Я маю 2 сетапи
Перший сетап - мінімалістичні тайнівупи.
1. Пульт:
Jumper T-Pro V2 - зручний тим, що маленький, заряджається через той же провід, що і підключається до компа. Має вбудований ELRS на 1000 mW і OLED дисплейчик. Мені трохи незручні були лиш стіки, то я замінив на
STPHOBBY Non-slip Transparent Resin Radio Stick Ends, зручні для щипкового хвату.
2. Шолом
BetaFPV VR03 - жодним чином не рекомендую комусь таке купувати, але у мене воно було від кітового набору з Cetus X і насправді для літання по квартирі нічого кращого і не треба

3. Мінівупи для цього діла
Mobula 6,
Meteor 65 Pro (навіть 2),
Air 65. На одному метеорі замінив двигуни на Happymodel, інший більше як донор брав, дуже рідко вмикаю просто для порівняння відчуттів з чимось новеньким

4. Основний симулятор для тренуваннь -
Liftoff, хоча частенько ганяв і у
Velocidrone. Ліфтофф просто зручно тримати запущеним у фоні і включати пограти на 10 хвилин коли є трохи вільного часу
Другий сетап - умовно під 2S+
1. Радіоконтроллер -
Radiomaster Boxer MAX версія
2. Окуляри
SkyZone 04x, не Pro. Насправді просто не хотів ризикувати і брати неперевірену на той момент "прошку". До окулярів докупив
Steadyview X ресівер - основна причина була вбудований бекпек що дає можливість вмикати і вимикати запис DVR кнопкою на пульті. Також окремо є
Avatar VRx під цифру, але це більше на перспективу бралося і тому що були знижки

3. Трохи більші дрони у цьому сетапі:
Cetus X,
HGLRC Draknight та
Meteor 75 HD. Переважно для політушок у офісі або надворі.
Сіневупи не зайшли, а 7" маю розібрану на столі для всяких експериментів, але в повітря її підіймати наразі не маю де. Хочеться щось на цифрі ще під 2S чи більше, але руки не доходять наразі.
Пробував багато чого ще з пультів і з різних шоломів, але зупинився на якраз цьому всьому переважно з питань ергономіки. Я вважаю що такі речі мають бути зручними, щоб було приємно взяти в руки пульт, щоб від окулярів в очах не двоїлося і т.п. Тому всім дуже рекомендую перед покупкою старатися потримати в руках і покористуватися хоч з годинку, якщо є можливість