Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?

Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?
Мaxim LiУ мене на нових Lava 300 десь 4,5 -5хв в середньому режимі. Можливо зберігаєте їх розрядженими або повністю зарядженими?

Переглянути попередні відповіді...
Дякую за пораду. У мене як раз сині батки((( А перші рази не писав, бо не було карти. Та і що там писати, як по 10 секунд літав )))
Мaxim LiСині батки це старі батки від betafpv. Вони відстійні. Пролітав на них рік і після заміни на tattu я зрозумів чому на них лаються. Коли пересів на нові батки таке відчуття що керував зовсім іншим дроном.

буду знати, дякую. Ага є прикол з роз'ємом камери який впирається в корпус рами якщо використовувати х12. Треба підрізати частину пластику на конекторі)

Підкажіть яка довжина антени на Air 65, свою загубив десь в польоті, а в продажі є три розміри: 47, 60 і 75 мм.

Ось і я долітався. Power Loop у кімнаті щось дається важкувато. Три зламаних канопи, а тепер і камера. Тиждень назад вирішив вчитись паяти і замовив на Аліку паяльник. Скоро приїде. Як у воду заглядав ))) Тепер виникло питання: що це за наліпка на обороті камери і чим її потім клеїти? Чи можна її чимось замінити? А ще контакти залиті якимось герметиком. Може хтось порадити який краще купити?

Вкладення

• IMG_20250102_100534.jpg
    IMG_20250102_100534.jpg
    733.7 КБ · Перегляди: 26
Ось і я долітався. Power Loop у кімнаті щось дається важкувато. Три зламаних канопи, а тепер і камера. Тиждень назад вирішив вчитись паяти і замовив на Аліку паяльник. Скоро приїде. Як у воду заглядав ))) Тепер виникло питання: що це за наліпка на обороті камери і чим її потім клеїти? Чи можна її чимось замінити? А ще контакти залиті якимось герметиком. Може хтось порадити який краще купити?
Мaxim LiНаліпка - це просто клейка наліпка, який виконує 2 функції:
- захистити контакти компонентів від випадкового їх замикання
- захистити камеру від засвітлення матриці ззаду (якщо яскраве джерело світла буде просвічувати плату, то на матриці можна буде побачити тіні від доріжок на платі)
Якщо вона після ваших маніпуляцій буде ще клейка, то можете просто посадити назад, якщо ж ні - то використовуйте якісь непрозорі клейкі стрічки, які маєте, але візьміть до уваги, що камера може грітися й деякі стрічки від цього будуть відлипати.
На рахунок герметика, то він просто фіксує провода, щоб від вібрації вони не відламалися в місці пайки. Я особисто для таких цілей використовую клей типу T7000 - в нього зручний тоненький носик для нанесення і непогано тримається на різних матеріалах.

Наліпка - це просто клейка наліпка, який виконує 2 функції:
- захистити контакти компонентів від випадкового їх замикання
- захистити камеру від засвітлення матриці ззаду (якщо яскраве джерело світла буде просвічувати плату, то на матриці можна буде побачити тіні від доріжок на платі)
Якщо вона після ваших маніпуляцій буде ще клейка, то можете просто посадити назад, якщо ж ні - то використовуйте якісь непрозорі клейкі стрічки, які маєте, але візьміть до уваги, що камера може грітися й деякі стрічки від цього будуть відлипати.
На рахунок герметика, то він просто фіксує провода, щоб від вібрації вони не відламалися в місці пайки. Я особисто для таких цілей використовую клей типу T7000 - в нього зручний тоненький носик для нанесення і непогано тримається на різних матеріалах.
elektroNIKДякую.

Всім привіт! Купив air 65. Почав літати, щоправда безмокулярів покищо. Підкажіть чи можливо якось вивести на телеметрію заряд батарейки дрона? Та до якої позначки можна садити акумулятор? Дякую!

Всім привіт! Купив air 65. Почав літати, щоправда безмокулярів покищо. Підкажіть чи можливо якось вивести на телеметрію заряд батарейки дрона? Та до якої позначки можна садити акумулятор? Дякую!
GrayДа можна а яка апаратура?

KоляRadiomaster. Не підключив дрон та шукав. То ж не всі датчики одразу знайшов. З повторним підключенням вже знайшов RxBt. Тепер хоч розумію, чому пищить дрон)) то значить акум сів)))

GrayТак можна: https://elektronik.gitbook.io/edgetx-ua/bw-radios/model-select/telemetry

Переглянути попередні відповіді...
Вітаю! підкажіть будь ласка, помітив що на дроні блимає червоний індикатор, це так і має бути, чи шось помирає? якщо що, літає він нормально

Купив Аіr 65 на Алі. Дрон біндиться з пультом, але не армиться. Придивився багато відео у ютубі. Міняв налаштування, прошивки ЕЛРС. Нічого не помогло. Дивився відео Бардвела. Теж не помогло.

Питання, а Вупи вже з прошивкою приходять? Чи теж треба прошивати через esc конфігуратор?

Купив Аіr 65 на Алі. Дрон біндиться з пультом, але не армиться. Придивився багато відео у ютубі. Міняв налаштування, прошивки ЕЛРС. Нічого не помогло. Дивився відео Бардвела. Теж не помогло.

Питання, а Вупи вже з прошивкою приходять? Чи теж треба прошивати через esc конфігуратор?
Dorosh
В мене відразу полетів.
Перевір в режимах який AUX налаштований на ARM, загалом чи на вкладці приймач чи дрон реагує на рух стіків
Також дрон не армиться коли стік газу не знаходиться в нульовому поженні

Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.

Прямо з коробки полетів, ви нічого не змінювали?

Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.

Прямо з коробки полетів, ви нічого не змінювали?
DoroshА чому не армиться, які помилки?

А чому не армиться, які помилки?
vproУ відео, які я скидав було вказано команду status у CLI Betaflight пишеш і видає. Видало Throttle cli msp dshot_telem.

Throttle channel is too high
Lower throttle below min_check. Це означає газ просто опусти.

CLi msp - це з Бетафлая вийти

А от dshot_telem -
Motor RPM-based filtering is not functioning.
One or more ESC's are not supplying valid RPM telemetry.
RPM-based filtering is enabled but one or more ESC's are not supplying valid DSHOT telemetry. Check that the ESC's are capable of and have the required firmware installed to support bidirectional DSHOT telemetry.

Згідно рекомендацій Бардвела я прошивку Джеск спробував, так вона мотори не бачить. Пише, що вони неліцезовані. 2-й варіант згідно Бардвела встановити Блюхейлі С, а потім Джез Маверік.
Блюхейлі С прошивка показує тобі, який тип моторів у тебе. Після чого встановлюєш версію Джез Маверік залежно від того, які в тебе мотори. Блюхейлі С бачить мотори, але показує знаки питання замість букв. Тому не зрозуміло, що встановлювати.

Останньою опцією є відключити галочку bidirectional DSHOT telemetry у Бетафлай. Я це успішно зробив, помилка пропала. Але пропелери не запустилися.

Раніше я збирав ФПВ на фронт за інструкцією Вікторі Дронз. Там мотори прошиваєш ESC конфігуратором. Зайшов туди просто подивитися. Нічого не прошивав. Принаймі, він бачить мої мотори.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху