Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблеми з приймачем hobbyporter dbr1 expresslrs 915mhz receiver

Оцінка теми: Проблеми з приймачем hobbyporter dbr1 expresslrs 915mhz receiver 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 3 493

Yurakek

Новачок
Учасник
05.12.24
11
3
3
🎮
Radiomaster 12tx
Вітаю, я новачок в фпв справі і зіткнувся з такою проблемою, маю зібраний дрон з приймачем hobbyporter dbr1 expresslrs 915mhz receiver і з ним виникли проблеми, в конфігураторі ерлс немає до нього прошивки. Я так розумію щоб вирішити цю проблему треба поставити на пульт зовнішній передавач на 915мгц і прошити пульт під версію яка на приймачі? Чи просто перепаяти приймач під частоту 2.4мгц?

Переглянути попередні відповіді...
Доброго времени .Подскажите пожайлуста.Что делать .если выскочило сообщение

Ваш браузер не прошел проверку​

и был заблокирован​

KohaДля початку - спілкуватися українською, ти на українському форумі.

Для початку - спілкуватися українською, ти на українському форумі.
KrukСкільки Вам років,що ви мені Тикаєте? Мій син загинув за Україну і розмовлял російською і другий син продовжує воювати і розмовляє теж російською!!!!!!! А я роблю дрони для військових!!!!!! Причому тут мова?!!!!!!

Скільки Вам років,що ви мені Тикаєте? Мій син загинув за Україну і розмовлял російською і другий син продовжує воювати і розмовляє теж російською!!!!!!! А я роблю дрони для військових!!!!!! Причому тут мова?!!!!!!
KohaНе треба кричати. Не відомо хто там, за вашим акаунтом ховається, і те якою мовою написано повідомлення - перший спосіб перевірити, чи не русачок. А якщо по вашому питанню попередньому, то замало інформації: який браузер? звідки ви намагаєтесь зайти на сайт? використовуєте VPN чи ні?

Скільки Вам років,що ви мені Тикаєте? Мій син загинув за Україну і розмовлял російською і другий син продовжує воювати і розмовляє теж російською!!!!!!! А я роблю дрони для військових!!!!!! Причому тут мова?!!!!!!
Kohaа 55 це що, багато?

фізично в Україні? Бо схоже на те, що не пройшов перевірку по IP, чи щось схоже. Може бути для відсіювання "гостей" з підарашки.
KrukДніпропетровська обл.,м.Шахтарське. Спершу війни нікуди не виїжджав.

фізично в Україні? Бо схоже на те, що не пройшов перевірку по IP, чи щось схоже. Може бути для відсіювання "гостей" з підарашки.
KrukРеєстрацію на форуме пройшов же.Все гаразд?

Браузер гугл,vpn не включав,за цим посиланням заходив https://vtx.in.ua/elrs/?dt=RX&f=900&b=hobbyporter&t=Hobbyporter_DBR1_RX
KohaСпробуйте зайти за головною адресою https://vtx.in.ua/ потім в пункті "Каталоги" обрати "Каталог RX" і вже там шукати таргет, котрий цікавить. Спробуйте іншій браузер (Opera, Firefox, Explorer ... etc).

• Like
Реакції: Kruk
Дякую, мене цікавить як прошити стандартний ELRS

• Like
Реакції: Givi
  • Like
Реакції: Givi

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
198
Назад
Зверху