міняється лише індикація на OSD
Oleksandr_KhСпробуйте перейти на інший канал. Можливо на цьому каналі є якийсь роутер. Це якщо відео іноді сиплеться.
Хоча було б варто почати з питання: які зміни в картинці ви очікуєте?

Спробуйте перейти на інший канал. Можливо на цьому каналі є якийсь роутер. Це якщо відео іноді сиплеться.
Хоча було б варто почати з питання: які зміни в картинці ви очікуєте?
ColdmanТестував в полі, тому навряд на цьму каналі може бути якийсь роутер. Очікую якщо за малою потужності почало сильно сніжити на відстані більше за 1км, пееключення дась чисту картинку.

Тестував в полі, тому навряд на цьму каналі може бути якийсь роутер. Очікую якщо за малою потужності почало сильно сніжити на відстані більше за 1км, пееключення дась чисту картинку.
Oleksandr_KhТобто на відстані 1км немає різниці між 25мВт, 100мВт чи 400мВт?
А коли перемикаєте потужність, світлодіод на передавачі змінює колір?

Добрий день, панове!
Oleksandr_KhВибачте, а Ви точно налаштували зміну потужності і індикації в OSD, чи тільки зміну індикації?
Можу прмилятись, але здається VTX не віддає параметри вихідної поужність на стек, то ж і індикація на OSD залежитьвиключно від положення органівкерування.

Світлодіоду на має, лише маленький лед дисплей, де змінно показує символи "А" та "1" (тобто Band A, Channel 1.)

Світлодіоду на має, лише маленький лед дисплей, де змінно показує символи "А" та "1" (тобто Band A, Channel 1.)
Oleksandr_KhСпробуйте перемикати канали, якщо це не працює, то у вас щось не так налаштовано (напевно у портах).
А якщо спрацює, то можливо просто неправильні значення потужностей для цього передавача вказані.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху