Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Після крашу перестала працювати камера на Mobula 8

Привіт. Я теж свою мобулу вчора розбив на нівець. На екрані сірий фон та ОСД. А сам дрон при подачі напруги навіть не пікав моторами. Справа серйозна. З камерою і відпавшим кондесатором в мене колись була справа, а от щоб дрон був мертвий вперше. Коли оглянув плату контроллера, то виявив сліди механічних пошкоджень. Щось влетіло в середину дрона і позбивало деталі та продерло по процесорові. Не вистачало одного опору та 4 конденсаторів різного калібру. Як донора використав плату з старого роутера. І дрон ожив, все працює. А от зкамерою не пощастило, відлетіла у невідомому напрямку мікросхема, що спереду внизу. Тож під заміну. Літаємо далі.

Привіт. Я теж свою мобулу вчора розбив на нівець. На екрані сірий фон та ОСД. А сам дрон при подачі напруги навіть не пікав моторами. Справа серйозна. З камерою і відпавшим кондесатором в мене колись була справа, а от щоб дрон був мертвий вперше. Коли оглянув плату контроллера, то виявив сліди механічних пошкоджень. Щось влетіло в середину дрона і позбивало деталі та продерло по процесорові. Не вистачало одного опору та 4 конденсаторів різного калібру. Як донора використав плату з старого роутера. І дрон ожив, все працює. А от зкамерою не пощастило, відлетіла у невідомому напрямку мікросхема, що спереду внизу. Тож під заміну. Літаємо далі.
magistr02А камеру вже міняли?

У мене якраз питання по заміні
По ідеї, у нас стоїть з заводу caddx ant nano
Сьогодні купив теж caddx ant nano, але в ній відрізняються кольори проводів
Хоча на наклейках все так само позначено

Тепер ламаю голову - підключати в тому ж порядку чи таки якось перевіряти відповідність кольорів?

Вкладення

• IMG_20250924_212705602.jpg
    IMG_20250924_212705602.jpg
    182.9 КБ · Перегляди: 17
Переглянути попередні відповіді...
А камеру вже міняли?

У мене якраз питання по заміні
По ідеї, у нас стоїть з заводу caddx ant nano
Сьогодні купив теж caddx ant nano, але в ній відрізняються кольори проводів
Хоча на наклейках все так само позначено

Тепер ламаю голову - підключати в тому ж порядку чи таки якось перевіряти відповідність кольорів?
EraserТобто в старій камері виходять з плати камери червоний/чорний/жовтий, в на штекер на плату йде чорний/червоний/жовтий (перестановка чорного і червоного)

А в новій камері - пряме з'єднання з обох кінців

Вкладення

• IMG_20250924_213502010.jpg
    IMG_20250924_213502010.jpg
    523.3 КБ · Перегляди: 7
Тобто в старій камері виходять з плати камери червоний/чорний/жовтий, в на штекер на плату йде чорний/червоний/жовтий (перестановка чорного і червоного)

А в новій камері - пряме з'єднання з обох кінців
EraserЧи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?

Тобто земля зкраю, потім плюс, потім сигнальний?

Чи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?

EraserПерекинув з нового провода на старий конектор провода, як були на старій камері - все працює ідеально

Чи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?

EraserТак. Все правильно. На плату дроти приходять в іншому порядку. Я собі зпаяв такий кабель щоб в майбутньому не морочитись. IMG_20250925_062118.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху