Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблеми з blackbox-логами.

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
128
53
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, пілоти! Що не день, то нова проблема: сподіваюсь, що я зможу доробити цифру)
Сьогодні забрав мотор, але виявилось , що він останньої ревізії і трошки відрізняється за розмірами. Але то не критично.
Припаяв, залив нові налаштування, щоб знову не спалити мотори. Після польоту заходжу в блекбокс- а там лог пустий. Не знаю, що робити. Гуглив і бачу, що така проблема поширена. Але як її виправити-я хз. Пробував робити всьо, шо було написано, окрім форматування( але тут треба розібратись)-результат такий же.
Така проблема саме з процами h743 pro. У мене польотник від flywoo.
Вибачте за заляпаний екран, ноут відкриваю рідко

Вкладення

• IMG_4176.png
    IMG_4176.png
    94.9 КБ · Перегляди: 8
  • IMG_4177.jpeg
    IMG_4177.jpeg
    285 КБ · Перегляди: 8
  • IMG_4178.jpeg
    IMG_4178.jpeg
    146.3 КБ · Перегляди: 8
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Тут питання в іншому, лог же є, а ви літали на ньому, щоб там були данні ? Ну тобто якщо його просто вмикнути на столі, і воно буде стояти, то данні будуть просто рівними.

Тут питання в іншому, лог же є, а ви літали на ньому, щоб там були данні ? Ну тобто якщо йог опросто вмикнути на столі, і воно буде стояти, то данні будуть просто рівними.
MoodDuckНу, зараз я ще почитав, и видно, при налаштуваннях у мене ,можливо, було виправлено spi на sd card. Бо памʼять розпаяна, розʼєм відсутній. І в чудовому міксі це все успішно провтикалось .
Даних по факту немає, окрім арм і дізарм

На випадок, якщо у когось трапиться подібна проблема- мені допомогло повне форматування чіпа памʼяті через SD Memory Card Formatter через Overwrite format. Скинуло все, карта світилась під назвою «NONAME» . Пізніше перейменував її. Логи є. Але пишуть на 1/4, 1/8. Для налаштувань-піде )

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
120
Назад
Зверху