- 21.04.25
- 9
- 3
- 3
- 🎮
- Був Radimaster tx12, зараз Radimaster tx15
- 🥽
- Skyzone 04O pro
- 🛸
- Mobula 8; 5inch.
Привіт. Я теж свою мобулу вчора розбив на нівець. На екрані сірий фон та ОСД. А сам дрон при подачі напруги навіть не пікав моторами. Справа серйозна. З камерою і відпавшим кондесатором в мене колись була справа, а от щоб дрон був мертвий вперше. Коли оглянув плату контроллера, то виявив сліди механічних пошкоджень. Щось влетіло в середину дрона і позбивало деталі та продерло по процесорові. Не вистачало одного опору та 4 конденсаторів різного калібру. Як донора використав плату з старого роутера. І дрон ожив, все працює. А от зкамерою не пощастило, відлетіла у невідомому напрямку мікросхема, що спереду внизу. Тож під заміну. Літаємо далі.
- 08.07.25
- 50
- 12
- 8
- 🎮
- Radiomaster tx12
Привіт. Я теж свою мобулу вчора розбив на нівець. На екрані сірий фон та ОСД. А сам дрон при подачі напруги навіть не пікав моторами. Справа серйозна. З камерою і відпавшим кондесатором в мене колись була справа, а от щоб дрон був мертвий вперше. Коли оглянув плату контроллера, то виявив сліди механічних пошкоджень. Щось влетіло в середину дрона і позбивало деталі та продерло по процесорові. Не вистачало одного опору та 4 конденсаторів різного калібру. Як донора використав плату з старого роутера. І дрон ожив, все працює. А от зкамерою не пощастило, відлетіла у невідомому напрямку мікросхема, що спереду внизу. Тож під заміну. Літаємо далі.
У мене якраз питання по заміні
По ідеї, у нас стоїть з заводу caddx ant nano
Сьогодні купив теж caddx ant nano, але в ній відрізняються кольори проводів
Хоча на наклейках все так само позначено
Тепер ламаю голову - підключати в тому ж порядку чи таки якось перевіряти відповідність кольорів?
Вкладення
↑Переглянути попередні відповіді...
EraserТобто в старій камері виходять з плати камери червоний/чорний/жовтий, в на штекер на плату йде чорний/червоний/жовтий (перестановка чорного і червоного)
А в новій камері - пряме з'єднання з обох кінців
EraserЧи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?
Тобто земля зкраю, потім плюс, потім сигнальний?
EraserПерекинув з нового провода на старий конектор провода, як були на старій камері - все працює ідеально
EraserТак. Все правильно. На плату дроти приходять в іншому порядку. Я собі зпаяв такий кабель щоб в майбутньому не морочитись.
- 08.07.25
- 50
- 12
- 8
- 🎮
- Radiomaster tx12
А камеру вже міняли?
У мене якраз питання по заміні
По ідеї, у нас стоїть з заводу caddx ant nano
Сьогодні купив теж caddx ant nano, але в ній відрізняються кольори проводів
Хоча на наклейках все так само позначено
Тепер ламаю голову - підключати в тому ж порядку чи таки якось перевіряти відповідність кольорів?
Вкладення
- 08.07.25
- 50
- 12
- 8
- 🎮
- Radiomaster tx12
Тобто в старій камері виходять з плати камери червоний/чорний/жовтий, в на штекер на плату йде чорний/червоний/жовтий (перестановка чорного і червоного)
- 08.07.25
- 50
- 12
- 8
- 🎮
- Radiomaster tx12
Чи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?
- 21.04.25
- 9
- 3
- 3
- 🎮
- Був Radimaster tx12, зараз Radimaster tx15
- 🥽
- Skyzone 04O pro
- 🛸
- Mobula 8; 5inch.
Чи просто на платі інше підключення і просто треба по кольорам все підключити, як було?