Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Розбив контролер польоту Метеор85.

Valerio

Просунутий
Учасник

Репутація:

18.08.24
39
26
18
🎮
Boxer
🥽
Skyzone Cobra X v4
🛸
Betafpv Meteor 85
Зазнав аварії Пошкодив Щось Як називається це щось просто не знаю (та за що відповідає чи можливо зарадити не купуючи новий контролер. ( він коштує половину самого нового Метеор85.

Вкладення

• 20240905_184900.jpg
    20240905_184900.jpg
    1 MБ · Перегляди: 24
Сумно, але якщо нереально/дорого відремонтувати - я би продав старий на зч і придбав новий...мабуть)
Бо ще не придбав жодного 🤣

Сумно, але якщо нереально/дорого відремонтувати - я би продав старий на зч і придбав новий...мабуть)
Бо ще не придбав жодного 🤣
Dmytro KRZYВін у мене перший , та з запчастин хіба мотори та 4 батьки в хорошому стані )
Витерпів добряче перші польоти над бруківкою та асфальтними спорт майданчиками ..
На жаль цивілізація навколо мене а до природи далеченько виїздити.

Да, це ви праві - на превеликий жаль …
І саме дрона не вистачає, щоб перетнути межи города і зробити перші кроки у ФПВ туризмі.
Буде Простоквашино 2.0, а я, наче той собака із фото рушницею, готов до FPV-полювання на диких тварин, і перегонів з великими птахами…
Але треба добре підготуватися, бо тут (у CA) на DJI особливо не політаєш, бо за допомогою Drone Remote ID і аеростатів знайти і дрон, і пілота зможе навіть дитина 😟

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Здається то індуктивність ти пошкодив.

1725604341861.jpg
Там на платі є ще дві таких детальки, можеш подивитись що воно таке і знайти подібне.

Чисто візуально по фото я бачу ще пару "косяків" з детальками. Відбитий конденсатор та якийсь дуже підозрілий дросель, наче підгорівший.

Чисто візуально по фото я бачу ще пару "косяків" з детальками. Відбитий конденсатор та якийсь дуже підозрілий дросель, наче підгорівший.
NickiПривіт .а можеш відмітити ці на твій погляд пошкоджені деталі .я якось не зауважив хоча і дивитися через збільшувати скло.та питання таке можна чимось замінити ?
через бетафлай контролер підключаються та мотори показує що працюючи, а ось до передавача я підключити не зміг ...

Переглянути попередні відповіді...
Привіт .а можеш відмітити ці на твій погляд пошкоджені деталі .я якось не зауважив хоча і дивитися через збільшувати скло.та питання таке можна чимось замінити ?
через бетафлай контролер підключаються та мотори показує що працюючи, а ось до передавача я підключити не зміг ...
Valerio Screenshot_20240906-113956~2.png
Конденсатор (то що зліва) наче зміщений, та якась дивна пляма на дроселі (справа). Може то просто бруд, по фото не ясно.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт .а можеш відмітити ці на твій погляд пошкоджені деталі .я якось не зауважив хоча і дивитися через збільшувати скло.та питання таке можна чимось замінити ?
ValerioТому що дросель який відбило скоріш за все стоїть по лінії живлення чипу приймача. Тому і не підключається. Його можна замінити будь-яким подібним, того ж розміру. Номінал ми все одно не дізнаємось.
Або перемичкою, хоч це і не зовсім правильно.
P.S. Це я про ту детальку якої не вистачає. Інші дві на місці, просто зверни на них увагу.

Тому що дросель який відбило скоріш за все стоїть по лінії живлення чипу приймача. Тому і не підключається. Його можна замінити будь-яким подібним, того ж розміру. Номінал ми все одно не дізнаємось.
Або перемичкою, хоч це і не зовсім правильно.
P.S. Це я про ту детальку якої не вистачає. Інші дві на місці, просто зверни на них увагу.
Nickiдуже дякую ! скоріш перемичкою і спробую ( була така ідея) по великому рахунку губити нічого .

а знайти подібний навіть не уявляю де взяти чи запозичити )
хоча паяльником зміг би зарадити заміну.

а знайти подібний навіть не уявляю де взяти чи запозичити )
хоча паяльником зміг би зарадити заміну.
ValerioЗ якоїсь дохлої плати) якщо є шовкографія то така деталь позначається літерою "L"

17256149808778579466012148209315.jpg
Бачиш напис "L2"? То і є дросель)
Ну або у радіомагазині є таке. Або у хлопців хто займається ремонтом телефонів/ноутбуків/техніки.

З якоїсь дохлої плати) якщо є шовкографія то така деталь позначається літерою "L" 17256149808778579466012148209315.jpg
Бачиш напис "L2"? То і є дросель)
Ну або у радіомагазині є таке. Або у хлопців хто займається ремонтом телефонів/ноутбуків/техніки.
Nickiщиро дякую за підказку!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху