Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як змонтувати бузер на Meteor 65 Pro

Archmax

Активіст
Активний

Репутація:

20.08.24
49
74
18
🎮
Radiomaster BOXER, Pocket
🥽
Skyzone 04o PRO, BetaFPV VR03
🛸
Air65, Mobula8
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Присобачив Базер до метеора.
Далі - трохи детальніше.

Купив максимально маленький JHE20B .
Припаяв по схемі - червоний на плюс, чорний на мінус, а зелений на лед
Сам бузер прикріпив до окремої деталі з Meteor яка кріпиться зверху. Для того, щоб надівати лише при потребі. А припаяний провід з конектором просто ховаю в корпус
2024-09-26 17.07.59.jpg 2024-09-26 17.08.31.jpg

Коли потрібно підєднати - просто одягаю деталь, підєдную конектор і все. Досить зручно. Тримається не дуже добре, але тримаєтсья.
2024-09-26 17.09.34.jpg 2024-09-26 17.09.40.jpg

Далі, налаштування в бетафлай.

Спочатку потрібно зробити "ремапінг" - тобто
перенаправити біпер на лед контакт. Не зовсім розумію як це працює всередині там, але робиться досить швидко
Заходимо в betaflight, CLI
Пишемо resource, шукаємо там біпер та лед, і перенаправляємо

resource BEEPER 1 A08
resource LED_STRIP none
save

Screenshot_2.png

Далі, вмикаємо біпер на якусь кнопку на апаратурі.
І начеб то все.
Але, вихід на ЛЕД певно плюсовий, а на біпер треба мінусовий. І виходить що при ввімкненні біпер просто пищить постійно.
Тому, знову в CLI пишемо

set beeper_inversion = off
save

Все, вуаля - все працює.

Після тестів - ця невелика вага досить помітно впливає на польот. Зменшилось середній час польоту з 3:00 до 2:40, і керованість стала гірша.
Плюс воно лишній раз пілікає. Батка в метеора не відпадає, тому автономність певно не так сильно й треба.
В ідеалі, хочу ще протестувати - поставити чисто біпер, без автономності.
Щось отаке
Screenshot_1.png
Поки не розумію чи все буде працювати з ним (бо він наче просить 5В,а тут всього то до 4х.). Але, такий можна засунути під корпус, і певно ці 2гр не будуть сильно впливати на політ.

Хоча взагалі питання чи треба це метеору - скоріше ні. Це певно просто заради навчання пайці, розуміння шо да як))))

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Після вилазок на вулицю думаю собі таке прикрутити бо мого стандартго на вулиці фіг почуєш , але з вагою мені простіше бо в мене 1.6" і там вага буде не так критично грати ,дякую за інструкцію

Розкажіть як вийшло. Пошукавши пару разів мій 75 Метеор у кущах розумів що писк двигуна простотне чутно. Тому буззер, навіть із постійним писком мабуть буде більш доречним.

Вітаю!

На Mobula 7 поставив ось такий бузер: 5V Buzzer Alarm Beeper for Micro Brushed FPV
Це найменший і найлегший, що мені вдалося знайти, вага - 0.7 г.

Не скажу, що він дуже гучний, але у порівнянні з пищанням моторів на порядок гучніший.

На більшому дроні з рамою 85 mm маю Mateksys Matek Systems Lost Model Beeper Flight Controller 5V - він вже справді дуже гучний, але більший за розмірами, вагою і відноситься здається до "активних" (треба запаювати 3 дроти на польотник замість двох, як у звичайному бузері).

В принципі, мені першого варіанту для Mobula 7 вистачає. Якщо десь відлітаю подалі де його вже не чутно, то шукаю дрон за допомогою апи Radiomaster TX12 по показнику сили сигналу між ним та дроном, щоб розуміти у якому напрямку треба йти шукати, а там вже слухаю доки почую бузер.

Ось так це виглядає на дроні, у моїй збірці бузер вліз у канопу під камеру:

IMG_5503.jpg IMG_5502.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
89
Назад
Зверху