- 18.08.24
- 39
- 26
- 18
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Skyzone Cobra X v4
- 🛸
- Betafpv Meteor 85
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Сумно, але якщо нереально/дорого відремонтувати - я би продав старий на зч і придбав новий...мабуть)
Бо ще не придбав жодного![]()
Чисто візуально по фото я бачу ще пару "косяків" з детальками. Відбитий конденсатор та якийсь дуже підозрілий дросель, наче підгорівший.
Привіт .а можеш відмітити ці на твій погляд пошкоджені деталі .я якось не зауважив хоча і дивитися через збільшувати скло.та питання таке можна чимось замінити ?
через бетафлай контролер підключаються та мотори показує що працюючи, а ось до передавача я підключити не зміг ...
Привіт .а можеш відмітити ці на твій погляд пошкоджені деталі .я якось не зауважив хоча і дивитися через збільшувати скло.та питання таке можна чимось замінити ?
через бетафлай контролер підключаються та мотори показує що працюючи, а ось до передавача я підключити не зміг ...
Тому що дросель який відбило скоріш за все стоїть по лінії живлення чипу приймача. Тому і не підключається. Його можна замінити будь-яким подібним, того ж розміру. Номінал ми все одно не дізнаємось.
Або перемичкою, хоч це і не зовсім правильно.
P.S. Це я про ту детальку якої не вистачає. Інші дві на місці, просто зверни на них увагу.
а знайти подібний навіть не уявляю де взяти чи запозичити )
хоча паяльником зміг би зарадити заміну.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!