- 24.05.25
- 9
- 0
- 1
Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.
Прямо з коробки полетів, ви нічого не змінювали?
- 28.07.24
- 554
- 432
- 63
- 🎮
- RM Boxer RotorRiot Edition
- 🥽
- Skyzone 04x Pro
- 🛸
- 65mm, 18g, 32500kv
Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.
- 24.05.25
- 9
- 0
- 1
А чому не армиться, які помилки?
Throttle channel is too high
Lower throttle below min_check. Це означає газ просто опусти.
CLi msp - це з Бетафлая вийти
А от dshot_telem -
Motor RPM-based filtering is not functioning.
One or more ESC's are not supplying valid RPM telemetry.
RPM-based filtering is enabled but one or more ESC's are not supplying valid DSHOT telemetry. Check that the ESC's are capable of and have the required firmware installed to support bidirectional DSHOT telemetry.
Згідно рекомендацій Бардвела я прошивку Джеск спробував, так вона мотори не бачить. Пише, що вони неліцезовані. 2-й варіант згідно Бардвела встановити Блюхейлі С, а потім Джез Маверік.
Блюхейлі С прошивка показує тобі, який тип моторів у тебе. Після чого встановлюєш версію Джез Маверік залежно від того, які в тебе мотори. Блюхейлі С бачить мотори, але показує знаки питання замість букв. Тому не зрозуміло, що встановлювати.
Останньою опцією є відключити галочку bidirectional DSHOT telemetry у Бетафлай. Я це успішно зробив, помилка пропала. Але пропелери не запустилися.
Раніше я збирав ФПВ на фронт за інструкцією Вікторі Дронз. Там мотори прошиваєш ESC конфігуратором. Зайшов туди просто подивитися. Нічого не прошивав. Принаймі, він бачить мої мотори.
- 24.05.25
- 9
- 0
- 1