Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.

Прямо з коробки полетів, ви нічого не змінювали?

Дякую. У Бетафлаї реагує на рух стіків. На кнопки реагує, на пульті показує Арм. Але пропелери не працюють.

Прямо з коробки полетів, ви нічого не змінювали?
DoroshА чому не армиться, які помилки?

А чому не армиться, які помилки?
vproУ відео, які я скидав було вказано команду status у CLI Betaflight пишеш і видає. Видало Throttle cli msp dshot_telem.

Throttle channel is too high
Lower throttle below min_check. Це означає газ просто опусти.

CLi msp - це з Бетафлая вийти

А от dshot_telem -
Motor RPM-based filtering is not functioning.
One or more ESC's are not supplying valid RPM telemetry.
RPM-based filtering is enabled but one or more ESC's are not supplying valid DSHOT telemetry. Check that the ESC's are capable of and have the required firmware installed to support bidirectional DSHOT telemetry.

Згідно рекомендацій Бардвела я прошивку Джеск спробував, так вона мотори не бачить. Пише, що вони неліцезовані. 2-й варіант згідно Бардвела встановити Блюхейлі С, а потім Джез Маверік.
Блюхейлі С прошивка показує тобі, який тип моторів у тебе. Після чого встановлюєш версію Джез Маверік залежно від того, які в тебе мотори. Блюхейлі С бачить мотори, але показує знаки питання замість букв. Тому не зрозуміло, що встановлювати.

Останньою опцією є відключити галочку bidirectional DSHOT telemetry у Бетафлай. Я це успішно зробив, помилка пропала. Але пропелери не запустилися.

Раніше я збирав ФПВ на фронт за інструкцією Вікторі Дронз. Там мотори прошиваєш ESC конфігуратором. Зайшов туди просто подивитися. Нічого не прошивав. Принаймі, він бачить мої мотори.

Доброго дня батка 1s bt 2.0 от метеора 75 подойдет на air 65

Доброго ранку

Вуп Betafpv Air65 впав десь у саду і сіла батерейка. Навіть не пищить. Чи є якась можливість його знайти тепер? Вупи тільки для приміщення, взагалі?

Доброго ранку

Вуп Betafpv Air65 впав десь у саду і сіла батерейка. Навіть не пищить. Чи є якась можливість його знайти тепер? Вупи тільки для приміщення, взагалі?
DoroshНі, вупи для всього, особливо на 2S.
Поки він включений, трохи допоможе рівень сигналу відео, якщо окуляри вміють показувати і rssi приймача.
А найкраще допоможе запис відео з окулярів.

Доброго ранку

DoroshПрипускаю, батарейка вже сіла)
Чи встигли знайти свій дрон?

Ще питання. Є стаття Лянга, як зручніші налаштування зробити, щоб вчитися - https://oscarliang.com/betafpv-air65/#How-to-Set-Up-for-First-Flight

У налаштуваннях Фільтрів Gyro Filter Multiplier 2 стоїть. І там попередження, що можна мотори спалити. Ви теж 2 ставили?

І в ПІДах теж попередження, що це занадто радикально.

Чи все нормально з такими налаштуваннями?

Чи хтось з учасників чату теж таке робив?
Чи є особливості?

Вкладення

• image.png
    image.png
    25.1 КБ · Перегляди: 9
  • image-1.png
    image-1.png
    84.7 КБ · Перегляди: 9
Ще питання. Є стаття Лянга, як зручніші налаштування зробити, щоб вчитися - https://oscarliang.com/betafpv-air65/#How-to-Set-Up-for-First-Flight

У налаштуваннях Фільтрів Gyro Filter Multiplier 2 стоїть. І там попередження, що можна мотори спалити. Ви теж 2 ставили?

І в ПІДах теж попередження, що це занадто радикально.

Чи все нормально з такими налаштуваннями?

Чи хтось з учасників чату теж таке робив?
Чи є особливості?
DoroshВони з заводу майже ідеально налаштовані. Просто не чіпайте нічого крім рейтів

• Like
Реакції: vpro
Переглянути попередні відповіді...
Вони з заводу майже ідеально налаштовані. Просто не чіпайте нічого крім рейтів
AkceptorЗгоден, air65 з коробки летить просто ідеально, Оскар тут щось фігні написав, у піди на готових дронах, яким вистачає потужності, лізти точно не треба зразу. Якщо потім захочеться - то ок, але краще літати замість того.

Після метеора десь 2-3 батки треба щоб літати нормально, просто звикнути що воно легеньке

• Like
Реакції: vpro
Хтось підскаже скільки ампер бере новенький air65 при середній роботі?
Бо в мене вже жре 3.2-3.8 ампера. Хоча аіr75 з коробки ледве 2.4-2.8 на тіж батках. Пропи рідні.

Хтось підскаже скільки ампер бере новенький air65 при середній роботі?
Бо в мене вже жре 3.2-3.8 ампера. Хоча аіr75 з коробки ледве 2.4-2.8 на тіж батках. Пропи рідні.
sqmaksПокази струму, які можна вивести в osd, з коробки майже ніколи не мають нічого спільного із реальністю, це треба калібрувати.
Якщо взяти, що air65 на батарейці 300mAh літає 3.5хв і ми її не хочемо вбивати сильно, тобо не використовуємо всі 300, а, скажімо, 250, то
0.25Ah / (3.5/60)h = ~4.28A в середньому

Переглянути попередні відповіді...
Покази струму, які можна вивести в osd, з коробки майже ніколи не мають нічого спільного із реальністю, це треба калібрувати.
Якщо взяти, що air65 на батарейці 300mAh літає 3.5хв і ми її не хочемо вбивати сильно, тобо не використовуємо всі 300, а, скажімо, 250, то
vpro75 літає довше ніж 65. По цій причині і питаю. Просто скажіть які показники в osd. Даже якщо не калібровано.

Покази струму, які можна вивести в osd, з коробки майже ніколи не мають нічого спільного із реальністю, це треба калібрувати.
vproВ мене на Air в виходить десь 3.5-4.5A(відкалібровано) якщо літати при тротлі 30-40%

В мене на Air в виходить десь 3.5-4.5A(відкалібровано) якщо літати при тротлі 30-40%
GoodviNЧому питав.
Є підозра на перегрів мосфетів, на декілька є незначні зміни кольору від великой термператури. Тільки під мікроскопом помітні. І особливо двигуни. На одному невеликі вібраціі на оборотах. Ще на одиному незначні, майже не помітні. Якщо часто літати цього не помітно.
Ось. Замінив лише один двигун і потреби тока знизились десь на 0.3 А.
Показник току в OSD потрібен. Якщо погано встановлена або відлетіла vtx антена це відразу помітно. А також якщо двигуни забились уселяким непотрібом. Зріст току без причини - це якась халабуда 😏.
Дякую.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху